Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב משנת 2011 היה מעורב בשתי תאונות שלא באשמתי, הגשתי את כל הפרטים לחברת הביטוח ,הרכב תוקן והכל בסדר אך יכל להיות שפעמיים נרשמו תביעות.

ביום שישי האחרון ביש המזל חזר על עצמו, נהג משאית פגע במראה כאשר הרכב חנה ,הנזק הוא פלסטיק איתות שבור.

בתחילה נהג המשאית סרב לתת את פרטיו אך לאחר וויכוחים וצעקות (איך לא :twisted: ) הוא הביא את כל פרטיו.

אני חושש לפנות לביטוח שלי , מצד אחד יש לי את פרטיו של הפוגע כלומר ישנו צד ג' אשם , מצד שני ,חברת הביטוח עלולה להכניס אותי לרשימה של נהגים מסוכנים (3 תביעות תוך שנתיים) ולהעלות את סכום הפרמיה העתידי שאצטרך לשלם בעתיד.

האם החשש מוצדק ?

כאמור, הנזק הוא די מינורי ואולי שווה לי לנסות למצוא פלסטיק דומה בחלקי חילוף (אני די בטוח שרכישתה של מראה שלמה ,אפילו אם לא תהיה מקורית הוא עסק לא זול בעליל )

הרכב המדובר הוא סקודה אוקטביה

תודה למגיבים

פורסם
בגדול תביעות שלא באשמתך לא צריכות להעלות את הפרמיה.

שי.

זה תלוי ממי הוא קיבל את הכסף, אם מחברת הביטוח שלו אז כל תיקון כזה יחשב כתביעה (רוב החברות לא מבטחות רכבים עם יש לך יותר מ-2 טביעות ביטוח ב-3 שנים)

• תוכן חדש...