Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים רכשתי סקודה פאביה בצבע כסף ולאחרונה אני שמתי לב שיש כמה נקודות חלודה קטנטנות באוטו בקושי רואים רק כשמתקרבים ממש לפח של אוטו אני אפילו יודע שעושים פוליש ווקס וזה יעלים, אבל השאלה איך זה כבר הספיק להופיע נקודות חלודות קטנטנות באוטו למרות שאוטו רק בן 3 חודשים, יש לציין אני עובד במקום שיש אבק תעשייתי עם הרבה אבק וחול של משאיות וליד מפעל כימיקלים של סנו ואם זה משפיע על הצבע של אוטו, אני כל הזמן חונה את אוטו בצל.

פורסם

1. חשוב שתצרף תמונות, שנוכל לראות במה מדובר

2. יכול להיות שזאת לא חלודה אלא "ג'ינג'ים" שנגרמים מחומרים באויר שפשוט נדבקו לך על שכבת הצבע (יותר נכון, על שכבת הלכה שמעל הצבע). זה יכול להיות שרף עצים, חלקיקי מתכת זעירים, פיח וכד'. במקרה הזה אין לך מה לדאוג ואפשר להסיר אותם באמצעות פלסטלינה ייעודית ועם קצת אהבה :)

אלה הג'ינג'ים שאני מתכוון אליהם:

572m.jpg

0goo.jpg

וככה זה אחרי ניקוי בפלסטלינה - ירד לגמרי:

gok8.jpg

ltqa.jpg

פורסם

הנקודות האלה לא קשורות לשמש לדעתי אלא לח*א שמצטבר לך על הרכב בגלל המפעל. בגדול זאת לא בעיה רצינית,פוליש או פלסטלינה יעלימו את הנקודות האלה. בסוף גם מומלץ ווקס כדי לשמור על הרכב זמן מה מהצטברות הנקודות האלה.

תשקול לכסות את הרכב ליד המפעל.

עריכה: liork1 הקדים אותי

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבא שלי עובד במפעל באזור התעשיה ליד המפעל ישנו מפעל לניקוי בחול.

בדרך כלל הוא מגיע לעבודה ברגל אך היה חודש אחד שבו הוא לקח את הרכב.

אחרי כשלושה חודשים הרכב עבר לחזקתי והייתי בהלם ממה שחודש אחד ליד מפעל כזה יכול לעשות לצבע של הרכב.

כל האוטו היה מלא בנקודות שנראות כחלודה (בעיקר בגג ובמכסה מנוע), הצבע מחוספס מאוד למגע וללא ברק בכלל. בנוסף, כל השמשות היו מלאות בגרגירי חול וצבע שפשוט נדבקו לשמשה ולא ירדו.

התייעצתי בפורום בנושא והמליצו לי על פלסטלינה.

לפני שבועים התלבשתי על הנושא ועבדתי בשבת 4 שעות עם פלסטלינה ולאחר מכן שכבת וקס. כל הלכלוך ירד ועכשיו הרכב נעים למגע ומבריק כמו שהיה כשיצא מהסוכנות.

ממליץ לך לישם פלסטלינה (אפילו פלסטלינה פשוטה מסין - עולה 10 ש"ח) ולאחריה וקס ואחרי זה פשוט לכסות את הרכב יום יום.

• תוכן חדש...