Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער מראש אם זה לא המקום, אך ראיתי שזה פורום שקשור בביטוח.

הגשתי תלונה בתאריך 15.7.13 עד היום אף טלפון, מייל או מכתב קיבלתי. גורנישט.

המקרה ממש דחוף - אשמח לעזרה חברים.

• ספונסר פורום
פורסם
מצטער מראש אם זה לא המקום, אך ראיתי שזה פורום שקשור בביטוח.

הגשתי תלונה בתאריך 15.7.13 עד היום אף טלפון, מייל או מכתב קיבלתי. גורנישט.

המקרה ממש דחוף - אשמח לעזרה חברים.

שלחת את התלונה בפקס? או ששךחת מכתב,

בדרך כלל שולחים פקס ומקבלים התיחסות לא תמיד התשובה פותרת את הבעיה. תתקשר אלי תסביר לי מה הבעיה אולי אוכל לתת לך תשובה,יכול להיות שמספר הפקס ששלחת לא נכון, יש לי את המספר הנכון, מחר אפרסם את המספר כאן בפורום, תתקשר אתן לך.

בהצלחה

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
שלחת את התלונה בפקס? או ששךחת מכתב,

בדרך כלל שולחים פקס ומקבלים התיחסות לא תמיד התשובה פותרת את הבעיה. תתקשר אלי תסביר לי מה הבעיה אולי אוכל לתת לך תשובה,יכול להיות שמספר הפקס ששלחת לא נכון, יש לי את המספר הנכון, מחר אפרסם את המספר כאן בפורום, תתקשר אתן לך.

בהצלחה

ראשית כל תודה על המענה.

שלחתי את התלונה דרך האינטרנט, יש לי מספר תיק ששם רשום שהסטטוס שבהמתנה לתגובה מחברת הביטוח.

אני חייב לציין שמדובר בביטוח חיסכון ארוך טווח. בגלל זה רשמתי שמדובר כנראה לא במקום הנכון של השרשור, אשמח להכוונה מחבר'ה בעלי ניסיון.

פורסם

שלחתי את התלונה דרך האינטרנט, יש לי מספר תיק ששם רשום שהסטטוס שבהמתנה לתגובה מחברת הביטוח.

.

לא מבין מה אתה רוצה?

התלוננת, המפקח העביר את התלונה לחברת הביטוח לשמוע את תגובתה - עמדתה ולאחר שיהיה לו מצד אחד את תלונתך ומצד שני את התגובה הוא יוכל לקבוע מי צודק.

יותר פשוט מזה אין והעניין מטופל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבן אדם קיבל תשובה

נפתח תיק התלונה הועברה לחברת הביטוח ראה את המודגש בהודעה שלי

בתקופה של יונות הדואר אכן קיבלת מכתב העניין בטיפול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם המקרה דחוף ומחייב טיפול מיידי, אל תסתפק במשלוח הודעה אחת באינטרנט.

שלח הודעה נוספת וציין בה את מספר הפנייה הראשונה. בקש לקבל פרטי איש קשר.

קשה לצפות לתגובה מהירה מגוף אשר מקבל אלפי פניות בשנה. בדרך כלל המפקח יעביר את התלונה לגוף עליו אתה מתלונן ויבקש את תגובתו. זה תהליך ממושך אפילו אם הגוף עליו התלוננת מתייחס למשרד המבקר.

פורסם
לא מבין מה אתה רוצה?

התלוננת, המפקח העביר את התלונה לחברת הביטוח לשמוע את תגובתה - עמדתה ולאחר שיהיה לו מצד אחד את תלונתך ומצד שני את התגובה הוא יוכל לקבוע מי צודק.

יותר פשוט מזה אין והעניין מטופל

ביום ששלחתי את התלונה קיבלתי מייל אוטומטי שהתקבלה הפניה (כמו בכל מקום ששולחים פניה.....)

עבר חודש וחצי ואף אחד לא דיבר איתי בנידון. אם זכור לי נכון חובה על גוף להשיב תשובה עד X זמן מסויים (כמו למשל פניות הציבור)

לעניין עצמו,

אחרי שעשיתי קצת שמיניות באוויר מסתבר שחברת הביטוח שכחה לשלוח את מכתב התשובה בדואר/מייל. במקרה כזה בסטטוס הפניה היה אמור להיות מעודכן שנשלחה תשובה.

בקיצור הכל טוב, אפשר לנעול.

• תוכן חדש...