Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית תיבה ל 6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה החלטתי לבנות תיבה לרמקולים אחוריים שלי שמעתי אצל מישהו וזה ממש מוסיף הרבה !

( עד עכשיו יצא לי לשמוע חפיף...)

בכול מקרה בתור אחד שהוא צליל במערכת !

ואני הולך להביא גם מגבר לאחוריים אני בטוח שזה יכול להוסיף הרבה !

בכול מקרה

מה המידות של התיבה ?

כמה ליטר זה אמור להיות ?

הרמקול זה של סאונד סטורם 500 וואט

שיכול לקבל 150 RMS בערך

ואני הולך לתת לו 90 RMS

פורסם

קח בחשבון שלטעמי, אתה מבטל כל מה שקשור לתדרים נמוכים כשאתה מכניס רמקול אובלי לתיבה.

אין מידות, אף אחד לא יכול לתת לך מידות, רמקול אובלי צורך נפח אויר ענק, שאי אפשר לשכפל בתוך תיבה שאתה מתכנן לבנות..

אה, ועוד משהו.. אם אתה מאלה שלא ממש רוצים "לקרוא לגנב", זה להבליט את הרמקולים שלך בצורה הזאתי.. זה לא פרקטי עבורך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מי אמר שהמידות שמוכרים, הן מידות טובות לרמקולים שלו ?

ולמה לו להתקין אתה רמקולים מתחת למגש ? איזה היתרון יש לו פה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הבנת כלום! אני התכוונתי שהתיבה תיהיה מתחת למגש אבל הרמקול יהיה בולט בחור שהוא עכשיו מותקן אצלו. אם הוא אומר שהוא שמע אצל מישהו ואהב את הצליל אז למה שלא יבנה תיבה דומה לזאת שהוא שמע

פורסם

תיבה זה לא משהו גלובלי, לכל אלמנט צריך להתאים תיבה משלו.

אם הוא שמע רמקול שונה משלו, בתוך תיבה, והוא נשמע "טוב"

זה לא אומר שהרמקול שלו, גם כן , ישמע טוב.

ושוב, אם התיבה מתחת למגש, איזה היתרון יש לו כאן ? מה ההבדל בין זה, לבין הדרך שבה הרמקול מותקן כעת,

על המגש?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הוא ישמע אותו הדבר אם התיבה תהיה מונחת על המגש או מתחת והרמקול יבלוט החוצה, אם הוא ישמע הבדל בין המצב שבו הוא עכשיו אני לא יודע , אני בסך הכל הצעתי לו דרך להתקין כדי שלא יבלוט

פורסם
הוא ישמע אותו הדבר אם התיבה תהיה מונחת על המגש או מתחת והרמקול יבלוט החוצה, אם הוא ישמע הבדל בין המצב שבו הוא עכשיו אני לא יודע , אני בסך הכל הצעתי לו דרך להתקין כדי שלא יבלוט
אחרי שיחה עם שי אני כנראה ירד מהרעיון...
פורסם

ד''א

אם אני לא טועה לרמקולים האלה איי אפשר לימצואה מידות בגלל שזה רמקולים פריי אייר אני פעם רציתי גם ליבנות לשלי ואמרו לי פה שלא מומלץ בגלל שהם נועדו לנצל את חלל תא המיטען..

פורסם
קח בחשבון שלטעמי, אתה מבטל כל מה שקשור לתדרים נמוכים כשאתה מכניס רמקול אובלי לתיבה.

אין מידות, אף אחד לא יכול לתת לך מידות, רמקול אובלי צורך נפח אויר ענק, שאי אפשר לשכפל בתוך תיבה שאתה מתכנן לבנות..

אה, ועוד משהו.. אם אתה מאלה שלא ממש רוצים "לקרוא לגנב", זה להבליט את הרמקולים שלך בצורה הזאתי.. זה לא פרקטי עבורך.

שי צודק.

עכשיו אני יתקן כמה אנשים פה.

1. הוא לא צריך תיבה גדולה סהך הכול מרמקולים האילו אפשר לצפות למיד וצלילים חזקים. כי באס יש לו את הסאב אז הוא לא צריך.

2. הקטע פה של התיבה זה לא להחליף את התא מטען זה כדי להפנות את הרמקול לנוסעים ולא לגג.

אז תיבה קטנה גם תהייה מעולה למטרה שלו. בשרבולט היה לי גם תיבות ל6X9 כי לא היה מקום טוב.

זה מסחרי. והם עשו את העבודה שלם להוציא מיד חזק וצלילים. באס היו לי סאבים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

כן תמיר, לכן הצעתי לו לעשות תושבות על המגש, עם הגבהה בזוית,

ככה לחסוך הרבה כאב ראש.. והתמורה לא תהייה רחוקה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...