Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי מי לעזאזל הקצין רכב האידיוט של אלביט שאני אדע למי ללכת הביתה?!?.

במשך שבוע יום יום בכבישים מהירים באופן קבוע אני נעקף מימין (ולא זה לא כאשר אני בנתיב השמאלי אלא באמצעי מתוך 3)\ נחתך בקטעים הזויים ע''י קורולות\אוריסים חדשות לבנות עם המדבקה של אלביט עליהן!.

היום זה חצה כל גבול בכביש בין אשדוד לראשון,אידיוט עם קורולה לבנה של אלביט בשעות הבוקר 7-8 בבוקר מי שעובר שם יודע כמה ביצים וקור רוח צריך כדי לחתוך בחדות מהנתיב השמאלי ביותר דרך פס הפרדה רצוף לבן לחתוך לעליה לכיוון יבנה בבת אחת דרך משאיות אוטובוסים וכמובן דרכי במקרה...

דפקתי ברקס מ120 ל30 בערך ומשאית כמעט עלתה עליי כאילו אני אבן על הכביש ועל הדרך עוד יונדאי גטס בנתיב הימני שלי כמעט נכנסה בגדר הפרדה בגלל אידיוט עם קורולה אלביט שהחליט שיש לו כוחות על והוא נוהג בטנק משוריין תוצרת טויוטה שחסין ממשאיות ופסיכופטים רצחנים בכביש שירדפו אחרי אויביהם עד כלותם.

לעזאזל אם זאת הייתה פעם אחת הייתי מבליג אבל זה כל פעם האידיוט התורן עם הטויוטה של אלביט שנוהג בצורה שמסכנת את כל הסובבים אותו, יותר מסוכן מערס בפיאסטה 89 שעושה צלחות בכיכר המרכזית בעיר.

ועכשיו בשיא הרצינות למי לעזאזל אפשר להתלונן ושיעשו משהו עם אותם אידיוטים בטויטות של אלביט? שיחרימו להם תרכב לעזאזל! כי לפי מה שהבנתי מחיפוש קצר בגוגל על נושאים דומים, קצין הרכב של אלביט הוא בערך הבנאדם שנמצא בראש רשימת התנקשות של כל נהג בישראל :twisted::lol: .

זהו, הייתי חייב לפרוק... זה פשוט היה שבוע הזוי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבין אותך לחלוטין. חווה את זה לעיתים קרובות בכביש 5 לכיוון מערב. חXXXא של נהגים. כנראה שנגזר עלינו לסבול בשקט כי לא נראה לי שמישהו באמת יאמר להם משהו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

זו הכללה מטופשת,

אבל אתם נהנים אז מי אני שיפריע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Apple אני האחרון שיכליל, אבל שכה יעזור לי אלוהים אם אני משקר אבל עד היום לא יצא לי לראות ולו נהג אחד בטויטה של אלביט באופן גורף שלא נוהג כאילו הוא בהאמר משוריין וכל הכביש הוא שדה ההרג שלו...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

זו הכללה מטופשת, אבל נכונה. כשאני רואה נהג (או נהגת!) קורולה או יונדאי עם המדבקה המשולשת אני מייד שומר מרחק ואז מסתכל. בד"כ ההתפרעות או הנהיגה האגרסיבית מגיעות. ולהפך, קורולה לבנה מזגזגת במראה או חותכת מהנת"צ - כמה שניות ומשולש צהוב חולף לידי.

אז נכון שזו הכללה ושיש נהגים משתוללים מחברות אחרות (או לא ליסינג) וגם יש (אולי...) נהגים של אלביט מערכות שנוהגים כמו בני אדם, אבל "אלביט מערכות" הרויחה את שמה על הכביש בצדק.

עריכה: אולי סימולטור הנהיגה הוא הסיבה? אני לא מכיר עוד חברה שלה סימולטור נהיגה לשימוש העובדים. הסוף יתברר שיוצרי הסימולטור השתמשו בקוד שנלקח מסימולטור ה- F16.

:turn-l:
פורסם

אוי ואבוי מישהו מאמן את הפסיכופטים האלה עם סימולאטור? לא הייתי נותן להם סוס עם עגלה!

כל אחד ואחד מהחולי נפש האלה צריך מעקב פסיכיאטרי צמוד כתנאי להחזקת הרכב ולא מידי חודש אלא מידי שבוע!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אמא שלי היא פנסיונרית של אלביט, בתקופה שעבדה שם נכנס בה בחניה רכב של אלביט בחניה של אלביט, וגרם נזק לדלת האחורית. מאז אני שומר מהם מרחק.

פורסם

מסכים איתך, באופן מוזר כשאני רואה טויוטה קורולה לבנה עם מסגרת אלביט אני נרתע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אתה רוצה תשובה אמיתית פשוט בצע חיפוש. אם נחבר את כל הנושאים שנפתחו על אלביט, נקבל שרשור ארוך יותר מהגיבוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מתחיל לחשוב שהמדבקה של אלביט זה על אותו עקרון של "no fear" או פומה\נייק על עונדה סיויק\פיאט פונטו ספייס\מאזדה 323...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מצטער להרוס, אבל זו ממש ממש לא הכללה.

איך אני יודע? בתור מי שמכיר אנשים שעובדים שם, וכמעט התחיל לעבוד שם, אני יכול לספר שתהליך המיון והגיוס שם כולל ראיון עם אחראית משאבי אנוש כלשהי מטעמם, שמחפשת אנשים העונים לפרופיל מסויים, ופוסלת אחרים. בדיוק כמו שזה פועל לכיוון אחד, ומאפשר לה לגייס אנשים שיתאימו לפרופיל שהיא מחפשת, זה גם פועל לצד השני.

איך אפשר לטפל בזה? לטפל אי אפשר. אבל אני כבר זמן מה חושב להעביר שרשור מקביל שהיה כאן לקצין הרכב שלהם, ואלוי גם את השרשור הזה, סתם בשביל לראות אם בכלל תתקבל תגובה כלשהי (גם בעיניי מכל נהגי הליסינג שאני נתקל בהם, אלו עם המשולש הצהוב הם הכוכבים הגדולים). אולי, כמובן, אפשר לשלוח את זה גם לאנשים יותר בכירים שם. אולי בכל זאת התדמית של החברה ובתוך זה גם תדמית צי הרכב שלהם חשובה להם, מי יודע...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חייב לציין שיצא לי לראות כמה פעמים את אותם נהגי אלביט המהוללים נוהגים בפרעות, פעם אחת גם בעטתי לאחד כזה בדלת אחרי שהחליט שזו חוצפה שאני רוצה לעקוף והתחיל לבלום כמעט בלימת חירום לפני על מנת שאכנס בו, עצרתי אותו בצד ובעטתי לו בדלת, פשוט כי אין ברירה.

אין שום סיבה שבגלל מטומטם כזה אני אהרוס לעצמי את האוטו ואת היום.

זה קרה לפני שנה כמעט וזה עדיין מביא לי עצבים כשאני נזכר בזה.

אבל האמת היא, לרוב רכבים של אלביט נהוגים דווקא בצורה רגילה ונורמטיבית.

לפחות באלו שאני נתקל בהם.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
זו הכללה מטופשת,

בתור אחד שעבר 12 שנים באינטל חיפה - למי שלא יודע הבניין של אלביט נמצא ממש ממול.

לעיתים די קרובות היו מגיעים לחניה (בין הבניין של אלביט ואינטל) רכבים מרוסקים למספר ימים.

אין לי מושג מדוע הביאו את הרכבים לשם - אך הנושא הפך מהר מאוד לבדיחה באינטל - אני מבין

שמאז שום דבר לא השתנה - הם עדיין נוהגים כמו משוגעים.

כמובן שלא כולם, אך גם באינטל עבדו באותה התקופה כ-1000 עובדים - לא זכור לי תאונות כמו

שהייתי רואה עם רכבי אלביט.

• תוכן חדש...