Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב במצב מעולה יחסית לרכב זקן.

אחרי נסיעה של חודש עליו, היא הפכה למשעממת!

לכן אני פונה אליכם חברים, אני רוצה להתרגש ממנה קצת יותר

חשבתי להתחיל בלהחליף חישוקים וצמיגים רחבים יותר...

אני אוהב שהרכב אוחז את הכביש, אולי קצת כוח, או צליל מעודן יותר. לא רוצה להרעיד את הרחוב עם הרעש של הרכב...

ולשאר הדברים אצטרך את הרעיונות שלכם

התקציב הוא עד 5K לא כולל חישוקים

רעיונות? :)

פורסם

תמכור, תשקיע עוד 10K~ ותקבל הכל מהכל וגולף חדשה יותר.

לרשותך 2 אופציות.

הראשונה גולף 2.0 GENERATION שאמורה לתת 115 כ"ס, סאן רוף, חישוקים ועוד דברים שאני לא מכיר.

והשניה גולף 2.3 V5 שנעה בין 150 ל 170 כ"ס. תלוי בשנה ובסוג הגיר.

כאשר אם אתה בוחר בV5 אתה מקבל רמת אבזור שקיימת גם בGTI וגם בV6 שהיא הגבוהה ביותר. וכוללת סאן רוף, חישוקים, מושבי ספורט, בקרת אקלים (לא יודע אם היא קיימת בGENERATION) וכו'.

פורסם

לא הייתי ממליץ להתעסק בשיפורי כוח, ולו רק מפני שבערך באותו שווי של מכוניתך ניתן להשיג אחת עם מנוע 2 ל', שכבונוס מגיעה גם מאובזרת יותר.

אם כך, אני הייתי מתמקד בשיפורי אחיזה. השיפור הזול ביותר כנראה יהיה מעבר לחישוקי 16 אינטש עם צמיגים במידה 205/55 חוקית למהדרין (יותר מזה יהרוג לגמרי את יכולת התנועה המצומצמת ממילא של המנוע). מעבר לכך - סט קוילאוברים, בושינגים מפוליאוריטן, משולשים מחוזקים, מוט מייצב עבה יותר. לא חייבים לעשות הכל במכה, אפשר גם בשלבים.

הרכב הזה מעולם לא היה מפלצת תאוצה ולעולם לא יהיה כזה, אבל לפחות בסיבובים יש עוד סיכוי עם השקעה נכונה להפיל לכמה אנשים את הלסת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בגולף 1.6 ואפילו ידנית, לא תמצא ריגוש (כפי שכבר הבנת). לדעתי גם בדגם ה-2 ליטר לא.

לדעתי - תשקיע אולי מחצית מהסכום המתוכנן לצמיגים טובים, כפי שיעץ לך אלעד (זאת במידה ואתה מעוניין להשאר עם הרכב).

את השאר, שמור לך למטרה אחרת (אולי אפילו חיסכון, להחלפת הרכב הנוכחי, לרכב עם קצת יותר "פלפל").

alfa 156 2.5.

פורסם

תשים צמיגים רחבים יותר והאוטו ייסע עוד יותר לאט ויהיה פחות נוח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...