Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקניון (מול באג) יש דוכן שיושב בו שען בוכרי.

הבנדם אומן בכל רמח איבריו בכל הנוגע לשעונים. אל תתן לדוכן הקטן להטעות אותך, הבנדם מאוד מקצועי, מניסיון

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

השאלה היא האם הוא יכול לתת לי אחריות שהאטימה תעבוד אחרי שהוא יסיים.

לקאסיו שלי הייתי מקבל אחריות בכתב, גם כן משען שישב בדוכן פיצי בת"א.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כמובן שניתנת אחריות בכתב. הסר דאגה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אחריות כל אחד יתן לך, השאלה היא מה יקרה שתנסה לממש אותה.

מנסיון שלי, עם חברה קצת יותר רצינים (פדני) הם ברחו מכל אחריות אחרי חדירת מיים בשעון שנאטם אצלם.

המלצה שלי, מנסיון כואב ויקר. אל תכנס עם שעון למים גם אם זה שעון "צלילה".

רוצה שעון למיים, תקנה קסיו הכי פשוט, הם גם יחסית אטומים וגם אם הם נדפקים לא נורא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צר לי לאכזב אותך גם שעון איכותי יכול לדלוף.

לשכן שלי לפני חודש עלה לתקן רולקס שקיבל מאביו המנוח 1500 דולר!

הזהרתי אותו והוא התעקש... רולקס לא יכול לדלוף.

חבל על הסיכון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כל שעון, בין אם סיני שעלה 2.99 דולר ובין אם סייקו צלילה מקצועי, כאשר מגיע זמן החלפת הסוללה הוא חייב לקבל גם אטמים חדשים: בתחתית, בכתר הכוונון ולמעלה, מתחת לזכוכית (בינה לבין המנגנון).

כל שעון.

מדוע? משום שאורך חיי הסוללה הוא כ- 4 או 5 שנים. זמן זה הוא גם הזמן של אורך חיי האטים, שוב במידה ומדובר בשעון שרואה מים.

עכשיו השאלה היא האם "המקצוען" כאמור שמבצע לך את ההחלפה מחזיק במלאי גומיות מקוריות/זהות שיעשו את העבודה...

מניסיון: קנה ב- איביי או ברשת ערכת אטמים וגש איתה אל השען שלך.

פורסם

אחריות על אטימה היא לשישה חודשים.

לכן ההנחה שלי שאטמים יכולים להחזיק 4-5 שנים במקרה הטוב, אבל לא יותר מחצי שנה במקרה הרע.

• תוכן חדש...