Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם העובדה ששתיהן צהובות גרמה לך להסיק את המסקנה הזו?

זו לא המגבת המדוברת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

האמת שדיי הייתי בטוח שזאת לא אותה מגבת, אבל שאלתי בכל זאת, כי עשיתי חיפוש לפי השם וגדול והצבע של פריטי המגבת וזה מה שהוא מצא, אך במחיר כזה דיי ידעתי שאין סיכוי שזאת היא.

כמה עולה המגבת המקורית? מאיפה אפשר להזמין אותה במחיר טוב?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אתה רציני? יש שרשור שלם כמה שורות למטה

שדימה עמל קשה עבור החברים -ורובם רכשו עקב זאת את המגבת. (גם אני)

חיפוש היה מניב לך תשובות

טוב נו...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475891

ראיתי את זה, אבל המחירים נשמעים לי גבוהים מידי, אלה מחירים לחברי הפורום אחרי הנחה?

פורסם

המגבת שמצאת היא המגבת בשבילך, אתה מחפש את הכי זול ומעדיף לקנות חיקויים (למשל המכונה).

המגבת הזאת באה בסט עם המכונה (סט סיני זול שלא שווה כלום).

מגבת לייבוש יקרה כי היא גדולה ועבה בדר"כ וצריך בשביל להכין אותה הרבה בד (וגם המשלוח יקר בגלל המשקל שלה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
המגבת שמצאת היא המגבת בשבילך, אתה מחפש את הכי זול ומעדיף לקנות חיקויים (למשל המכונה).

המגבת הזאת באה בסט עם המכונה (סט סיני זול שלא שווה כלום).

מגבת לייבוש יקרה כי היא גדולה ועבה בדר"כ וצריך בשביל להכין אותה הרבה בד (וגם המשלוח יקר בגלל המשקל שלה).

מה אתה קופץ כולה שאלתי, ואני לא יודע למה שאלתי בכלל כי דיי הייתי בטוח שזאת לא היא אבל לא משנה.

וקניתי אחלה מכונת פוליש שכוללת את כל מה שכוללת מכונה מקצועית רק בלי שם מותג שכפיל את המחיר.

ואני יחדש לך אני כן מעוניין במגבת המקורית, כן כן.

תאמין לי שאני לא אוהב לקנות זבל ובדרך כלל קונה דברים איכותיים, פשוט כל דבר לצורך שלו, כבר הסברתי שאני לא הולך לפתוח מוסך פחחות לרכב.

יש לי הונדה סיויק 97 שלא חסרות לה מכות פח ושריטות, המכונה לא מיועדת רק לרכב.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בוא נעשה חשבון פשוט. ג'ילדה פשוטה עולה 25/30 ש"ח

עור צבי 60/70 ש"ח ויותר. מגבת של Uber עולה 70 ש"ח בקניה מרוכזת.

מה קיבלנו? ניגוב איכותי ומהיר יותר,חיי צבע,שמירת ההגנה,נוחות,לא צריך לסחוט אפילו פעם אחת.

את כל זה לא תקבל מג'ילדה גם לא הטובה ביותר, אלא בדיוק את ההפך - ובנוסף זה ישמש אותך לשנים. שווה? תעשה חישוב לבד.

פורסם

לא צריך להתעצבן, הכול ברוח טובה, האמת שאני די מסכים איתך לגבי המכונה, באמת אין לנו המשתמשים הפשוטים צורך במכונה ב1200 שקל אבל פוליש זאת פעולה קשה, שדורשת כוח רב, אין לאף אחד מושג מה האיכות שלה, במחיר הזה סביר להניח שבקרת האיכות קלה ביותר (אם היא קיימת בכלל) ואין לדעת כמה היא תחזיק וחבל שהיא תמות לך באמצע העבודה, המחיר הזה הוא מאוד זול ועוד כולל משלוח ופדים זה מאוד מאוד זול, זול מידי. אבל שוב פעם בנושא הזה הגיוני שתחסוך כי לא משתמשים בזה פעם בשבוע.

לגבי המגבת, זה משהו שאתה הולך להשתמש בו פעם בשבוע, לניגוב, פעולה שכרוחה בסיכון (גם אם מינורי) לסרוויליס, אחת המטרות שלנו היא גם לצמצם ככל שאפשר את הסיכון להיווצרות שלהם אז אם מביאים לך אתר שנותן הנחה, וכולנו רכשנו ממנו, תסמוך עלינו (כל חברי הפורום, דימה אמר שנקנו משהו כמו 100-200 מגבות אם אני זוכר נכון) אתה חושב שאם היה משהו יותר זול לא היינו קונים משם ? תשווה את התמונות, המגבות האלה לא נראות אותו דבר בכלל.

יש דברים שלא צריך לחסוך בהם, לדעתי זה אחד הדברים האלה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חייב לציין שיש מוצרים שעד שלא מתנסים בהם לא מבינים את היתרון שלהם על פני מוצרים אחרים.

כשהזמנתי את המגבת (יותר נכון ארבע מגבות) לא הייתי סקפטי לרגע, קראתי לא מעט ביקורות , אבל לא ידעתי עד כמה היכולת ספיגה והרכות שלה ברמה כ"כ גבוהה.

מאז שקניתי את המגבת הזו פשוט הפסקתי לפזול לעבר קניית מגבות אחרות, והתנסתי בלא מעט.

"יאללה בירי".

פורסם

+1 למרות שאני עדיין פוזל קצת :-P :-P

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
:mm_yeah: מקווה שזה יעזור לי.

• תוכן חדש...