Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את הפיאסטה שלי, אחרי שהיא אצלי שנה.

ידנית, שנת 1997.

רכב אמין בצורה מטורפת, בכל השנה שהיא אצלי היא עברה בסה"כ טיפולים שוטפים, רכב פשוט כ"כ שאין שם שום דבר שיכול להתקלקל.

עם הרכב ימסר גם ספר רכב של הפיאסטה שבו כתוב הכל על גבי הכל.

היא עברה טסט ביום שלישי האחרון (27.8), בתוך פחות מ5 דקות. ההרשמה לקחה לי יותר זמן.

אני יד חמישית שלה (04 ברישיון), קניתי אותה בנוב' 12, בתור רכב ראשון, בשביל ללמוד על הכביש ולהשתפשף עליו.

הייתי מטפל בה בצורה מטורפת, נכון להיום אני עובד, אבל מתגייס בנוב' 13, אבל בכל השנה הזאת לא חסכתי בכלום.

אם היה צריך להחליף משהו לא הייתי מושך ומתעלם, הייתי עושה שמיניות באוויר ומגיע למוסך גם בשעה מאוחרת ומשאיר את הרכב שם, למרות ששוב, חוץ מסטרטר שהלך לעולמו והוחלף באחד חדש, לא היה צריך להחליף לרכב כ-ל-ו-ם.

הוחלפו הברקסים, מצבר חדש בן 8 חודשים.

הקילומטראז' שלה, נכון להיום הוא 218,000. היא סוסת עבודה, לא מתחממת בכלל ! משמשת אותי בעיקר לנסיעות בינעירוניות (נצרת-חיפה) ולקחה אותי גם פעמיים בכיף לראשל"צ ולתל אביב.

הצבע מתקלף, ויש בה כמה מכות פח (מכה מקדימה מעל הסמל, אחת בדלת ועוד כמה שריטות), אבל הצבע שלה בסה"כ יפה יחסית ונותן הרגשה קצת יותר יפה.

יש לה כל מיני תוספות קוסמטיות כמו למשל צבעתי את הטאסות בתכלת, ציפוי קרבון על הידיות ועל מכסה הדלק, וילון אחורי של פורד, כיסויים נורא יפים בפנים במיוחד מאחורה, כיסוי עור להגה, ואפילו רדיו דיסק של JBL ומערכת רמקולים נחמדה בפנים.

מה יש לה?

1. טסט לשנה, עד ספטמבר 2014.
  2. 4 צמיגים חדשים
  3. סטרטר חדש - האוטו מניע בפחות משניה, ממש בנגיעה.
  4. בלמים חדשים, מקדימה ומאחורה (עברה טסט עם אישור בלמים, אגב)
  5. יחסית לפיאסטות אחרות, היא דווקא דיי יפה
  6. מים ירוקים פריסטון במיכל עיבוי, לא אוכלת מים, אין דליפה משום מקום.
  7. מטופלת בשמן איכותי ול-א אוכלת שמן. אכילת שמן ממוצעת לרכב בן 16.
  8. עברה טיפול 10K באפריל, שבו הוחלפו פלאגים (מקוריים של מוטוקרפ), מסנן אוויר, מסנן דלק ומסנן שמן וכמובן שמן חדש ואיכותי. הייתי צריך להוסיף ליטר שמן רק אחרי 4 חודשים (עכשיו, באוגוסט).
  9. ברכב הכל מקורי, פותחים מסכה מנוע והכל עם תגיות של FORD וכו'.
  10. מצבר חדש בן 8 חודשים.
  11. קלאץ' טוב, מעביר הילוכים בלי בעיה בכלל, אין חריקות, אין כלום! העברה הכי נוחה בעולם.

ריג'קטים, אהיה לארג' ואספר הכל:

1. אין נעילה מרכזית
  2. צבע מתקלף ומס' מכות פח קטנות
  3. אין הגה כוח. ככה הרכב בא מהמפעל, מצד אחד יתרון - פחות מה להתקלקל. מצד שני.. מרגיש פחות נוח בחניות ובמהירות נמוכה. במהירות גבוהה אין הבדל.
  4. יש 2 חלונות חשמל. בצד הנוסע - עובד. בצד הנהג לא עובד והבעלים הוקדמים שם ידית.
  5. מזגן אני לא יודע אם עובד, אני אדבר גלויות, יכול להיות שחסר גז ויכול להיות שהוא פשוט לא עובד. החימום בחורף נהדר וגם ביום הכי קר, חייבים לפתוח חלון כי פשוט חם מדי בפנים. בקיץ (לפחות עכשיו) קצת מעצבן לנסוע בלי מזגן, אבל שום דבר שלפתוח 2 חלונות לא עושה. בכ"מ - מי שזה חשוב לו יכול ללכת לבדוק.

בסה"כ - זה אחלה רכב שבעולם. אל תצפו לקבל ניסאן GTR, כל סטודנט או צעיר שמחפש רכב ראשון, זה הרכב בשבילו. היא נראת טוב (ניסיתי לעשות את המקסימום, בתור צעיר בן 19 שלא מרוויח הרבה), היא חסכונית ברמות (בנסיעה רגועה של 90 קמ"ש בכביש מהיר, אפשר להגיע ל1:17) מי שמכיר את הרכב הזה יודע - מרוב שאין שם שום דבר במנוע, שום דבר לא באמת יכול להתקלקל.

לצערי הרב אין נעילה מרכזית, ואין שלט. הבעלים הקודם טס להודו והשאיר את הרכב בבית ובגלל זה הלך המצבר ובסוף היה צריך להזמין פורץ שניטרל את המערכת.

טיפולים הכי זולים בעולם, שמן 10-40W איכותי, מסנן אוויר דלק ושמן? כל ה3 האלה עולים פחות מ120 שקל.

ביטוח לנהג שהוא לא חדש ולא צעיר בכלל ברצפה, והמחירים של הדלק לא מאיימים עליה. אם נדבר גלויות, לפעמים יותר זול לי לנסוע איתה לחיפה מאשר לקחת אוטובוס (45 ק"מ לכיוון).

הפיאסטה סוסת עבודה. מי שמכיר את הרכב יודע שזה הרכב הכי קל לאחזקה בעולם, לא דורש כלום. בסה"כ לבדוק שמן ומים פעם בשבוע, לראות שהכל בסדר, וזהו.

מי שיקנה יקבל גם ג'ריקן מים של פריסון שיש בו איזה 2 ליטר, לכל מקרה.

אני רוצה עליה 4,500₪ שקל. היא מגיעה עם טסט לשנה וברקסים חדשים מקדימה ומאחורה.

אני גמיש, אבל לא שפגט. נתתי לרכב הזה את הנשמה שלי ואני רוצה להרגיש שזה היה שווה את זה.

הפאלפון שלי: 0525435546

IMG_3941.jpg

397875_10201176088188146_1630272017_n.jpg

IMG_3944.jpg

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

הקפצה חבר'ה.. אחלה רכב שבעולם, סוס עבודה, בסה"כ אם אתם סטודנטים שמחפשים רכב קלאסי להגיע איתו מנקודה א' לנקודה ב' בלי בעיות ובחיסכון - זה הרכב בשבילכם.

בזמן שהוא אצלי הוא עבר 8 אלף ק"מ, בתוך כמעט שנה, מטופל בשמן איכותי 10-40W ומים ירוקים פריסטון, הפיאסטה לא מתחממת, ולא כלום, קלאץ' נעים ומחזיק מעולה! (אין לי מושג אם הוחלף.. אולי זה עדיין המקורי) :shock:

קצת תמונות מבפנים:

IMG_3953.jpg

IMG_3952.jpg

IMG_3954.jpg

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...