Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר ריכוז בחניה (סרטון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע אליי לקוח שבגלל סדר יום עמוס והרבה לחץ החנה את רכבו, לא העביר את ידית ההילוכים עד הסוף למקומה והשאיר את האוטו בחוץ, מונע, על R, בלי הנד-ברייק. התוצאה לפניכם.

הוא התדרדר בירידה מאוד חדה ונפל (למזל כולם) לתוך המשק ממש מטרים ספורים אחרי תחילת הירידה, חדי העין יבחינו במיכל התערובת בקצה המסך מצד ימין למעלה ואיך הוא מתעקם (התאפקתי לא לצעוק timber) .

הנזק מוערך בכ-20K שקלים ולמזל כולם אין פגיעות בנפש.

לא נעים

התגיות של הפורום עושות לי בעיות הנה הקישור

שרטוט של הרחוב (מחילה, בצייר)

Untitled.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
מזל שאין נפגעים בנפש.

מענין מה הייתה התגובה הראשונית שלו :lol:

יש המשך לסרטון שבו הוא רץ החוצה ומדלג מעל הטונדות וכמעט מעל הארגז של הטנדר מהבהלה. אבל נשמור את זה ליגאל שילון

פורסם
שתף שתף אני בטוח שלא רק אני אשמח לראות את זה :lol: עם כל הצער שבדבר :lol::lol:

מחר כשאני יהיה בעבודה אני אקליט את ההמשך

פורסם

במזל המיכל ששוקל 4 טון לא קרס לו על המכונית, ועדיף שהיה קורה על שלי כי אין לבן אדם ביטוח מקיף ועדיף להתנהל מול מישהו שמכירים.

פורסם

איך הטויוטה עברה באלגנטיות ליד הטנדר ולא פגעה בו :-D

העיקר כולם בריאים ושלמים,

קרה לי גם פעם החנתי בצד אחד האוטו התדרדר לכיוון השני(מכוניות שמחנות את עצמן המציאו בשנת 2003).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...