Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן המכונית הזאת מרגשת אותי יותר מנשים

אבל באמת שאני פחדן ואין לי אומץ לקנות לעצמי אחת כזאת ..

תגידו לי , באמת כל כך קשה להחזיק אלפא בארץ ?

ואני מדבר על , דלק , מוסכים , בעיות שלא בדיוק איך לפתור אותם במוסכים וכו׳

איך אתם והאלפות שלכם מסתדרים ?

תשתפו !!!

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

אני יסכם את זה בקצרה בתור אחד שמחזיק גוליטה ובעברי פעמיים GT ו159.

יותר זול ואמין להחזיק אלפא מפולקסווגן וזה עוד לפני שאני מדבר על המוסכים,האמינות והשירות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לא קשה אם מכירים את האנשים הנכונים, וזה לא סיפור כמו שזה נשמע - תבוא מחר להרמת כוסית ראש השנה במפגש מועדון אלפא ותכיר כמה :wink: יש מוסכים מתמחים וטובים, הכל עניין של אחזקה טובה ולא אחזקת שבר. זה אפשרי, פשוט לא זול. זה אומר להקפיד על חלקים ונוזלים מאיכות טובה, לא לחפף, לא להזניח. להיות קשוב לאוטו. קצת מאזוכיסטי, אולי אפילו הרבה, אבל מסתדרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה יודע, נראה לי שזה מה שאני מחפש. נראה לי רק שאם אני אמצא את השקט [זה יהיה] במזוכיסטיות!

כי בסופו של דבר, אם הכל עובד חלק כל הזמן זה פשוט משעמם!

ואיפה נמצא המפגש הזה? אולי באמת אני אבוא להסתכל קצת על יפיופות :)

תמשכו לשתף חברים !! :)

פורסם

חניון ברח' יוחנן הסנדלר, אזור התעשיה הרצליה פיתוח, מחר (וכל שישי) בסביבות 16:00.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני יסכם את זה בקצרה בתור אחד שמחזיק גוליטה ובעברי פעמיים GT ו159.

יותר זול ואמין להחזיק אלפא מפולקסווגן וזה עוד לפני שאני מדבר על המוסכים,האמינות והשירות

ניב - אני חושב שאתה קצת אופטימי מדיי...ואני עדין.

(בעברי 13 שנה עם הפולקסווגנים, עד לימינו אנו כולל עכשיו).

איני משווה לצורך זה את ה-156 המזדקנת שלי, אך לדעתי וממה שאני קורא ורואה, האחזקה של אלפא באופן כללי יקרה משל פולקסווגן.

גם במוסכים (לא של היבואן) סבורני שיותר זול לטפל בגרמניות (המוסכים הראשיים - יהיו יקרים עד יקרים מאוד בשני המקרים).

alfa 156 2.5.

פורסם

האחזקה של אלפא לא שונה מהותית מזו של פולקסווגן ויותר זולה מאודי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ניב - אני חושב שאתה קצת אופטימי מדיי...ואני עדין.

(בעברי 13 שנה עם הפולקסווגנים, עד לימינו אנו כולל עכשיו).

איני משווה לצורך זה את ה-156 המזדקנת שלי, אך לדעתי וממה שאני קורא ורואה, האחזקה של אלפא באופן כללי יקרה משל פולקסווגן.

גם במוסכים (לא של היבואן) סבורני שיותר זול לטפל בגרמניות (המוסכים הראשיים - יהיו יקרים עד יקרים מאוד בשני המקרים).

שאני מתכוון יותר זול זה כולל הימי עבודה שמפסידים כל פעם שצריך ללכת למוסך לתקן איז רעש או תקלה כל שהיא (גם אם זה באחריות).

דרך אגב אני מתכוון לרכבים חדשים יחסית 2006 ומעלה לגבי השנים לפני אני לא יודע אין לי ניסיון איתם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

חולגי, כשהייתי בעלים מאושרים של מיטו, שלמתי חצי על טיפול ממה ששלמתי על פולו שנה וחצי לפני. חוץ מזה עם הפולו במצטבר הגעתי משהו כמו 4 או 5 פעמים עם תקלות שונות למוסך, ועם המיטו אפס. אני לא אומר שזה נתון קובע וחד משמעי, זה רק אני. אבל עדיין, נראה לי שבימינו, בעיקר גם לאור היחס מהיבואן, עדיף לקנות כל דבר מבית סמל"ת (ולא, אני לא עובד שם, סתם לקוח מרוצה :) )

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היחס מהיבואן זה באמת דבר כואב אצל צ'מפיון.

לגבי אמינות הגרמניות - יצא לי להוציא שתיים כאלה (במצטבר) חדשות מהיבואן.

תקלות ( במצטבר ) במשך תקופת האחריות - אחת, ידית חיצונית דלת נהג רופפת. תוקנה במורשה ללא שאלות מיותרות. בנוסף - בשוטף - פעמיים מתג אור בלם, שיפוץ סטארטר אחד (אחרי 7 שנים) ו...זהו. מצברים וצמיגים כמובן שלא מעניינינו פה.

עוד לא התחלתי להשוות ברכבים הישנים יותר חלקים, שבאלפא הם נדירים יותר מהגרמניות ובשל כך גם יקרים יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

יאן - בזמן שאנחנו מתווכחים פה, תבוא למפגש מחר ותהנה :wink::lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא אפתח את הפה, אלפות של היום זה לא האלפות של פעם.

אני רואה את המוסכניק לעיתים יותר תכופות מאשר שאני רואה חברים ;), אבל הרבה מזה כי אני פדאנט ורוצה לסדר דברים.

וגם כי היא בת 26.

550873_305171916269949_416170730_n.jpg

פורסם
חולגי, כשהייתי בעלים מאושרים של מיטו, שלמתי חצי על טיפול ממה ששלמתי על פולו שנה וחצי לפני. חוץ מזה עם הפולו במצטבר הגעתי משהו כמו 4 או 5 פעמים עם תקלות שונות למוסך, ועם המיטו אפס. אני לא אומר שזה נתון קובע וחד משמעי, זה רק אני. אבל עדיין, נראה לי שבימינו, בעיקר גם לאור היחס מהיבואן, עדיף לקנות כל דבר מבית סמל"ת (ולא, אני לא עובד שם, סתם לקוח מרוצה :) )

לצורך העניין טיפול קטן עולה 500 שקל בפולו, אז שילמת 250 במוסך הירשמי ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא קשה להחזיק אלפא בארץ. יש מספיק מוסכים טובים שמבינים. רק צריך להקפיד לקנות רכב שטופל באחד מהם ולהמשיך לטפל אצלם.

לעניין אמינות, אלפות ישנות מתקלקלות. גם כי הן ישנות וגם כי תכננו אותן לא משהו.

אלפות חדשות לא מתקלקלות יותר מרכב אחר אם מתחזקים אותן כמו שצריך.

הקו עובר ב156/147 צפונה. יותר ישן מזה ואתה צפוי לתקלות רבות יותר.

פורסם

להגיד לכם את האמת , אני יושב לי בבית , קורא את ההודעות האלו ופשוט נהנה !

לתגובות אלו ציפיתי כשפרסמתי את הנושא .

יצא לי לדבר עם חבר היום ( שהוא פדנט רכבים לא קטן ) והוא המליץ ללכת על אלפא לא יקרה . בשביל ההרגשה .

יש לכם אולי המלצה בשבילי ? עם איזה אלפות אתם התחלתם ? ועם מה כדאי לי להתחיל ?

• תוכן חדש...