Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיה פורטה 2010 שלי עברה את קו ה 90 אלף ואבא שלי שלח אותי לטיפול במוסך מורשה קיה צמרת טבריה,זה מוסך שטיפל ברכב הקודם שלו 3 שנים ולכן הלכתי לשם.

עבודה יפה ונקיה,שירות ויחס מעולה אבל המחיר נראה לי בשמיים,מה אתם אומרים על המחיר?

נ.ב הכל שגרתי למעט היוניט ESP הארור הזה שמתקלקל כל הזמן.

1385037_660192880668237_809927971_n.jpg

1376427_660197707334421_797632678_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לגבי המחיר אני לא יודע,

אבל אני חייב להגיד שהמוסך נראה מאוד טוב ומסודר !

הלוואי וכל המוסכים אצלי באיזור היו נראים כך.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כן יאמר לטובתם המוסך נראה כמו מרפאת שיניים :lol: .

פשוט פעם ראשונה אני לבד בטיפול אז לא ידעתי אם המחיר סבבה או לא,אם אתם אומרים סביר אז אני שמח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צריך לקרוא את תגובתם של בעלי קיות אחרות, האם הטיפול יקר או סביר בהתאם למה שהוחלף.

ואני לא מאמין שגם קיה שמים את השמנים של פז....כמה כבר פז שילמו ליבואנים?

אין צורך בחתימה....

פורסם

ע"פ מיטב ידיעתי פז משתפת ידע עם קסטרול ומייצרת שמנים בתקנים של מיטב יצרניות הרכב בעולם, השמנים הם באיכות מספיק טובה, חבל שהם נמכרים במחיר מופקע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

על ספר הרכב שלי יש סמל של פז אז אני מאמין שיש שיתוף פעולה מלא.

• תוכן חדש...