Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין סוזוקי אלטו לבין יונדאי איי 10 , עניין הדלק חשוב לי מאוד ואני מחפש רכב קודם כל חסכוני , הבעיה שרציתי לקנות סוזוקי אלטו ואז ראיתי את התגובות של האנשים ברשת על " מכשירי תנועה " שירות לקוחות גרוע " מתנערים מאחריות " ומוסך ליד הבית שלי אמר שיש בעיות עם הסוזוקי אלטו תקלות כמו קלאצ' , רעשים במנוע , וכו' והמליץ לי לקחת את האיי 10

האיי 10 באמת מצויינת נסעתי עליה הבעיה שהיא פחות חסכונית מהאלטו וגם היבואן שלה לפי חוות דעת ברשת " כלמוביל " גרוע ובעייתי אני פשוט אובד עצות לא ליודע מה לעשות

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על כל רכב שתבדוק, אבל כל רכב, יהיו חוות דעת חיוביות ושליליות. אם תתחיל להקשיב לכל פיפס שקראת ברשת, אף פעם לא תקנה רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תוסיף את הפיקנטו ואת הסקודה סיטי , סיאט מי למשוואה , לפי דעתי יש כבר משומשות בשוק והרכב חסכוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי I10 אוטומט שנת 2011,

- מבחינת חסכונית, אז היא לא, בממוצע 1:12, מבחינת הידנית, אני מכיר מישהו שיש לו אותה גם שנתיים והיא עושה 1:17 בבמוצע.

- מבחינת אמינות הרכב, אז כל עוד אתה מטפל בה כל 15 אלף או כל שנה אז אתה מסודר, אבל הרכב הזה הוא לא רכב שיחזיק יותר מ4 שנים.

- מבחינת נוחות, אז היא נוחה מאוד, מאוד גדולה לנוסעים, מאובזרת הרבה יותר מאלטו (!), הרבה יותר יפה ומאוד נוחה לחניה בעיר.

המלצה שלי מבין אלטו ל-I10 אז עדיף את היונדאי, אבל אם אתה יכול להשקיע קצת יותר או ללכת לכיוון היד 2, אז אני ממליץ לך חברות אחרות.

פורסם

המוסך ליד הבית שלי הזהיר אותי מסוזוקי אלטו שיש לה הרבה תקלות איך אפשר לדעת אם זה נכון באמת ?

אם אני קורא ברשת שיש בעיות שירות עם סוזוקי זה מפחיד " יבואן נוכל " דברים כאלה ממש מרתיע שהם לא מכבדים אחריות

נסעתי אתמול על ה I10 " טחנתי אותה " ויצא לי 1:17 ובמהירות סבירה 1:22 הבעיה שהאלטו חסכונית יותר .

אבל הבנתי מקריאה ברשת שגם היבואן של יונדאי / מרצדס הוא לא בדיוק שה תמים אני כבר משתגע ...

יש למישהו פה אלטו שיכול לתת אישור שאין לרכב בעיות ותקלות והשירות בסדר ?

הסקודה סיטיגו - שותה דלק ניסיתי אותה , וגם הפיאט פנדה שותה דלק 1:13-14 .

קיה פיקטנו שותה דלק 1:9-12 וקראתי בפייסבוק שמתארגנים כמה חברה' לתבוע את היבואן על הטעיה בצריכת דלק

אוף ,

פורסם
המוסך ליד הבית שלי הזהיר אותי מסוזוקי אלטו שיש לה הרבה תקלות איך אפשר לדעת אם זה נכון באמת ?

אם אני קורא ברשת שיש בעיות שירות עם סוזוקי זה מפחיד " יבואן נוכל " דברים כאלה ממש מרתיע שהם לא מכבדים אחריות

נסעתי אתמול על ה I10 " טחנתי אותה " ויצא לי 1:17 ובמהירות סבירה 1:22 הבעיה שהאלטו חסכונית יותר .

אבל הבנתי מקריאה ברשת שגם היבואן של יונדאי / מרצדס הוא לא בדיוק שה תמים אני כבר משתגע ...

יש למישהו פה אלטו שיכול לתת אישור שאין לרכב בעיות ותקלות והשירות בסדר ?

הסקודה סיטיגו - שותה דלק ניסיתי אותה , וגם הפיאט פנדה שותה דלק 1:13-14 .

קיה פיקטנו שותה דלק 1:9-12 וקראתי בפייסבוק שמתארגנים כמה חברה' לתבוע את היבואן על הטעיה בצריכת דלק

אוף ,

הפנדה ממש לא שותה דלק, עושה בסביבות 1:17 אצלי בנסיעות רק בעיר, ומשולב קצת יותר טוב מזה. לדעתי תכניס גם אותה למשוואה (שנת 2011/2012).

פורסם

נסעתי כבר בפיאט פנדה נסיעה בינעירונית עם מזגן מאומצת והיא עשתה 1:14 נתון לא בדיוק מחמיא

קראתי שיש תביעה ייצוגית נגד קיה ויונדאי על צריכת הדלק וקראתי גם ש I10 יש בעיה של שמן מנוע , אני חייב לציין שה I10 ממש מהנה לנהיגה אבל אם האחזקה שלה יקרה , ביטוח יקר , דלק יקר משמעותי מהאלט זה כבר לא משתלם .

אבל משיחה עם מוסכים הבנתי שגם האלטו לא בדיוק " אמינה " הרבה תקלות ומנוע חלש 3 צילינדר שלא יחזיק מעמד בנסיעות בינעירוניות ארוכות קבועות .

פורסם

ערכתי נסיעת מבחן על הסוזוקי ספלאש הידנית,מומלצת כמשומשת\יד שניה 0 ק''מ מליסינג ,מאוד זריזה,מנוע מצוין ,ישיבה מעט גבוהה ,הקלאץ מפריד גבוהה לטעמי אך ההילוכים ואופי התיבה הידנית מגניבה.

הרכב חסכוני - בעצם יושב על פלטפורמת אלטו עם מנוע של סוייפט .

בצע נסיעת מבחן...

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

נסעתי על הסוזוקי ספלאש הבעיה מתחילה שמפעילים מזגן בלי מזגן אפשר להגיע בין 16-20 אבל שמפעילים מזגן פתאום הצריכה צונחת פלאים ואפשר להגיע גם ל 11-12-13 משהו הזוי בכללי זה אחלה רכב אבל בלי מזגן ? לא תודה .

ואחרי נסיעה ב I10 הגעתי למסקנה שהוא COPY כמו הפנדה אותה נסיעה פחות או יותר אותה צריכת דלק פעם 1:14 פעם 1:17 פעם 1:22 אבל לא חסכונית כמו האלטו ... חשבתי ללכת לכיוון של ה C1 אבל היא יקרה ב 5K מה I10 וחרא של רכב לנהיגה כמו האלטו .

מה עדיף I10 או הפנדה מבחינת סחירות , אמינות וכו' ?

נ.ב.

המזגן של הספלאש גרוע לא משהו בכלל באלטו המזגן טוב יותר זה יותר איוורור מאשר מיזוג .

פורסם
- מבחינת אמינות הרכב, אז כל עוד אתה מטפל בה כל 15 אלף או כל שנה אז אתה מסודר, אבל הרכב הזה הוא לא רכב שיחזיק יותר מ4 שנים.

מעניין אותי איך הגעת לתובנה הגאונית הזאת. :|

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

DC10

יש דינמיט שמחובר לשעון מתחת לאוטו וזה מכוון ל-4 שנים ?

איך זה עובד? תספר לנו.

לדוגמא רכב באותו סיגמנט - פיג'ו 107, C1 וטויוטה אייגו (שלוש מכוניות זהות) כבר נוסעות בכבישי אירופה מ-2005,

שם כיוונו את ההשהייה ליותר זמן ?

ודרך אגב מנסיעה מרובה בסוזוקי ספלאש (אוטומטית) צריכת הדלק היא משהו כמו 1-12 בנסיעה לא עדינה שרובה בעיר,

המזגן עובד כמעט תמיד. אז בנסיעה רגועה יותר ברכב ידני צריכת הדלק צריכה להיות טובה יותר.

so far so good so what

פורסם

במבחני דרך שעשו למכוניות המיני מצאו שהאלטו היא הכי

חסכונית, אבל היא פחות איכותית מרוב המתחרות, (לא בעניין

של אמינות).

הספלאש לא באותו סדר גודל של מחירים.

מנוע 3 בוכנות של דייהטסו (טויוטה) קיים כבר מהתחלת שנות

ה 80 והוא מנוע אמין ביותר.

• תוכן חדש...