Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב,

לאחרונה רכשתי לאבארת' פונטו שלי - חישוקי 18', מידה הקיימת כאופציה (חישוקי 18' הם גם חלק מהקיט ESSSESSE).

מידת הצמיג הזו מופיעה כאופציה בסף הדלת (תגית לחצי אוויר), אך היבואן אינו מוכן לאשר לי מידה זו (כשניגשתי לקומפיוטסט נאמר שהמידה אינה קיימת באוטודאטה, אך תחת "פיאט" ולא "אבארת'").

כאשר פניתי אל השירות לקוחות והמחלקה הטכנית, נרמז לי תחילה שהם לא יוכלו לאשר את המידה הזאת בעקבות פרצודות שונות ומשונות מול משרד התחבורה. התירוץ שעלה היא כי הקיט כולל גם מכלולים מסויימים המוחלפים (בולמים / קפיצים - ואצלי ברכב מותקנים קויילאוברים) ורק אז יש אישור למידת החישוק / צמיג הגדולה יותר

לאחר מכן, בשיחת טלפון נוספת מול שירות הלקוחות - נאמר לי ברורות כי המידה לא תאושר - ורק כי לא רכשתי את הקיט המקורי (הכולל גם חישוקי 18', כפי שכבר ציינתי קודם לכן) וכי החישוקים שנרכשו על ידי, הם "לשימוש עצמי" ולכן לא אין הם מאשרים זאת.

שלא תבינו לא נכון, עד כה - השירות של אבארת' היה מצויין. ללא ספק אחד מהטובים שנתקלתי בו בארץ, אך הפעם נדמה שזונחים אותי לטובת משחקי כוח ואגו.

אישית, לא ברורה לי היכן טמונה הבעיה - כאשר על גבי הרכב עצמו (תגית לחצי האוויר) קיימת המידה הזאת כאופציה, משמע היצרן אכן מכיר בה כמידה חלופית.

מי החליט וכתב שהגדלת המידה היא אך ורק בצמוד לרכישת קיט ה-ESSESSE מהם - בעלות של 30K? (כולל התקנה)

מכל מה שאני מרגיש ורואה על סמך ההתנהלות שלהם מולי, הם עושים לי דווקא ומשחקים איתי על פרנציפים.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שקבע את זה הוא מנהל המחלקה הטכנית של היבואן, שרק הוא יכול לאשר החלפת מידת צמיגים למידה שאינה רשומה באוטודאטה.

במקרה שלך אין הרבה בררות - או לוותר על הג׳אנט החדש, או לקנות את הקיט או לפנות למאכר שיכול גם לאשר צמיג של טרקטור על פיאט 500.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם ערבת את עומר גלברט בעניין?

מנסיוני, בשביל לקוחות אבארת' הוא מזיז הרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מי שקבע את זה הוא מנהל המחלקה הטכנית של היבואן, שרק הוא יכול לאשר החלפת מידת צמיגים למידה שאינה רשומה באוטודאטה.

במקרה שלך אין הרבה בררות - או לוותר על הג׳אנט החדש, או לקנות את הקיט או לפנות למאכר שיכול גם לאשר צמיג של טרקטור על פיאט 500.

קודם כל, לא פונים למאכר... פונים למכון רישוי, זה ממה שאני יודע.

דבר שני, מדובר על אבארט פונטו ולא 500, זה אמור להיות דיי מובן מהתמונה...

לא הייתי עושה משהו שלא קיים ואז מתלונן עליו, אני לא כזה. אני לוקח אחריות לדברים שאני עושה.

לא הגיוני שהמידה מופיעה המידות האופציונליות ולא ניתן לשים אותה.

הג'אנט אותה, מידה אותו רוחב, אותו מפתח ברגים כמובן...ואותו אופסט.

פורסם
האם ערבת את עומר גלברט בעניין?

מנסיוני, בשביל לקוחות אבארת' הוא מזיז הרים.

עידן

גלברט קצת עסוק...

(קולולוש, נולדה לו בת).

:king::beerchug::bday: :bday:

פורסם
יצרן לא יכול לאשר?

בבדיקה מולו ברגעים אלו ממש. מצפים לתגובתו (מייל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קודם כל, לא פונים למאכר... פונים למכון רישוי, זה ממה שאני יודע.

דבר שני, מדובר על אבארט פונטו ולא 500, זה אמור להיות דיי מובן מהתמונה...

לא הייתי עושה משהו שלא קיים ואז מתלונן עליו, אני לא כזה. אני לוקח אחריות לדברים שאני עושה.

לא הגיוני שהמידה מופיעה המידות האופציונליות ולא ניתן לשים אותה.

הג'אנט אותה, מידה אותו רוחב, אותו מפתח ברגים כמובן...ואותו אופסט.

מה שלא הגיוני בעינייך, הגיוני לחלוטין בעיני בוחן זוטר במכון רישוי שבסך הכל רוצה לשמור על מקום העבודה שלו ולכן נאלץ לעבוד על פי הנהלים. והנהלים, מה לעשות, ברורים מאוד - אם זה לא מופיע באוטודאטה ואין מכתב חתום מהמחלקה הטכנית של היבואן - לא מאשרים.

מה לעשות שבמדינתנו הנאורה אם רוצים לגרום לפקיד זוטר להגדיל רגע ראש צריך לפנות למאכר, שיודע "לדבר בשפתו" ולקבל את תשומת הלב הרצויה לבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בזמנו כשהגדלתי מידה בסיוויק, לא היה להם מידע באוטודאטה לגבי הרכב הספציפי שלי ונאמר לי שכל עוד המידה קיימת בספר רכב ו/רו במדבקה על סף הדלת - הכל בסדר.

אכן ככה, הגדלתי מידה, הגעתי למכון, הוא השווה בין המדבקה לצמיגים ואישר בלי שום בעיה.

תנסה מכון אחר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תיבדוק במכון רישוי אחר, שאני שיניתי מידה (למידע חוקית שמופיעה באוטודאטה) הבוחן בדק שהמידה קיימת במדבקה בסף הדלת ואישר לי את המידה, הוא לא בדק באוטודאטה

עריכה: זה מה שקורה שפותחים חלון בבוקר ועונים אחרי כמה שעות, הקדימו אותי

פורסם

תבוא עם צילום אוטודאטה לדגם שלך שמראה שהמידה כתובה ולא אמורה להיות בעיה אלא אם הבוחן רוצה אתנן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לבחור מעלי, ברוב המכונים בודקים מידת צמיגים תואמת לרשיון רכב, כך בזמנו הכשילו אותי בטסט ואילצו אותי לבוא שוב, רק שבפעם השניה ה-106xsi שלי התחפשה ל-106 ראלי (החלפתי גלגלים לכמה שעות עם חבר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא זוכר שבדקו לי בחיים מידת גלגלים ועשו השוואה עם הרישיון.

ובכל זאת עדיף לא לקחת סיכונים.

תודה בנתיים לכל מי שהגיב.

פורסם

לפני הרבה שנים חבר הגיע למשרד הרישוי עם ספר הרכב בו הופיעה המידה הרצויה - וזה הספיק.

אולי עניין של מזל או שנורמות/נהלים השתנו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...