Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני רוצה לדעת מי מממן את המחקרים המטומטמים האלו..ומשום מה יש לי הרגשה שמדובר דווקא בכספי ציבור..

מוזיקה שאני צורב או שם לטעמי עושה את הנהיגה להרבה יותר מהנה, חדה ועם תגובות ערניות הרבה יותר.

מוזיקה משעממת כמו שירים של חווה אלברשטיין ירדימו אותי על ההגה.

אם כבר צריך לאסור תוכניות דיכאוניות שכאלה במיוחד גלגל"צ על הבוקר / ערב עם שירי ההרדמה שלהם.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אומר לך את האמת , זה משפיע מאוד מנסיון, אני חושב שהמחקר נכון מאוד.

רק תתאר לך מה קורה לנער בן 16 שיעלה על ההגה וישתגע וישים עופר לוי על פול ווליום.

פורסם
ואני רוצה לדעת מי מממן את המחקרים המטומטמים האלו..ומשום מה יש לי הרגשה שמדובר דווקא בכספי ציבור..

מוזיקה שאני צורב או שם לטעמי עושה את הנהיגה להרבה יותר מהנה, חדה ועם תגובות ערניות הרבה יותר.

אם כבר צריך לאסור תוכניות דיכאוניות שכאלה במיוחד גלגל"צ על הבוקר / ערב עם שירי ההרדמה שלהם.

נכון מאוד. הבעיה היא שיחד עם הריכוז גובר גם הביטחון העצמי; שלרוב הופך למופרז; והשטויות שאותו נהג עושה על הכביש (הציבורי, יש להזכיר).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני אומר לך את האמת , זה משפיע מאוד מנסיון, אני חושב שהמחקר נכון מאוד.

רק תתאר לך מה קורה לנער בן 16 שיעלה על ההגה וישתגע וישים עופר לוי על פול ווליום.

נער משתולל יכול להתלהב גם מהרעש של המנוע בסל"ד גבוה/הרעש של צמיגים מפרפרים ולהשתולל בלי קשר למוזיקה.

כל סיבה למצב רוח טוב יכולה לגרום לאנשים ביטחון עצמי מופרז ולעשות דברים מסוכנים בנהיגה. מעכשיו כל מי שקיבל בשורה טובה - אסור שיעלה על ההגה עד שתעבור לו ההתלהבות.

בכלל, מכוניות ספורטיביות ומהנות לנהיגה מסוכנות, כי ההנאה של הנהג עלולה לגרום לו להתפרע.

אדם שפוי שולט בעצמו. זה לא קשה לא לעשות שטויות כשאתה שמח ונהנה בנהיגה.

בקיצור - הטימטום חוגג והמאמינים שותים בצמא את מנת הזילזול באינטיליגנציה שלהם. :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני טוען שזה לא נכון!

אני למשל שומע בלוז וג'אז, זה עושה ההפך סופר מרגיע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

יש בזה משהו, לגביי זה לא תקף ממש.

לשמוע שירים לא מוכרים של שלמה ארצי, זה לא גורם לי להיות מסוכן, זה גורם לי להיות רגוע. :-D

(אגב, לא מוכרים הכוונה לשירים כמו: כמו חצר גדולה, בשל תפוח, רק עלה ועוד כמה כאלו, ולא נבראתי לך או האהבה הישנה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש בזה משהו, לגביי זה לא תקף ממש.

לשמוע שירים לא מוכרים של שלמה ארצי, זה לא גורם לי להיות מסוכן, זה גורם לי להיות רגוע. :-D

(אגב, לא מוכרים הכוונה לשירים כמו: כמו חצר גדולה, בשל תפוח, רק עלה ועוד כמה כאלו, ולא נבראתי לך או האהבה הישנה)

אצל שלמה ארצי הכל מוכר :-D

ולעניין השרשור-אני חושב שזה בעיקר תלוי במה אנו שומעים והאם זה משפיע עלינו.

כשמדובר במוזיקה זה גם תלוי מה אתה שומע, אני אוהב לשמוע ישראלית ולועזית בכיף שלי, לא משהו רועש ולא פול ווליום, לפעמים פותח גלגל"צ, אני לא נוהג כמו משוגע וזה לא נותן לי ביטחון מופרז.

בוא נגיד את האמת, רוב הנהגים שומעים משהו כשהם באוטו, אז זה אומר שכולנו נהגים מסוכנים יותר??

פורסם

סביר להניח שהם התכוונו לצעירים שאוהבים מוזיקה ממש רועשת עם קצב מהיר שמעלה את רמת האדרנלין ודורש מהמוח שייצר מצבים של יותר גירויים.

אני הייתי שומע Cat Stevens וגם Counting Crows כשרק התחלתי לנהוג (ועדיין), והייתי מתפרע עם זה פחות מאם הייתי שם System of a Down.

זה לא ברור שמוזיקה רועשת גורמת להתפרעות במידה מסוימת?

פורסם
אצל שלמה ארצי הכל מוכר :-D

ולעניין השרשור-אני חושב שזה בעיקר תלוי במה אנו שומעים והאם זה משפיע עלינו.

כשמדובר במוזיקה זה גם תלוי מה אתה שומע, אני אוהב לשמוע ישראלית ולועזית בכיף שלי, לא משהו רועש ולא פול ווליום, לפעמים פותח גלגל"צ, אני לא נוהג כמו משוגע וזה לא נותן לי ביטחון מופרז.

בוא נגיד את האמת, רוב הנהגים שומעים משהו כשהם באוטו, אז זה אומר שכולנו נהגים מסוכנים יותר??

כשרוב הקהל שבא להופעות לא מכיר שירים כמו אחרת אתה מת, אז לא הכול מוכר :roll:

טוב נו, אני לא דוגמה בנושא הזה (שומע שלמה ארצי מגיל 4)

את האמת שיש מוזיקה שמכניסה בך יותר אדרנלין. כשאני שומע איירון מיידן, מטאליקה, נירוונה, שירים 'כבדים' של גאנז אנד רוזס וכו', יש בזה משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+1.

ואני שומע את מיטב המוסיקה הים תיכונית ולמגיב שפצח בשמות כן... גם את עופר לוי ...

מחקר של חרטה-ברטה.כל עוד אתה לא מתעסק במערכבת,מרוכז ב-100% בכביש,מסתכל והמוסיקה לא בווליום גבוה יתר על המידה (במיוחד לא בעיר) הכל בסדר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...