Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הפולו הקטנה כבר בת שנה וחצי, הימים האפורים של הסתיו הולכים להסתיים, ואין זמן טוב יותר לפרוייקט דיטייל.

אני מחפש שותף אחד או שניים לטיפול משותף ברכבים.

החניה בביתי מוצלת אך אינה מקורה לחלוטין והייתי מעדיף לבצע את זה במקום סגור, ולכן חייב אלטרנטיבה - חניה סגורה מוארת ושקטה.

בתוכנית: דיטיילינג וכל המשתמע מכך - פלסטלינה פוליש ווקס אוטם ללא מכונות, פנים, תא מנוע, וכו'

המלאי הנוכחי שלי (שאכבד ממנו בשמחה)

פלסטלינה פוליש, אוטם, גלייז, קרנובה ווקס

• Zaino - Z-PC
  • Autoglym - Extra Gloss Protection
  • Autoglym - Super Resin Polish
  • AutoGlym - Clay Bar נשאר 30 גר'
  • Meguiar's - Gold Class Carnauba Plus Paste Wax
  • AutoGlym - Bumper Care

אביזרים

• Wash mitt - מזנב שועל :lol:
  • שפע מיקרופייבר איכותי לבאף קלין ופיניש.
  • שלישיית אפליקטורים לידני.
  • מברשות קוסמטיות שונות לפנים.
  • Uber Yellow Premium 70

פנים

• ספריי הגנה לדש בורד ופלסטיקה של אאודי.
  • Chemical Guys - Lightning
  • Meguiar's - APC
  • AutoGlym - Vinyl & Rubber Care
  • AutoGlym - Leather Care Balm

זה כל מה שעלה לי כרגע, יש עוד...

מי בעניין?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נשמע לא רע,במיוחד שאני מתכנן בקרוב לבצע דיטייל רציני לרכב שלי.

מאיפה אתה ובאיזה יום אתה מעוניין לבצע את זה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני מאזור הצפון, אבל לפחות פעם בשבוע בהרצליה כך שכל מה שבסביבת ה30 דק' נסיעה או על הדרך זה אחלה.

שומר שבת כך שימי שישי-שבת לא מסתרים לי, ומשום שאני לא שכיר כל שאר ימות השבוע אני יכול לפנות זמן.

לגבי מקום, צריך מקום סגור ומואר, ובהתאם לגודלו מספר המשתתפים. מה אתם אומרים?

פורסם

גם אני מהצפון. לא יכול לעזור לך עם מקום סגור, גם אני נמצא באותה הבעיה.

פורסם

אפשר לנסות לאלתר משהו,

בנתיים נמתין גם לחברי פורום נוספים שאולי ייעזרו בנושא.

פורסם

התחילו לעלות לי מחשבות אולי כדאי לי בנות סוכה ולעבוד בפנים

פורסם

חבל שבארץ לא בונים את הבתים עם גראז' כמו בארה"ב.. אני רק יכול לדמיין מה הייתי עושה אם היה לי גראז' סגור שכזה,

הייתי עושה לא רק דיטיילינג, אלא גם קונה ליפט נייד ועושה את כל הטיפולים שוטפים לבד

פורסם
חבל שבארץ לא בונים את הבתים עם גראז' כמו בארה"ב.. אני רק יכול לדמיין מה הייתי עושה אם היה לי גראז' סגור שכזה,

הייתי עושה לא רק דיטיילינג, אלא גם קונה ליפט נייד ועושה את כל הטיפולים שוטפים לבד

בונים ועוד איך בונים!

השאלה היא,למי יש כסף לבית כזה?!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה עניין של ההעדפה, ובנוסף לכך מחירי הבנייה הכוללת מגרש + בנייה בארץ יקרה יחסית כצפוי. לכן כל מ״ר מהמבנה מתועדף לשטח המגורים.

והשאלה למי יש כסף, ובכן, תלוי איפה. אני אישית בודק אופציות ברמת הגולן ויש הרבה מאוד אלטרנטיבי בנייה זולות יחסית שברוב לא נופלות ואף עולות באיכותם על בנייה סטנדרטית (בלוקים)

פורסם

אם עוד לא ביצעת את העבודה....גראג' מקורה עם מקום לשני רכבים יש (לא מוקף בארבעה קירות - תחת גג ונסגר בדלת)

חומרים אין לי בכלל וגם אף טיפת ידע בדיטיילינג...אם מתאים לך העיניין אפשר בימי חמישי בהוד השרון..

• תוכן חדש...