Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יש סקודה פאביה ידנית 1.4 שרכשתי לפני חודש וחצי ויש לי שאלה בקשר כל פעם שאני מתניע את אוטו בבוקר מופיע סמל של נורת שמן כחול בלוח שעונים מה זאת אומרת? אני צריך לחכות בעמידה עד שזה ייכבה או שאחכה עד שמד סל"ד יירד למתחת ואפשר להמשיך לנסוע או אפשר להמשיך לנסוע ישר ואם זה ייגרם לנזק או שזה בסדר?

פורסם

אולי דולקת לך מנורה כחולה עם סמל של מפלס נוזל קירור ? מנורה כחולה עם סמל של מפלס נוזל קירור מרמזת לך שהמנוע לא הגיע לטמפ' עבודה אופטימלית.

בכול מקרה אתה יכול להתחיל לנסוע עם המנורה ציינתי דולקת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אולי דולקת לך מנורה כחולה עם סמל של מפלס נוזל קירור ? מנורה כחולה עם סמל של מפלס נוזל קירור מרמזת לך שהמנוע לא הגיע לטמפ' עבודה אופטימלית.

בכול מקרה אתה יכול להתחיל לנסוע עם המנורה ציינתי דולקת.

לזה התכוונתי לשאול בדיוק וקיבלתי תשובה.. פשוט לא ידעתי איך קוראים לזה.

אבל זה לא גורם לסכנה ממשית למנוע יכול לגרום לו נזק בעתיד?

פורסם

מנורה כמו בתמונה המצורפת ?

הכי חשוב להתחיל את הנסיעה רגוע (בלי פתיחות) עד שטמפ' המנוע מגיעה לטמפ' עבודה.

שום נזק לא ייגרם.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

כן בדיוק כמו בתמונה, אחי אמר לי שאני צריך לחכות באוטו לפני תחילת נסיעה עד שזה ייכבה במיוחד שאחרי אוטו חונה הרבה זמן בחנייה כמו בבוקר או שאחרי שאני חוזר מעבודה.

פורסם

+1.

אני לא מצליח להבין איך מיתוסים כאלה נוצרים וכמה בורות קיימת בתפעול הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...