Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים בערך רכשנו לאחורה את הצמיגים של contiEcoContact 5, צמיג הירוק בסדרה 5, הכי גבוהה אם אני לא טועה.

בכל מקרה, אני קצת מתבאס כי אני מרגיש שהאחיזה לא מי יודע מה איתם בפניות וכו'.

למשל כשהיו לי את היוקוהומה איי דרייב מקדימה והיה את הקונטיננטל אקו 3 (שעכשיו עברו לקדימה והחדשים מאחורה)הייתי מרגיש אחיזה לא רעה בכלל מאחורה.

השאלה שלי היא מה אפשר לעשות?

לפי ביקורות בחו"ל, הצמיג הזה צריך להיכנס לרשימת הצמיגים האיכותיים ביותר...

אני מקפיד למלא אוויר בתחנת דלק, 1PSI יותר ממה שהיצרן אומר.

אגב, מבחינת מרחק בלימה, אין על מה לדבר, צריך לשים מישהו עם צמיגים סיניים ולהבין איזה הבדל.

עשיתי פרונט, אם כי יש לי תחושה שהייתי צריך ללכת למקום קצת יותר מתקדם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, קנית צמיג ירוק - אין לך מה לצפות לאחיזה של R888. שנית - 1 PSI מעל המומלץ זה מעט מדי כשהצמיג חם - תנסה יותר לכיוון 3 PSI. מסכים לגבי חשיבות מכון פרונט איכותי. מהיכן אתה בארץ?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ירוק ירוק אבל של קונטיננטל, תסכים איתי שכנראה הוא איכותי יותר מצמיג ירוק של איזו חברה לא בעלת שם.

מה גם, שהדגם 3 דווקא מומלץ מאוד בפורום מכל הבחינות כולל אחיזה אז ציפיתי ליותר ב5.

פורסם
ירוק ירוק אבל של קונטיננטל, תסכים איתי שכנראה הוא איכותי יותר מצמיג ירוק של איזו חברה לא בעלת שם.

מה גם, שהדגם 3 דווקא מומלץ מאוד בפורום מכל הבחינות כולל אחיזה אז ציפיתי ליותר ב5.

עדיין ירוק,אגב באיזה רכב מדובר?

Porsche 944 turbo

פורסם

כל דבר שכתוב עליו ECO לא יאחוז בכלום.

אלה צמיגים שלא מתבלים ולא אוחזים, העיקר הם בכאילו עוזרים בחסכון בדלק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מאמין שגם ה PremiumContact יתנו לך יותר. לי יש את ה PC2.

אך עדיין אני מתפלא, כי עד כמה שזכור לי אתה נוהג במכונית שאינה אמורה לאתגר יותר מדי גם צמיגים כאלו. בכל אופן ממה שמוכר לי בECO3 הם לא רעים.

על איזה מידה מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במידה והצמיג חם אתה צריך להוסיף כ10% ולא 1PSI מסכן.

אצלי בגרנדה היצרן מציין להוסיף 0.3 באר לצמיג חם, כלומר לשים 2.5 באר בימקום 2.2 באר. (1bar=14.7psi)

אז תנסה ותחזור לעדכן.

-אבל במחשבה שניה- האם לחץ גבוהה לא מוריד את האחיזה? כי במצב שהלחץ טיפה נמוך הוא מיתחכך יותר ומעלה צריכת דלק לא?..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא ממש מומחה, אבל אני אנסה להסביר יותר טוב, יש תחושה בסיבובים מסויימים שהאוטו זורק קצת קצת זנב.

בגלל זה אני לא יודע אם להאשים סופית את הצמיגים או את הפרונט.

וכמובן שאין לי רכב ספורט(קורולה 99) ככה שלדעתי החשיבות לצמיג ירוק ברכבים כאלו הרבה פחות חשוב מכיוון שדווקא לרכבים כאלו צריכים צמיגים ששורדים שנים והאקו עושים את זה, אבל לא ידעתי שהאחיזה שלהם יחסית ברצפה(אם כי בטוח עדיפה על סיני).

מידה 14.

לדוגמה, יוקוהומה C דרייב לא הצלחתי למצוא, קונטיננטל אקו 5 כמו שיש לי וגם את ה3 לקח לי זמן רב עד שהיו יכולים להזמין לי,

במידות האלו חסרות צמיגים איכותיים במידות האלו לדעתי.

פורסם

אולי יש מצב שהצמיגים עדיין חדשים מידי ולא שופשפו?

במיוחד שהם מאחור ולא נישחקים כמו מקדימה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אולי יש מצב שהצמיגים עדיין חדשים מידי ולא שופשפו?

במיוחד שהם מאחור ולא נישחקים כמו מקדימה.

הוא כתב שהם נרכשו לפני חודשיים.

אושריקו - איזה צמיגים יש לך מקדימה?

פורסם

נכון רשם חודשיים אבל ביגלל שזה מורכב מאחור הם לא נישחקו באותו צורה כמו בגלגלים הקדמיים, לכן אולי המצב עוד ישתפר בק"מ הקרובים?

בנוסף - כמה ק"מ כבר עברת עם הצמיגים הנ"ל?

פורסם

עכשיו האוטו קרוב ל252,000 והצמיגים נרכשו בזמן שהיה 248 ומשהו אם אני זוכר נכון.

אגב, הצמיגים מקדימה זה אותו סדרה רק 3, מה שמומלץ בפורום. הם היו לי מאחורהו כשהייתי לוקח פניות הרגשתי שהם ממש דבוקים מאחורה וממש אוחזים.

הבחור הציע לי כמה פעמים לשים את החדשים (5) מקדימה אבל זה לא הולך ביחד ברכב פרטי אז ויתרתי אבל אולי במחשבה שנייה היה עדיף.

הבעיה העיקרית היא תחושה של זריקת זנב מאחורה, אבל מבחינת מרחק בלימה והכל אני ממש מרוצה,הבדל עצום פתאום אחרי שהעפנו את היוקוהומה איי דרייב הזקנים.

אני ראיתי בחו"ל שהצמיגים האלו קיבלו ציון טוב מאוד וגם אמרו לי שהם פותחו במיוחד למרחק בלימה קצר ככל שאפשר.

יכול להיות שבאמת השחיקה לא שווה ויכול להיות שהדגם 3 קצת מומלץ יותר מבחינת אחיזה, וגם יכול להיות שמשהו בפרונט לא באמת מכוון טוב למרות שעשיתי, אין לדעת.

עוד פעם, זה לא שזה זוועה, כן?אבל מורגש אחיזה לא בשמיים יחסית לצמיג של 400 שקל.

אם תגידו שאני מתחרט, ממש לא, פשוט ציפיתי לקצת יותר אחיזה למרות שכתוב ECO.

וזה גם מצחיק לבוא לפנצ'ריות ולהגיד שאין יותר מדי אחיזה בצמיגים, יסתכלו על הרכב ויצחקו..

פורסם

נראה מוזר הסיפור.

בכל אופן אם לפי מבחנים הם מצטיינים במרחק בלימה, אני מהמר שבכדי להנות מכך, יש עדיפות של התקנתם על הסרן הקדמי.

• תוכן חדש...