Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ליכלוך אפור שחור שדבוק לקרקעית האסלה, כל ניסיונות הקירצוף עם סיליט-בנג/אקונומיקה לא הועילו.

אני חושד שברגע שאני מכניס את החומר למים הוא מאבד אפקטיביות עקב המים שמצויים תמידית בתחתית האסלה.

איך מתגברים על זה? יש לכם המלצה לחומר שיעבוד למרות המים?

פורסם

תוציא את המים מהאסלה (עם כוס / סמרטוט) עם שימוש בכפפות.

ואז תשפוך לאסלה את החומרים הפעילים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

זו אבנית. תשתמש בחומר מבוסס חומצה זרחתית. ממליץ על זה:

5000.jpg

עולה כ-10 ש"ח לבקבוק. שפוך למים חצי בקבוק ותן לזה לעמוד כמה שעות, ואז שפשף עם מברשת. חזור שוב על התהליך בהתאם לצורך.

:turn-l:
פורסם

סנו 00. חומר יעודי לניקוי אסלה, בבקבוק ירוק. מכיל כמה אחוזים של חומצת מלח.

שפוך לאסלה כמות יפה (בלי להוציא את המיים) ותשאיר ללילה שלם. בבוקר הכל יירד בקלות. (בהוראות על החומר כתוב לשטוף לאחר כמה דקות...)

מה שכן, אם זו אסלה ישנה אז יתכן שהקרקעית כבר מחוספסת ולא חלקה, מה שגורם לאבנית "להתפס" ביתר קלות, כך שהניקוי לא מחזיק הרבה זמן.

פורסם

יש הבדל משמעותיי בכושר הניקוי בין 8-9 אחוז ל-30 אחוז של חומצת מלח.

אני מוריד עם חומצת מלח בריכוז של 30 אחוז חלודה מברזל בניין ב-2 דקות.

איזה כייף לי :)

פורסם
תוציא את המים מהאסלה (עם כוס / סמרטוט) עם שימוש בכפפות.

ואז תשפוך לאסלה את החומרים הפעילים

לא. ממש לא (לא מקצועי).

"תדחוף" את המים בכוון החוצה עם המברשת הייעודית לניקוי (קצת עם תנופה). מרגע שהמים יעברו את מיכשול הסיפון - הם לא יחזרו ואז תוכל לשפוך מסיר אבנית / אקונומיקה כרצונך, ולתת לזה לעמוד מעט.

יש מצב שתצטרך גם לקרצף.

alfa 156 2.5.

פורסם

האמת, הייתה לי את אותה בעיה, שפכתי המון אקונומיקה זולה במיוחד (המון!) ואמרתי לעצמי שאתן לזה קצת לעבור ואשוב לקרצף.

רצה הגורל והתעופפתי לי למחוזות אחרים, יצא ששבתי לבדוק רק לאחר כ12 שעות (או יותר).

למרבה הפתעתי, אחרי שזה ישב כל כך הרבה זמן, האסלה הייתה נוצצת, מבריקה ואפילו לא הייתי צריך לשפשף 8)

זה הפתרון הזול ביותר והרבה פחות מסוכן מכל מיני חומצות למיניהם ושפשופים מיותרים, ממליץ לך לרכוש את האקונומיקה הזולה ביותר שכסף יכול לרכוש ולשפוך כמות מאד (מאד!) מכובדת לאסלה ולתת לזה לעשות את שלו.

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

אקונומיקה היא חומר בסיסי. אבנית מסירים על ידי חומצה זרחתית (סנו אנטי קאלק ודומיהם). גם החומר שהזכרתי הוא חומצה זרחתית (והוא זול).

:turn-l:
פורסם

סמרטוט ספונג׳ה סופג את כל המים שבאסלה ויאללה הפועל.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הרבה חומצות ממיסות אבנית והנפוצה והזולה ביותר היא חומצה מלחית.

יש לך שתי אפשרויות:

1. אם לא מגעיל אותך- דחיפת המים בתנופה כפי שהוצע- תחילה עם המברשת, אח"כ עם כפפה. מה שנשאר תספיג בסמרטוט וכשהכל יבש (או כמעט) תשפוך פנימה כל חומר לניקוי אסלות שבא לך. הכי פשוט לקנות חומצת מלח ביתית (נדמה לי 12% או משהו באזור) ולשפוך פנימה. תן לזה לעבוד ואפילו תעזור קצת עם המברשת. יכול להיות שתצטרך לחזור על התהליך יותר מפעם אחת. במידה וזה לא הספיק חזור על התהליך אך הפעם עם אקונומיקה (לצורך הלבנה).
  2. 2. אם אתה לא מוכן להתעסק עם המים- קנה מסיר בטון (חומצת מלח בריכוז המירבי האפשרי- 34% אאל"ט) ושפוך פנימה (לא הרבה).

היזהר בעבודה עם החומצות- מסוכנות מאד למגע ולנשימה. עבוד עם כפפות מגן, משקפי מגן ורצוי גם ונטילציה. אל תשהה במקום מעבר לזמן הקצר ההכרחי.

אם כל אלו לא יעזרו (וזה אפשרי באסלות ישנות שלא נוקו זמן רב)- החלף אסלה. לא ביג דיל לרוב.

פורסם

עידכון- שפכתי חצי מיכל סנו00, נתתי לחומר לשבת חצי שעה, קירצפתי קלות והאסלה מ-ב-ר-י-ק-ה. תודה לכולם ובייחוד למי שהמליץ על סנו 00(בוקי).

• תוכן חדש...