Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנה של שימוש בלבד, אני מציע את הנורות למכירה בעקבות החלפת הרכב.

2 נורות H7 דיימונד ויז'ין של חברת פיליפס הגרמנית, הנורות מקוריות מחו"ל ולא חיקוי סיני מאיביי אמזון וכו'.

בנוסף לשתי הנורות המשומשות (שנה בלבד!) אני נותן אחת נוספת, סגורה חדשה באריזה שמעולם לא נפתחה! שימשה כנורת ספייר למקרה הצורך.

מדובר על נורות איכותיות מאוד וכיוון שמדובר על גוון מדויק של הנורה ואלומת האור שלה אינו בגוון כחול אלא לבן בוהק מאוד אני באופן אישי עברתי טסט ללא כל בעיה,ונעצרתי מס' פעמים ע"י שוטרים לבדיקות שגרתיות ומעולם לא העירו על כך.

הנורות עומדות בתנאי המתח 55V .

הדיימונדס קיבלו תשבוחות והמלצות רבות בקרב המשתמשים בהם, ונחשבות למומלצות ביותר בקטגורית ה"דמוי קסנון"

ומניסיון שלי ,בצדק.

שורה תחתונה,

מדובר על 2 נורות משומשות + נורה ספייר (באריזה) , על שלושתם אני מבקש רק 150 ש"ח (לי זוג עלה 250 ש"ח , + 150 ש"ח תוספת על הספייר)

* אני מהצפון. בבקשה מי שמעוניין לרכוש, בלי ניסיונות מסחרה כי אני לא מרוויח עליהם שקל.

תמונה של פיזור אלומת האור הלבנה :

8vat.jpg

עם נורת חניה רגילה:

7mjq.jpg

אלומת האור עושה עבודה מרשימה:

vnu.JPG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין אקטואלי למי שמעוניין. 3 נורות פיליפס דיימונדז מקוריים במחיר מצוין!

צפון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

100 ש״ח בלבד ! ל 3 נורות דיימונד ויז׳ין של פיליפס!

מחיר אחרון..

הורדת מחיר שווה לכל הדעות!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחיר הנורות הוחזר למחיר המקורי של 150 ש"ח. לא משתלם לי למכור בפחות. לא מוכר בבודדים.

פתוח להצעות החלפה על חומרי רכב מעניינים.

נורות דיימונד ויז'ין זוג משומשים (פחות משנה) +1 באריזה. ב 150 ש"ח.

מחיר מקורי לנורה בודדת 150 ש"ח.

צפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...