Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרכי הבייתה לאחר יום לימודים ארוך, נכנסתי לכיכר, הרכב מלפני עצר על מנת לתת זכות קדימה להולך רגל (מעבר חציה ביציאה מכיכר).

למרות שהוא בלם פתאומי, אני בלמתי ושמרתי מרחק של 2 מטר בערך ממנו.

כשניה לאחר שעצרתי עצירה מוחלטת, הרגשתי מכה חלשה, חבר שלי שישב בדלת שבה הרכב הפוגע פגע, אמר לי שהיא פגעה ברכב.

שילבתי לN באמצע הכיכר בכוונה לצלם את הזווית בה הרכבים נפגשו (חשבתי שיש לי סימנים כבדים על הפח).

הסתכלתי מהחלון לשניה וראיתי שהפוגעת החלה לעשות רוורס ולהמשיך ליסוע (לעקוף את הרכב שלי).

החזרתי לD והסתובבתי ונצמדתי אליה וצפרתי לה, היא עצרה בצד הכביש ביציאה מהכיכר, ומפה העניינים הסתבכו:

יצאתי מהרכב שלי וניגשתי לחלון שלה, אמרתי לה ברגוע ובטונים נמוכים:

"תראי, הרכב שלי בן 18, הוא נראה חבוט והצבע שרוף מבחוץ, לא ממש אכפת לי מהרכב שלי כי אני ראיתי שאין סימנים, אבל מחובת החוק אנחנו חייבים להעביר פרטים.

אני צריך להגיע לעבודה שלי עוד כמה דקות, פשוט נחליף מספרי פלאפונים ונדבר בהמשך".

התגובה שלה הייתה (בטון גבוה ותוקפני):

"אני לא מביאה לך כלום, לא פגעתי בך, יש לי ילדים באוטו, אתה רוצה תזמין משטרה".

אני:

"תראי, באתי אליך בגובה העיניים, בלי עצבים, פשוט נחליף פרטים לפי החוק, וכל אחד ימשיך לדרכו"

היא:

"המשיכה ולצעוק והחלה גם לקלל".

אני:

"אם את רוצה משטרה, אין בעיה, זה יגיע גם למשטרה".

(חבל שלא הקלטתי את השיחה)

מכאן אמרתי לעצמי, חובתי להביא לה פרטים, הוצאתי את הפלאפון ורציתי להסריט את זה שאני מביא לה פרטים על דף, אבל היא פשוט הכניסה הילוך ונסעה.

נכנסתי בחזרה לרכב, שמתי את הפלאפון על וידיאו ונתתי לחבר שלי לצלם.

בסרטון רואים את הרכב שלה נוסע מלפני, היא לא נסעה מהר (גם אם כן לא הייתי נותן לה לברוח).

היא עצרה בתחנת אוטובוס, אז פשוט עצרתי במקביל אליה וצילמתי את הפנים שלה (היא הסתירה אותם בכוונה עם היד).

וכאן נגמר הסיפור.

אני צילמתי את הרכב שלה (את הפגוש הקדמי), ואת הרכב שלי, וגם יש לי סרטון שהיא בורחת, ויש לי 3 חברים שהיו ברכב שלי.

היא רק צילמה את הלוחית שלי.

כמעט התחרפתי ברגע שראיתי אותה נוסעת, יש לך ילדים ברכב, וזה הדוגמא שאת מראה להם? לברוח?

רק חבל שמיהרתי לעבודה, אם לא, הייתי משפיל אותה בצורה כזאת שהיא הייתה בוכה.

מבחינתי, אין לי סימנים על הרכב (טנק אמריקאי, כרגיל), לא ממש אכפת לי, פשוט עשיתי מזה סיפור כי זה שורף לי את כל הפיוזים שאני רואה שלא שמים עליי ולא מדברים אלי בכבוד (במיוחד שאני באתי ממקום טוב, לא התכוונתי לעשות עם הסיפור הזה כלום).

מה שכן אני מבסוט על עצמי שדיברתי אליה באופן רגוע, גם אחרי שהיא התחצפה.

מה אתם ממליצים לי לעשות מכאן? (פשוט אני מפחד שמהקורבן אני יהפוך לפוגע, במידה והיא תחליט לתבוע אותי).

תודה.

פורסם
עדיף שתגיד למשטרה ולחברת ביטוח שלך בדיוק את אותו הסיפור כך שבעתיד היא לא תתלונן אליך.

תעדכן את חברת הביטוח לדעתי זה מספיק,יש לך עדים שהיו איתך ברכב במקרה שהיא תגיש נגדך תלונה או תיפנה בתביעה לחברת הביטוח שלך,עצובה מאוד תמונת המצב של תרבות הנהיגה בישראל,אני מתחיל להצדיק את מתנ"ע ולאהוב אותם יותר מיום ליום.

m7kj.jpg
פורסם

הבעיה שאני נהג צעיר, לא יגידו על זה כלום? (יש לי ביטוח חובה וג' בלבד)

מתנ"ע?

אני שוקל להתנדב שם, כמה טלפונים ואני מתחיל להתנדב שם (אני מתנדב רגיל כבר).

בשבילי הבעיה הכי מעצבנת זה אנשים שעוצרים באדום לבן או בנתיב, ומפריעים לתנועה (במיוחד שכמה מטרים מול העיניים שלהם יש מקום מסודר לעצירה).

(אני מודה שהיום עצרתי אותה ועצרתי בעצמי באדום לבן, הייתי לחוץ בזמן ועצבני וגם פחדתי שהיא תתחמק, ככה שהכל הדברים האלו הסיחו את דעתי מהכביש).

תאכלס, לא לי ולא לה יש הוכחות מספקות, אין תמונה של זמן-אמן, או תמונה שרואים אותה בתוך הרכב שלי.

והעדים הם חברים שלי שישבו ברכב שלי.

לפי איך שאני רואה את זה, לתלונה (משטרה\ביטוח), אין בסיס כי אין הוכחות ואין עדים (אלה אם כן, 3 חברים שלי נחשבים עדים).

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

החברים שלך בהחלט נחשבים עדים.

לדעתי תגיש תלונה במשטרה תוך ציון כל הפרטים, עדיף לך להיות בצד שפותח את התיק ולא בצד שעליו נפתח התיק.

רוב הסיכויים שאדם עם התנהלות כזאת לא ייגש להגיש תלונה, אבל לך תדע.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי דעתי תלך לתחנה הקרובה לאזור מגורייך ותגיש תלונה עם כל הפרטים שמסרת,אתה תקבל אישור על הגשת תלונה,

ואני יגיד לך למה זה טוב,כי היא תגיע הביתה ויבלבלו לה את המוח ובגלל שצילמת היא תגיש תלונה ,

ככה אתה תהיה מכוסה לא בגלל שאתה לא אשם ,זה בשביל ראש שקט.

ודרך אגב כותבים ככה מתנ"א-וצרכים מתנדבים תמיד.

שיהיה לך יום טוב

פורסם

תודה רבה על העצות.

הימים שלי קצת עמוסים, אבל אני אפנה איזה שעה (לימודים-עבודה, ככה כל יום).

אני יגיש תלונה בהקדם, יש לי שם כמה חברים אז אני יעזר בהם קצת.

גם אבא שלי אמר לי להגיש תלונה כמה שיותר מהר במשטרה, אבל כנראה שאני רחמן מידי, כי זה לא שיש לי רכב שנת 2013 ורואים את המכה (מצב כזה לא הייתי נותן לה לחשוב על לברוח), יש לי כולה רכב שנת 95' ולא רואים עליו אף מכה באיזור שהיא פגעה בו.

מה גם שאין לי זמן לבזבז על חקירות וכו', ליישר את העולם אני לא איישר, אז ככה שהכל מסתכם בזה שאני פשוט מגן על עצמי וזהו.

(אלה אנשים תת רמה, אולי אני נראה קצת מפחיד עם זיפים, 1.95 מטר גובה ורכב ישן, אבל הייתי על מדים בזמן הזה).

הבנתי שטעיתי לגבי עדים.

כי תמיד חשבתי, לדוגמא שחס וחלילה מקרה כזה מתפתח לצד המכוער יותר, מה החברים שלי שווים מהבחינה שהם תמיד יהיו בעדי? (הרי במקרה הפוך, שאני האשם והם מגינים עלי, אין אפשרות אחרת לאמת אותם חוץ מפוליגרף, ובדיקה כזאת עולה כפול מהרכב שלי).

תמיד חשבתי שצריך עדים צד שלישי שלא קשורים לאף אחד.

פורסם

תגיש את התלונה במשטרה תציין את שמות העדים וכי צילמת אותה אבל לא במקום התאונה כיוון שהיא ברחה בלי לתת פרטים.

אין קשר אם נגרמו לך נזקים בשקל או ב100 אלף שקל.

חובה של נהג למסור פרטים לצד שכנגד.

מה תעשה עם זה המשטרה במישור הפלילי זבש"ה

אתה כיסית את עצמך.

לגבי עדים

נכון שיש בכך בעיה לעומת עדים צד ג' שאין להם אינטרס , עדיין השופט ייתן לעדותם את המשקל הראוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחר על הבוקר אני אלך לאגף התנועה, דיברתי עם קצינה(לא בתנועה) שאני מכיר היא אמרה לי להביא את התמונות והסרטון ויראו מה לעשות עם זה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...