Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני בוחן תחנת דלק שנסגרה וגם הייתה בה שטיפה "ידנית".

התחנה של פז נמצאת באיזור תעשייה מילואות מצד שמאל לכניסה למילועוף. רואים אותה מהכביש עכו-חיפה, ממש לפני עליה לכביש 22 לכיון דרום.

אני עובר שם כל יום בדרך לעבודה ובחזרה. המקום הזה כבר סגור כמה חודשים. יש כמה סככות עם שולחות - נשארו מהשטיפה שהייתה שם. כאשר הסככות כבר לא נותנות צל (אחרי צהריים) אפשר לעבור לתחנת דלק - נשארו גג ומבנה של החנות yellow.

יש פרוז'קטור תאורה למקרה שנשארים עד מאוחר.

המקום שקט, אין שכנים או אנשים אחרים ששואלים מעירים ומציקים.

היום הגעתי לשם לשטוף את הרכב עם כל החומרים וג'ריקן מים. הופתעתי לגלות שם צינור שזורמים בו מים.

בשולחנות שמתחת לסככה יש שקעי חשמל אבל שכחתי להביא משהוא כדי לבדוק אם הם מחוברים לחשמל.

לא יודע עד כמה מותר וחוקי להשתמש במים ובחשל (במקרה ויש) אבל לשטוף את הרכב עם חומרים כולל מים שלי אני חושב אין בעיה.

בסך הכל המקום נחמד. מי שמאיזור אפשר לארגן מפגש (עוד פעם, במידה ולא יעשו לנו בעיות).

מצטער שאין תמונות. הגעתי לשם ב-6.30 בערב ולא הספקתי לצלם.

עריכה: אני כנראה ביום שישי הבא עוד פעם שם ומקווה להספיק לצלם גם.

מי שרוצה מוזמן להגיע.

פורסם

שטיפה במקום כזה לא כל כך בעייתית למרות שזה מקום פרטי. שימוש במים/חשמל לא הייתי מציע לך לעשות בשום מצב.

הרי זה לא בחינם? משהו כן צריך לשלם על זה. (כמו שיתחברו לחשמל/מים אצלך בבית -אותו דבר)

פורסם

תראה לפי דעתי, אם יראו אותך שם , וילשינו ,אפילו שהבאת איתך גריקן מים, וגנרטור נגיד, זה יהווה בלגאן מסויים וסיכון מי צידך להסתבכויות , ולעברה פלילית (פולש, מסיג גבול ,)

פתאום מישהו יעבור ויראה אי אפשר לדעת יש המון הפתעות , כמו שאתה שמת עין, יש עוד אנשים ששמו עין, אני לא רוצה לפרט פשוט יש לי ניסיון למקומות שקטים מידי מגעים עוד אנשים עם מטרות שונות , שאני לא ידון עליהם כאן.

אני לא יודע איפה אתה גר אבל אתה יכול למצוא פארק /גינה ציבורית באיזור מגורייך עם פינה שקטה וצל , שקט מידי זה לא טוב.

וגם יש לך בגינה ציבורית/פארק מים חופשי/ אבל שלא "תרוקן לנו את הכינרת"

אבל זאת דעתי האישית .

בהצלחה.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

גם אני בעבר חיפשתי מקום בדיוק כזה כדי לשטוף שם, עברתי בשבת בכל מיני תחנות דלק עם מכונים שטיפה, הגעתי ביום שישי מאוחר וניסיתי לדבר עם המתדלק\ מוכר ביילו האם המקום עובד, חלקם אמרו לי שכן אבל לא בשבת או בשעות כאלה (במקום היו מים וחשמל, שולחן וכו') כך שאפשר לעבוד שם בכיף, הסיבה שבסוף החלטתי לא לעשות את זה אלה האנשים שבדר"כ מפעילים את המקומות האלה, הם לא מלח הארץ, לא הייתי רוצה לעבוד שם באיזה שבת לשטוף את האוטו עם הצינור של המקום ופתאום יגיע בעל המקום כי הוא שכח משהו ויתקל בי, אני מאמין שזה לא היה נעים.

אני לא יודע אם אתה עובר שם ביומיום אבל אולי המקום כן עובד אבל לא פועל בשבת, בנוסף מקומות כאלה לא נשארים ריקים אף פעם, היום אין שם כלום מחר מכון שטיפה, לא הייתי בונה על המקום הזה.

עריכה: עכשיו ראיתי שכול תחנת הדלק נסגרה, אם זה המצב אז אולי זה כן אפשרי אבל שוב, אני אישית לא הייתי לקוח את הסיכון.

אורן אני לא חושב שאנשים באים לה***** בתחנת דלק :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם אני בעבר חיפשתי מקום בדיוק כזה כדי לשטוף שם, עברתי בשבת בכל מיני תחנות דלק עם מכונים שטיפה, הגעתי ביום שישי מאוחר וניסיתי לדבר עם המתדלק\ מוכר ביילו האם המקום עובד, חלקם אמרו לי שכן אבל לא בשבת או בשעות כאלה (במקום היו מים וחשמל, שולחן וכו') כך שאפשר לעבוד שם בכיף, הסיבה שבסוף החלטתי לא לעשות את זה אלה האנשים שבדר"כ מפעילים את המקומות האלה, הם לא מלח הארץ, לא הייתי רוצה לעבוד שם באיזה שבת לשטוף את האוטו עם הצינור של המקום ופתאום יגיע בעל המקום כי הוא שכח משהו ויתקל בי, אני מאמין שזה לא היה נעים.

אני לא יודע אם אתה עובר שם ביומיום אבל אולי המקום כן עובד אבל לא פועל בשבת, בנוסף מקומות כאלה לא נשארים ריקים אף פעם, היום אין שם כלום מחר מכון שטיפה, לא הייתי בונה על המקום הזה.

עריכה: עכשיו ראיתי שכול תחנת הדלק נסגרה, אם זה המצב אז אולי זה כן אפשרי אבל שוב, אני אישית לא הייתי לקוח את הסיכון.

יש לך ראש כחול ! , (גם לי)

לא התכוונתי בכלל לדברים כאלה התכוונתי לדברים שונים לגמרי.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם
אני לא יודע איפה אתה גר אבל אתה יכול למצוא פארק /גינה ציבורית באיזור מגורייך עם פינה שקטה וצל , שקט מידי זה לא טוב.

וגם יש לך בגינה ציבורית/פארק מים חופשי/ אבל שלא "תרוקן לנו את הכינרת"

אבל זאת דעתי האישית .

בהצלחה.

גם בחניונים של פארקים יש הרבה אנשים שמסתקלים עליך מוזר, במקרה הטוב

בסוף מצאת מקום מתאים?

פורסם
גם בחניונים של פארקים יש הרבה אנשים שמסתקלים עליך מוזר, במקרה הטוב

בסוף מצאת מקום מתאים?

ביום רגיל , כמו ימים , א, ב, ג, יש ממש מעט 1 עד 2 אנשים אני לא מדבר על פארק לאומי ששם עמוס24/7

רק שתדע שאני דיטיילינגר

• תוכן חדש...