Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו עם צבע מטאלי, שמסתכלים מקרוב יש כזה נצנצים חמודים כאלה שעושים לאוטו יפה כזה :angel:

אם אני רוצה לעשות ווקס, אני צריך להשתמש בווקס מיוחד שמותאם לצבע מטאלי?

אם אני רוצה לעשות פוליש, הוא לא יוריד את השכבה המנצנצת?

פורסם

אין כזה דבר כבר "ווקס לצבע מטאלי/לא מטאלי".

זה מושג שעבר מהעולם.

כל ווקס או אוטם מתאים לכל סוג של צבע. (לא כולל רכבים עטופים בכל מיני סויגים של ווינילים או רכבים שצבועים במט)

לגבי הנצנצים, זה חלק מהצבע, לא מהלקה.

בפוליש אתה מסיר שכבה של לקה ולכן לא תהיה פגיעה בשכבה המנצנצת.

להיפך, זה רק יגביר את המראה שלה.

אם המצב טוב ואתה רוצה להגביר את הניצוץ הזה, תשתמש בגלייז, אצלי על רכב מטאלי שחור, black light של cg , עשה עבודה נהדרת.

"יאללה בירי".

פורסם
אין כזה דבר כבר "ווקס לצבע מטאלי/לא מטאלי".

זה מושג שעבר מהעולם.

כל ווקס או אוטם מתאים לכל סוג של צבע. (לא כולל רכבים עטופים בכל מיני סויגים של ווינילים או רכבים שצבועים במט)

לגבי הנצנצים, זה חלק מהצבע, לא מהלקה.

בפוליש אתה מסיר שכבה של לקה ולכן לא תהיה פגיעה בשכבה המנצנצת.

להיפך, זה רק יגביר את המראה שלה.

אם המצב טוב ואתה רוצה להגביר את הניצוץ הזה, תשתמש בגלייז, אצלי על רכב מטאלי שחור, black light של cg , עשה עבודה נהדרת.

אני רוצה גם להגביר ניצוץ ולסגור את הסיפור עם ווקס משובח מלמעלה, מה לרכוש!?

פורסם

Zymol Vintage Glaze

את זה.

רק לפני כן תוודא האם הוא מיועד עבור צבע מטאלי עם נצנצים :wink:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

1. האם לרכב בצבע מטאלי צריך לעשות ווקס מיוחד שמתאים לצבע מטאלי?

2. האם צריך פוליש מיוחד שמותאם לצבע מטאלי?

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ווקס טוב שלא יעלה מעל 150 ש"ח.

הבנתי שיש דבר שנקרא גלייז והתפקיד שלו זה להגביר את האפקט שנותן המטאלי, אפשר גם המלצה לאחד כזה?

ואני מבקש להפסיק להסתלבט ולהכניס לי פה את הווינטג' גלייז של זיימול האלו, אין לי 10K להוציא על גלייז.

שבת שלום :snipersmi

פורסם

1. נשאל עשרות פעמים - בצע חיפוש

2. נשאל עשרות פעמים - בצע חיפוש

המלצות על ווקס טוב- נשאל עשרות פעמים, תלוי בטעם האישי שלך, אין נוסחה מנצחת, בצע חיפוש, תפיק לקחים אודות כמה מוצרים שנראים לך, תלקט רשימה של כמה מוצרים שעלותם עד 150 ש"ח ולאחר מכן תשאל שאלות ממוקדות וברורות (זה כמו לבקש המלצה לרכב טוב עד 200K).

תפקידו של הגלייז - בהחלט לא להגביר שום אפקט מטאלי (דרך אגב יש מילון נחמד שרופני וחבריו הכינו ואולי תמצא שם מידע אודות גלייז, בשביל למצוא את המילון בצע חיפוש).

הדברים נאמרו ללא "סתלבט" לבקשתך.

ואני מבקש להפסיק להסתלבט ולהכניס לי פה את הווינטג' גלייז של זיימול האלו, אין לי 10K להוציא על גלייז.

:snipersmi

Zymol Vintage Glaze, למרות המילה האחרונה בשמו של המוצר, הוא ווקס, ווקס משובח למדי, בטוח שלא גלייז.

תנסה לפעמים לקרוא את השורות שמתחת לשמות של המוצרים על מנת ללמוד עליהם דבר או דבר וחצי.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
1. נשאל עשרות פעמים - בצע חיפוש

2. נשאל עשרות פעמים - בצע חיפוש

המלצות על ווקס טוב- נשאל עשרות פעמים, תלוי בטעם האישי שלך, אין נוסחה מנצחת, בצע חיפוש, תפיק לקחים אודות כמה מוצרים שנראים לך, תלקט רשימה של כמה מוצרים שעלותם עד 150 ש"ח ולאחר מכן תשאל שאלות ממוקדות וברורות (זה כמו לבקש המלצה לרכב טוב עד 200K).

תפקידו של הגלייז - בהחלט לא להגביר שום אפקט מטאלי (דרך אגב יש מילון נחמד שרופני וחבריו הכינו ואולי תמצא שם מידע אודות גלייז, בשביל למצוא את המילון בצע חיפוש).

הדברים נאמרו ללא "סתלבט" לבקשתך.

Zymol Vintage Glaze, למרות המילה האחרונה בשמו של המוצר, הוא ווקס, ווקס משובח למדי, בטוח שלא גלייז.

תנסה לפעמים לקרוא את השורות שמתחת לשמות של המוצרים על מנת ללמוד עליהם דבר או דבר וחצי.

בבקשה ממך, אם אינך מתכוון לעזור ולהגיב "בצע חיפוש" - אל תגיב בכלל.

פורסם

בבקשה ממך בחזרה, עשה מאמץ לא להפוך את הפורום הנ"ל ל- fxp.

בקשה נוספת- בצע חיפוש, רציני לחלוטין.

הודעות מהסוג שקבלת ממני יעזרו לך יותר מכל תשובה בנוסח "Collinite No. 845 - Insulator Wax"

שזה אחלה ווקס דרך אגב.

פורסם

ברמת המחיר הבסיסית אכן אוטופיניש של קארפלן יעשה לך עבודה טובה.

העניין הוא שחומרים קצת יותר יקרים יעשו לך עבודה לא פחות טובה בפחות מאמץ ועם עמידות יותר ארוכה. במיוחד אם מדברים על אוטמי צבע.

אין משמעות לנושא הצבע המטאלי. זה היה רלוונטי לפני 10 שנים ויותר. ובכלל לא ברור אם לא היה פה טריק שיווקי.

בכל מקרה, לצורת היישום יש משמעות קריטית באשר לתוצאה ולעמידותה. הכוונה לרמת הניקיון (שטיפה, פלסטלינה, פוליש) וגם למדיית היישום פד\מיקרופייבר ידני\מכונה, ולאופי השימוש במוצר - כמויות וזמן הפעולה.

ממליץ לך לעשות על שטח קטן יישום מלא בכדי להשתכנע שאתה מגיע לתוצאה נכונה.

השתמשתי הרבה זמן באוטופיניש והייתי מרוצה. היום אני עם אוטם של וולף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברמת המחיר הבסיסית אכן אוטופיניש של קארפלן יעשה לך עבודה טובה.

העניין הוא שחומרים קצת יותר יקרים יעשו לך עבודה לא פחות טובה בפחות מאמץ ועם עמידות יותר ארוכה. במיוחד אם מדברים על אוטמי צבע.

אין משמעות לנושא הצבע המטאלי. זה היה רלוונטי לפני 10 שנים ויותר. ובכלל לא ברור אם לא היה פה טריק שיווקי.

בכל מקרה, לצורת היישום יש משמעות קריטית באשר לתוצאה ולעמידותה. הכוונה לרמת הניקיון (שטיפה, פלסטלינה, פוליש) וגם למדיית היישום פד\מיקרופייבר ידני\מכונה, ולאופי השימוש במוצר - כמויות וזמן הפעולה.

ממליץ לך לעשות על שטח קטן יישום מלא בכדי להשתכנע שאתה מגיע לתוצאה נכונה.

השתמשתי הרבה זמן באוטופיניש והייתי מרוצה. היום אני עם אוטם של וולף.

אני אקנה את האוטו פיניש הזה ואבדוק אותו.

בקשר להכנה, אשמח אם תוכל לאשר לי שזה תהליך נכון:

1. ניקיון הרכב עם גרניק ושמפו של KERCHER.

2.ייבוש.

3.פלסטלינה עם מים + אמריקן איגל לסיכוך.

4.יבוש טוב טוב.

5.יישום הווקס שהרכב קר.

תהליך טוב?

פורסם

לא מכיר את החומרים שאתה משתמש בהם, אבל בשביל רמה בסיסית זה בסדר.

היישום צריך להתבצע לאחר הניקיון. אם תחכה יום הרכב יצבור לכלוך.

מה שחסר לך כדי להגיע לרמה טובה זה תהליך של פוליש.

רק זה מקפיץ אותך לרמה גבוהה מאוד. הרכב מלא שריטות ברמות שונות, צריבות של לשלשת ונשורת עצים ועוד מכות. פוליש הופך את השכבה לאחידה ומבריקה.

העניין שפוליש זה כבר עסק שדורש מיומנות והרבה אנרגיות.

הקארפלן בעל כושר ניקוי מסויים ולכן אני מעריך שתרגיש קפיצת מדרגה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא מכיר את החומרים שאתה משתמש בהם, אבל בשביל רמה בסיסית זה בסדר.

היישום צריך להתבצע לאחר הניקיון. אם תחכה יום הרכב יצבור לכלוך.

מה שחסר לך כדי להגיע לרמה טובה זה תהליך של פוליש.

רק זה מקפיץ אותך לרמה גבוהה מאוד. הרכב מלא שריטות ברמות שונות, צריבות של לשלשת ונשורת עצים ועוד מכות. פוליש הופך את השכבה לאחידה ומבריקה.

העניין שפוליש זה כבר עסק שדורש מיומנות והרבה אנרגיות.

הקארפלן בעל כושר ניקוי מסויים ולכן אני מעריך שתרגיש קפיצת מדרגה.

אני מפחד פחד אריות לעשות פוליש, הרכב הוא לא גרוטאה והוא של אמא.

אין לי מושג כלום בכל הנוגע לפוליש, ואני לא אעשה ניסיונות על האוטו הזה כי זה יכול לעלות לי בנזק מטורף.

בעזרת השם שיום אחד יהיה לי אוטו חמוד משלי אני אנסה עליו, אבל בשלב זה - לצערי לא פוליש.

אני מזמין את המגבת של UBER מ I4, אני משלם איזה 40 שקל משלוח - חשבתי אולי תוכל לתת לי ווקס שאני ארכוש משם שמקביל לווקס שהמלצת לי עליו, חבל לעשות משלוח למוצר אחד..

• תוכן חדש...