Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים ייבאתי את מושבי הספורט המקוריים ל BMW שלי. בזמנו בחרתי בדמוי עור בצבע בז', וכל מי שראה מאז את הרכב התלהב מהמראה "היוקרתי". הבעיה הייתה שהמושבים לא היו נעימים: קפואים בחורף, ובקיץ גורמים להזעה למרות מזגן מקפיא. למרות ששיפצתי אותם באופן חלקי אצל רפד כשהבאתי אותם לארץ הם התחילו להתפוצץ ביותר מדי מקומות.

 

ובכן, נפרדתי מהמושבים שלי ל10 ימים וביקשתי ריפוד דומה למקורי. הפעם גם נתתי את המושב האחורי. העבודה יצאה פשוט מדהימה כאשר הרפד ידע לשלב באופן נכון בין הבד לפלסטיק שבשולי המושבים. חשבתי שאצטרך להשיג גבים חדשים למושבים הקדמיים בצבע שחור אולם הוא עשה ציפוי שחור מדוייק שנראה ממש טוב. אני מאוד מרוצה מהתוצאה - צריך רק להתרגל לריח שונה באוטו, יותר דומה לשל רכב חדש מלשל רכב ישן.

 

יחד עם המושבים נתתי גם את ההגה כאשר התכוונתי שריפוד העור העייף יפורק וייתפר חדש במקומו. במקום זאת הרפד תפר בד מחורר על העור הקיים. אני לא מצליח להחליט אם אני אוהב את התוצאה - ההגה גם במקורו עבה (בדיוק ברמה הנכונה) אבל יחד עם השכבה הנוספת הוא עבה מדי. שוקל להחזיר לו את ההגה שישים בכל זאת עור. מה דעתכם?

GPODBG_6146.jpg

GPOABG_7034.jpg

GPOABG_7041.jpg

GPOABG_7038.jpg

GPOABG_7036.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי ההגה נראה ממש טוב.

אני לא אתנגד לדבר כזה ברכב שלי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מסכים אתך.

 

ההגה נראה "שמן" מדי (אתה יודע איך התחושה, אני רק אומר איך הוא נראה..), הבד נראה קצת "לא שייך" - יותר ככיסוי או כתוספת, מאשר ציפוי אינטגרלי.

 

לדעתי עור יראה (וכנראה גם ירגיש...) טוב יותר.

 

בהצלחה...

עודד

פורסם

עבודה יפה מאוד !!! הרכב נראה פצצה וגם ההגה , השיקול היחיד לדעתי זה באמת העובי של ההגה,

אני מציעה לך לפני שאתה משנה משהו , תנהג קצת ברכב ותראה איך הנהיגה עם ההגה העבה , יכול להיות שאתה תתרגל עליו כי באמת הוא נראה פצצה !!!

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

המושבים נראים מעולה - ההגה ממש לא: הוא נראה עבה מדי, זה נראה כמו כיסוי, ואפילו התפר בחלקו התחתון של ההגה לא ממורכז. בקיצור, הגה להחליף.

פורסם

ריפוד המושבים יצא מעולה אבל מההגה לא התלהבתי יותר מידי הוא עבה ונראה

כאילו זה כיסוי הגה מאוטו דיפו.

לכן אני ממליץ לך לחזור לרפד כדי שיוריד את הריפוד הישן וירפד בעור איכותי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מדהים!!! גם הגה. אין כמו הגה עבה מקנה יותר ביטחון בידיים.

נראית עבודה מקצועית מאוד. מי בעל המקצוע?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יצא יפה מאוד!

שכחת לרפד בריפוד תואם את כסא הבטיחות של הילד/ה.:wink:

ההגה: העבודה נראית טובה התוצאה קצת עבה מידי לטעמי.

שלמה דן גדרון


×
×
  • תוכן חדש...