Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מוכר: המשפחה גדלה :-D , קניתי מיניוואן :| , והוא הגיע הבוקר.

דגם: סיטרואן C4-SX-PK אוטומטית המכונה במחירון "140 כ"ס" (לא דומה בכלום לדגם המוכר שנמכר בליסינג).

מנוע: 1600 טורבו. מנוע מדהים, עתיר מומנט מסל"ד אפסי שעושה 0-100 בפחות מ- 9 שניות, ולא עוצר שם...

ק"מ: 85,000

טסט: מרץ 2014 (עליה על הכביש 03-2010)

מצב כללי: מעולה. מתחייב בבדיקה שאין שום נגיעה בשלדה ומתחייב לתקן כל דבר שבור לפני המכירה.

מחיר מבוקש: 66,000 כאשר מחירון לוי יצחק לאוקטובר הוא 70,000 ומחירון יד2 הרבה יותר.

פרטי קשר: איל 054-4090585. נמצא לרוב בצפון, אבל נמצא לפעמים גם במרכז ובירושלים.

לא תמיד אני זמין בטלפון, אבל במייל עונה מהר [email protected]

דגם מפואר המשופע בתוספות מקוריות לעומת הדגם הבסיסי (איחס "ליסינג"):

מנוע טורבו חזק מאד, חיישני רוורס בצג המרכזי, חיישני אור להפעלת תאורה אוטומטית, חיישני גשם להפעלת מגבים אוטומטית, פסים חיצוניים בצבע הרכב, ריפוד מיוחד, פנסי ערפל קדמיים, בקרת אקלים מפוצלת, רדיו-דיסק קורא MP3, גלגלים קלים.

תוספות שלי:

נגן DVD עם מסך 9" ליושבים מאחור, חלונות כהים מאחור ובצדדים, סאב-וופר ומגבר בתא המטען, מצלמת DVR קדמית, דיבורית, LED-ים בתאורת הפנים.

מצב המרכב:

כמעט מושלם. ראו בתמונות כמה המכונית יפה... יש שתי מעיכות קטנות בצד הרכב בחלק הנמוך, כתוצאה מחיכוך במדרכה. אפשר לראות בתמונות שאי-אפשר לראות את זה כמעט. בנוסף, הוחלפה דלת אחורית אחרי שאיזו שכנה שרטה אותה בחניה. ההחלפה מושלמת - לא רואים שום בעיה בעין, לא בברק ולא בצבע. בעקבות ההחלפה נקבעה ירידת ערך של 1%, הכלולה כבר במחיר הנמוך שאני מבקש.

מצב מכני: מעולה!

יותר טוב ממצב הרכב כשהיה חדש. כמו כל סיטרואן שהיתה לי, היא מגיעה עם כמה בעיות ואז מתחילים לתקן. למשל, בבקרת האקלים היתה תקלה מלידה (הוצאת אוויר מהמקום הלא נכון), ובעיה חד-פעמית היתה גם עם מותחן שרשרת הטיימינג (פעם אחת, מתקנים וזהו, כמו בכל המנועי טורבו האלו). הכל מתועד באופן מלא ויימסר לרוכש כמובן. הצמיגים תקינים, אבל בני שלוש וחצי, אז כדאי יהיה להחליפם בחצי השנה הקרובה. מצבר חדש. הרכב עדיין באחריות על מכלולים עיקריים.

אחזקה:

צריכת דלק מעולה (1:14) אם נוסעים סביר (תמונה מצורפת) ומתדרדר לכיוון של משפחתית ממוצעת אם לוחצים את הטורבו חזק (1:10) ו/או מסתובבים בעיר יותר מדי. ביטוח מקיף מאד זול, בכיוון של 2150 לכל נהג בביטוח ישיר. טיפולים (כל 30 אלף) וחלפים זולים מאד בהשוואה לכמה יבואנים אחרים.

מצורפים צילומים עדכניים של הרכב.

חזית.jpg

ימין לפנים 2.jpg

ימין לפנים.jpg

צריכת דלק.jpg

פורסם

עכשיו בוצע טיפול 90,000 למרות שהרכב עם 85,100 ק"מ. החלטתי להחליף פלאגים במשופרים, אז כבר החלפתי גם שמן, רפידות בלם קידמיות ופילטר שמן. הכל במוסך, מקורי למהדרין (כולל הרפידות), חוץ מהפלאגים שהם מסוג משופר (עמיד יותר).

במוסך התפעלו מכמה יפה הרכב נראה, ואמרו לי שאני דפוק שאני משקיע בו לפני המכירה:-P

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...