Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

יש כאן מישהו שגר או נוהג להסתובב בשכונות צפון תל אביב? אשמח מאוד לקבל המלצות על שמות של רחובות בהם ניתן למצוא רכבים חונים העומדים למכירה.

שמעתי בעבר שניתן למצוא שם רכבים ששימשו את עקרות הבית המקומיות (נשים שנסעו איתם לקניות בסופר ובחזרה) ובעלי קילומטראז' נמוך. הרכבים הללו אינם מפורסמים באינטרנט או בכל מסגרת פרסום אחרת, רק באמצעות שלט על הרכב עצמו. אני גר לא רחוק ואני מעוניין לעשות שם סיבוב עם חבר.

(אפשר גם בהודעה פרטית)

תודה רבה מראש.

יובל.

פורסם

כן, טוב, זה הרי ידוע שעקרות בית מצפון תל אביב לא גולשות באינטרנט ולא מכירות את אתר יד2. בטח, כל מי שמסתובב בשכונה מכיר את זה...

וברצינות -

בצפון תל אביב ברוב המקרים לבתים יש חניות פרטיות ומי שחונה את הרכב שלו ברחוב עם שלט למכירה הוא מראש חשוד כסוחר. מה בדיוק אתה מנסה ״להרוויח״ בשיטה הזאת, אני לא יודע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן, טוב, זה הרי ידוע שעקרות בית מצפון תל אביב לא גולשות באינטרנט ולא מכירות את אתר יד2. בטח, כל מי שמסתובב בשכונה מכיר את זה...

וברצינות -

בצפון תל אביב ברוב המקרים לבתים יש חניות פרטיות ומי שחונה את הרכב שלו ברחוב עם שלט למכירה הוא מראש חשוד כסוחר. מה בדיוק אתה מנסה ״להרוויח״ בשיטה הזאת, אני לא יודע.

מחזק,בתור אחד שגר באחת השכונות המדוברות,בדרך כלל השלטים שאני רואה על מכוניות כאן הן רכבים חבוטים מחניות תל אביביות.

אבל אם בא לך על "מציאה" ברחוב שטריקר יש סידרה 7 של רב ידוע שחונה שם זמן רב ללא תזוזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

מציאות אין כבר היום. 80% מהרכבים המשפחתיים אם לא יותר, נמכרים לציי רכב.

המקום היחיד שבו אפשר למצוא רכבים איכותיים ושמורים, למרבה האבסורד, הוא מגרשי הליסינג - שם פשוט נמצאים כל הרכבים שגילם עד 3 שנים שעומדים למכירה. ההנחות מתחילות ב-10% עבור רכב שמור במיוחד ונגמרות ב-30% לרכב שחוק יותר, שיכול להיות גם הוא שמור מאוד, רק עם ק"מ גבוה.

בקיצור - תשכח ממציאות ברחוב.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

תנו לי להסביר: אותו מכר שסיפר לי על כך לפני זמן רב (איני בקשר איתו יותר), הסביר לי שאותם בעלי רכב לא מעוניינים לקבל עשרות טלפונים מאנשים שאינם רציניים, וכולנו יודעים שלא חסר כאלו. לכן הם לא מפרסמים באינטרנט ומסתפקים בתליית מודעה על הרכב - כך שהיחידים שרואים אותה הם תושבי השכונה, שוודאי לא יבזבזו את זמנם במידה ויתקשרו, הרי שמדובר בתושבי צפון ת"א :-)

המשך ערב נעים לכולם.

פורסם

לפי הלוגיקה (המוזרה) שלך, אתה תחפש רכב הרבה מאוד זמן ו/או שתתפשר על סוג הרכב (אבל העיקר שיהיה מבעלים בצפון ת"א).

לא נראה לך מוזר ?

לי כן.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני באיזור ולאחר חודשים באינטרנט מצאתי את הרכב המבוקש ממש מתחת ליד,גם יד ראשונה,קמ נמוך ומשפחה טובה שאני מכיר.בניגוד למה שנאמר-לרוב תושבי צפון תא אין חנייה פרטית.כדאי את החיפוש לבצע על אופניים מסיבות מעשיות וסיבוב ראשון לאורך בני דן וקוסובסקי,משם להיכנס לרחובות הקטנים.אם תגדיר מה אתה מחפש-אפשר לעזור.

פורסם

החניות שם לא תמיד תת קרקעיות,

בפרויקטים החדשים החנייה בצמוד לבניין וחונות הרבה בנציון ואאודי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה שאתה מתאר היה נפוץ לפני עשור אבל לא מחזיק מים בעידן האינטרנט. זה פשוט לא דרך חכמה לעשות עסקים, ואנשים שלא יודעים לעשות עסקים לא מגיעים מלכתחילה לגור בצפון ת"א...

גם מגרשי החניה עמוסי המכוניות למכירה הם תופעה שנכחדה כמעט לגמרי בימינו. רובם נתפסו ע"י פרוייקטים של בניה, ואם היום אתה פוגש ריכוז של מכוניות למכירה בסמיכות זו לזו, רוב הסיכויים שמדובר בסוחר שמציג את הצי שלו.

עדיף שפשוט תספר לנו מה אתה מחפש ונשתדל להפנות אותך למקומות או מקורות מידע רלוונטיים.

פורסם
זה פשוט לא דרך חכמה לעשות עסקים, ואנשים שלא יודעים לעשות עסקים לא מגיעים מלכתחילה לגור בצפון ת"א...

:-D

יש גם שוכרים בצפון ת"א.

מפתיע אבל אמיתי.

ויש משהו במה שהוא אומר.

גם כשאני מכרתי את הרכבים שלי, שמתי אותם בחוץ עם שלט לפני האינטרנט.

לא כי אני טיפש או חשוד כסוחר, אלא בגלל שבצפון ת"א מסתובבים הרבה סטודנטים.

וסטודנטים הם קודם כל פראיירים לא נורמליים, אבל חוצמזה הם גם רוכשים רציניים ואינטליגנטים בד"כ.

עושה את תהליך המכירה להרבה יותר פשוט.

פורסם

שוב תודה על כל התגובות :) שמח שיש כאן אנשים שנכונים לעזור.

חבר טוב שלי מחפש כבר הרבה זמן סיוויק האצ'בק משנתון 2009-2010. תקציבו מגיע עד 85K ואינו גמיש כלפי מעלה. הבחור מכיר בע"פ את כל המודעות ב-YAD2/WINWIN/עיתונים וכו'. הוא אפילו נרשם לשירות הטרייד-אין של מאיר אך גם שם לא מצא רכב שמור ובעל קילומטראז' שפוי.

מקווה בשבילו שימצא בסוף את רכב חלומותיו...

ערב טוב.

פורסם

קניתי רכב מהאזור המדובר והקריטריון המדובר, במקרה ראיתי את המודעה שלהם ביד2 שירדה אחרי פחות משעה.

א. אם הייתי דואג לקוסמטיקה, הייתי צריך לעשות פחחות וצבע יסודיים _לכל_ חלק במרכב.

ב. קילומטראז' נמוך אומר שגם הרבה פעמים דוחים טיפולים גדולים, מעבר לעובדה

שהרבה פעמים מדובר בקילומטראג' שברובו המוחלט הוא עירוני עם כל ההשלכות לכך על הגיר, הבלמים

ושאר המכלולים שנשחקים מהר יותר עכב פרופיל נסיעה עירוני ברובו.

ג. אל תחשוב שמישהו ימכור לך את הרכב ב 40% הנחה כי הוא עשיר וגר ברמת אביב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...