Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים, רכשתי מאזדה 6 2008 עברתי בדיקה במכון רישוי היו כמה ליקויים קטנים יחד עם זאת 2 דברים שאני זקוק לעזרתכם

1. כסא נהג רופף- התגלה בבדיקה וחייב התייחסות להבנתי קיימת תקלה חוזרת של כסא נהג רופף במודל 2008, מה לעשות?

2.חומר סיכה דביק ומציק על הדשבורד בצד המושב ליד הנהג, המוכר טוען שחשב שזה מספריי של שטיפת הרכב, אבל לאחר בדיקה זה חומר מוזר שלא ממש יורד עם מטלית לחה, ומוציא צבע שחור כמו גריז. זה ממש מטריד והשאלה כיצד ניתן לטפל בהסרה של חומר זה

תודה מראש לעונים !!!!

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החומר על הדש בורד זה בטח אחד מחומרי הניקוי שמשתמשים לניקוי הפנים של הרכב ולפלסטיק והעור על הדש בורד...נתקלתי בזה פעם לקח לי הרבה זמן להוריד את זה, לא להשתמש בכל חומר כיוון שיש חומרים שיכולים להרוס את העור/ דמוי עור של הדש בורד...

Opel Adam S 2017

פורסם
החומר על הדש בורד זה בטח אחד מחומרי הניקוי שמשתמשים לניקוי הפנים של הרכב ולפלסטיק והעור על הדש בורד...נתקלתי בזה פעם לקח לי הרבה זמן להוריד את זה, לא להשתמש בכל חומר כיוון שיש חומרים שיכולים להרוס את העור/ דמוי עור של הדש בורד...

אז זה יורד וניתן לשפשף עם סקוצ' ומעט סבון להוריד את זה?

פורסם

סקוץ?!!?:shock::shock::shock::shock:

למה שלא תיקח נייר זכוכית וזהוא?

או אפילו תחתון את החלק שמפריע לך עם דיסק ככה תחסוך הרבה זמן ובמקום הריק שיהיה לך תעשה מתקן לכוסות שתיה :roll:

תעבור על זה עם מטלית עד שירד אם זה באמת חשוב לך

פורסם
סקוץ?!!?:shock::shock::shock::shock:

למה שלא תיקח נייר זכוכית וזהוא?

או אפילו תחתון את החלק שמפריע לך עם דיסק ככה תחסוך הרבה זמן ובמקום הריק שיהיה לך תעשה מתקן לכוסות שתיה :roll:

תעבור על זה עם מטלית עד שירד אם זה באמת חשוב לך

אוקיי אני אנסה מחר עם מטלית לחה ומעט סבון נקווה שירד אשמח לעדכן

פורסם

טוב לאחר ניסיון עם מים, אלכוהול, סבון כלום לא עוזר נראה כאילו הדשבורד(עשוי מגומי קשיח) נמס כנראה נשפח עליו שמן כלשהו או ספריי סקאי שטיגן אותו עם השמש אין לי מושג, יש למישהו המלצה מה לעשות או איך להסתיר את זה או אולי להחליף מפירוק

מה יכול להיות עלות של דבר כזה ?

תודה

פורסם

כיסא רופף היום אבא שלי בדיוק היום תיקן .. (מזדה 6 2008 גם .. )

עולה בסביבות ה400 ..

ואחלה אוטו ;)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

יש לנו בדיוק את אותה הבעיה בכסא הנהג במזדה שלנו. מדובר ברמת גימור Executive משנת 2008.

לא הצליחו לתקן אצלנו..

פורסם

וואלה, גם אצלי הכיסא היה רופף, פשוט חיזקו אותו עם כלים.

הדשבורד באמת בעייתי, איכות חומרים תת רמה פשוט בדגם הזה, הורס את כל הפנים. ניסיתי גם לנקות עם כל מיני חומרים את הדבק הזה ופשוט הכל נשרט, ניסיתי להביא דשבורד מפירוקיה ולא ממש הצלחתי. אם תשיג חומר שמנקה את הלכלוך הזה אשמח אם תגיד לי.

באתר הזה חיפשתי ספקים - http://www.car-part.co.il/

תחפש, תמצא.

פורסם
אפשר לשאול מאיפה רכשת את הרכב? אבי מכר רכב בדיוק כזה עם בעיה של כיסא רופף לפני כארבעה ימים

קניתי את הרכב ממישהו ממושב ליד חולון בשם ג'ימי

אני חושב שהבעיה בכיסאות הינה פאר בייצור כל כך הרבה מתלוננים?

לי אמרו שהתיקון עולה 250 לא כולל מעמ במורשה בכפר סבא

לגבי הדשבורד כלום לא עוזר הוא פשוט נאכל או נשרף מהשמש הייתי ממש רוצה להחליף אותו אבל המחיר כנראה יקר מאוד אולי נשים כיסוי כלשהוא בסופו של דבר

פורסם
קניתי את הרכב ממישהו ממושב ליד חולון בשם ג'ימי

אני חושב שהבעיה בכיסאות הינה פאר בייצור כל כך הרבה מתלוננים?

לי אמרו שהתיקון עולה 250 לא כולל מעמ במורשה בכפר סבא

לגבי הדשבורד כלום לא עוזר הוא פשוט נאכל או נשרף מהשמש הייתי ממש רוצה להחליף אותו אבל המחיר כנראה יקר מאוד אולי נשים כיסוי כלשהוא בסופו של דבר

יש מצב שהוא התפאר בפניך שהוא היה שוטר בעברו?

• תוכן חדש...