Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל זאפירה של חבר, מנוע 2.2, נראה לי בערך 2003, עבר התחממות ועכשיו יורד מיפלס נוזל קירור, כנראה ראש מנוע.

יש מוסך בשכונה, שיותר זול מהמוסכים שבאיזור התעשייה, אבל הוא לא הכי מקצועי. למשל, לא יהיה לו מפתח מומנט לסגירה מבוקרת כזו. אבל הוא מאוד ישר, ולוקח אחריות. אז בשביל טיפול 10,000 או בשביל החלפת רדיאטור, בטוח שהוא בסדר.

אז השאלה היא אם שיפוץ ראש מנוע זה דבר שכדאי לשלם עליו עוד איזה 1,500 ש"ח כדי לבצע במקום המקצועי יותר.

כמובן הוא ישלח את הראש לשיפוץ והכל, אבל אני מדבר על אולי דברים שרק המיקצוען יעשה כראוי.

תודה.

פורסם
אופל זאפירה של חבר, מנוע 2.2, נראה לי בערך 2003, עבר התחממות ועכשיו יורד מיפלס נוזל קירור, כנראה ראש מנוע.

יש מוסך בשכונה, שיותר זול מהמוסכים שבאיזור התעשייה, אבל הוא לא הכי מקצועי. למשל, לא יהיה לו מפתח מומנט לסגירה מבוקרת כזו. אבל הוא מאוד ישר, ולוקח אחריות. אז בשביל טיפול 10,000 או בשביל החלפת רדיאטור, בטוח שהוא בסדר.

אז השאלה היא אם שיפוץ ראש מנוע זה דבר שכדאי לשלם עליו עוד איזה 1,500 ש"ח כדי לבצע במקום המקצועי יותר.-בהחלט

כמובן הוא ישלח את הראש לשיפוץ והכל, אבל אני מדבר על אולי דברים שרק המיקצוען יעשה כראוי.

תודה.

ענית בעצם לעצמך.

יש מוסכים שהם טובים רק לעבודות מסוימות אך לאחרות לא.

תשאיר את המוסך ה"זול" לטיפולים פשוטים.

ראש מנוע זו עבודה עדינה שצריכה להתבצע במקצועיות הראויה על מנת להצליח.

אז יכול להיות שהחבר שלך יחסוך 1500 ש"ח אך יצטרך לחיות עם מנוע בעייתי שחייו קוצרו משמעותית עקב חוסר מקצועיות בעבודה זו.

בסופו של דבר כשראש מנוע לא מצליח אז זו סאגה שלא נגמרת, לעיתים עד החלפת מנוע קומפלט,בסופו של דבר שכרו יצא בהפסדו.

זו דעתי.

בברכה

ניצן

פורסם

ובמוסך יקר, ניתן להניח שהוא מהדק את הברגים לפי הסדר, ומשתמש בידית מומנט?

כשאני עשיתי אצלו בשכונה ראש לברלינגו, הדפסתי לו במיוחד סירטוט של סדר הידוק הברגים, ואני חושב שהוא לא השתמש בזה, אלא העדיף לעבוד כפי שהוא רגיל. שאני לא יודע מה זה.

פורסם

אופל זאפירה מנוע 2.2 בעל שרשרת טיימינג, ללא ספק עבודה למי שמכיר את המנוע \ מקצוען.

מישהו שלא יחסוך 200 שקל בשיפוץ הראש ויקח ריזיקה לעבוד פעמיים.

ושלא תבין לא נכון, לצערי גם מוסכים מרכזיים שמתהדרים בשלטים כגון אופל, UMI, ודומיהם אינם מקצוענים - לא תמיד יקר זה טוב.

בלי שום קשר זה שיש ירידה במפלס נוזל קירור לא מחייב שיש בעיה בראש-מנוע.

פורסם

אז השאלה היא אם שיפוץ ראש מנוע זה דבר שכדאי לשלם עליו עוד איזה 1,500 ש"ח כדי לבצע במקום המקצועי יותר.

תודה.

בתיקון כזה החשיבות של המקצועיות וגם של ההכרות עם הדגם עושה את כל ההבדל אם התיקון יחזיק או לא או שהיויו בעיות חדשות שלא נגרמות

בחר מוסך מקצועי ותשלם קצת יותר מאשר מוסך מדרכה ותהנה מהרכב להרבה זמן

פורסם
ובמוסך יקר, ניתן להניח שהוא מהדק את הברגים לפי הסדר, ומשתמש בידית מומנט?

כשאני עשיתי אצלו בשכונה ראש לברלינגו, הדפסתי לו במיוחד סירטוט של סדר הידוק הברגים, ואני חושב שהוא לא השתמש בזה, אלא העדיף לעבוד כפי שהוא רגיל. שאני לא יודע מה זה.

במוסך מורשה, חובה על המכונאי לעבוד לפי הנחיות יצרן.

קרי, הידוק ברגים לפי הוראות יצרן והחלפתם כנדרש.

פורסם

תודה.

במידה ומדובר בדגם הדיזל שחולק את אותו המנוע עם הוקטרה אז אני ממליץ לך בחום להכנס למוסך שמתמחה בדגם כי מדובר במנוע מסובך יחסית שקשה מאוד למצוא לו חלקים ואטמים.עבודה לא מקצועית תגרום לבעיות הנעה שיהרגו את משאבת הסולר.

• תוכן חדש...