Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוב נגד

dudi oknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני בונה לוח שעונים חדש לרכב ואני מתכוון לעשות שימוש בכמה לדים בפנים

איזה נגד אני צריך לקנות ?

אני מתכנן להשתמש בלדים האלו

http://www.ebay.com/itm/10-x-LED-5mm-Blue-Water-Clear-Ultra-Bright-FREE-SHIPPING-/321024817595?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abe91f9bb

אלא אם כן יש לכם המלצות למשהו אחר

וזה ישב בתוך הבית הזה

http://www.ebay.com/itm/10-x-5mm-Bezel-LED-Holder-Chrome-Metal-FREE-SHIPPING-/321044248431?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abfba776f

תודה מראש על העזרה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הלד לא מתאים לרכבים.

במידה ועדיין תרצה אותו, תצטרך מייצב מתח ל 5V, נגד הספק של כ 2W שעליו יפול 2V , ובמקביל לנגד הזה לשים כ 2-3 לדים שלפני כל אחד מהם יהיה נגד 600 אוהם. כמייצב מתח אתה יכול להשתמש בדיודת זנר, אפילו אחת של ממתח אחורי של 3V ואז תוכל לוותר על הנגד הספק.

פורסם

מה שהוא אמר זה שתקנה שנאי מתאים אם אתה מתעקש לחבר את הלד הזה

או שתקנה לד שמותאם למתח של רכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מבחינה חשמלית הלד מתאים בצורה מצויינת. קח בחשבון שיכול להיות שהוא חזק מידיי בעוצמה מרבית וזווית הפתיחה שלו היא 20 מעלות, מה שאומר שבמקום תאורה מפוזרת תקבל spot. עדיף במקרה כזה לקנות לד עם פיזור אור מסוג diffused.

הנגד שתצטרך יהיה בין 550 ל- 600 אוהם בהספק חצי וואט. נגד טורי לכל לד. לחילופין אתה יכול לחבר 3 לדים בטור עם נגד 200 אוהם בטור להם- חיבור ישיר למתח המצבר.

עוד אפשרות יותר טובה- הייתי מציע לך לקנות/לבנות מעגל קטן של מייצב זרם/מתח ולחבר עד 3 לדים בטור. כך גם תקבל עוצמת אור קבועה (לא תלויה בהאם המנוע מונע או שלא) וגם תוכל לשלוט בעוצמת התאורה (כמו שיש בכל רכב). יש מעגלים קטנין ויעילים כאלו בלי סוף באיביי. מרק10 יכול להפנות אותך.

כמה לדים סה״כ יהיו?

לכותבים הקודמים- אני מציע שתבדקו את עצמכם.

פורסם
מבחינה חשמלית הלד מתאים בצורה מצויינת. קח בחשבון שיכול להיות שהוא חזק מידיי בעוצמה מרבית וזווית הפתיחה שלו היא 20 מעלות, מה שאומר שבמקום תאורה מפוזרת תקבל spot. עדיף במקרה כזה לקנות לד עם פיזור אור מסוג diffused.

הנגד שתצטרך יהיה בין 550 ל- 600 אוהם בהספק חצי וואט. נגד טורי לכל לד. לחילופין אתה יכול לחבר 3 לדים בטור עם נגד 200 אוהם בטור להם- חיבור ישיר למתח המצבר.

עוד אפשרות יותר טובה- הייתי מציע לך לקנות/לבנות מעגל קטן של מייצב זרם/מתח ולחבר עד 3 לדים בטור. כך גם תקבל עוצמת אור קבועה (לא תלויה בהאם המנוע מונע או שלא) וגם תוכל לשלוט בעוצמת התאורה (כמו שיש בכל רכב). יש מעגלים קטנין ויעילים כאלו בלי סוף באיביי. מרק10 יכול להפנות אותך.

כמה לדים סה״כ יהיו?

לכותבים הקודמים- אני מציע שתבדקו את עצמכם.

תודה על התשובה .

בעבר עשיתי את זה על אופנוע קסטום , ככה שזה אפשרי

אני צריך 2 לדים ירוקים לוינקר

1 לד אדום להנדברקס

ועוד 1 כחול לאור גבוה .

שאר התאורה של השעונים יגיע מהשעוני AUTOMETER שנרכשו .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם אלו נורות סימון ולא לתאורה הן יתאימו. יכול להיות שהעוצמה המקסימאלית תהיה גבוהה מידיי ואז תצטרך להגדיל את הנגד.

תתחיל מנגד של 550 אוהם ואם צריך תעלה. נגדים של 1/4 וואט גם יספיקו.

• תוכן חדש...