Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

זה עתה חזרתי מביצוע ווקס לרכב שלי... במסגרת הכן רכבך לחורף ;-)

ראשית נסעתי למכון שטיפת רכבים - כן, אני יודע, הנושא שנוי במחלוקת ויש הטוענים שזה פוגע בצבע הרכב.

מכיוון שרציתי שטיפה זריזה וטובה, בחרתי במנהרה טובה וחדשה, בתקווה שהנזק יהיה מינימלי (מה גם שאני שוטף את הרכב במנהרה רק פעמיים בשנה, במסגרת ההכנה של הרכב לקיץ ולחורף - בשאר הפעמים אני שוטף ביד

בכל מקרה, ישר אחרי היציאה מהמנהרה, נסעתי כמה מטרים לסככה מוצלת שהייתה במקום וניגבתי עם ג'ילדה סינטטית חדשה את כל הרכב.

לאחר מכן ביצעתי תיקונים למכות ושריטות שונות בצבע בעזרת פוליש טרטל - הפוליש היה מצויין וסייע בהעלמת המכה שקיבלתי ממישהו לא זהיר שדפק את הדלת שלו בכנף שלי - הגירודי צבע מהרכב שלו נעלמו ונשארתי רק עם חריץ קטנטן בצבע שלי ולחיצה קטנה בפח.

לבסוף מרחתי על כל הרכב ווקס של CARPLAN ייעודי לצבע מטאלי - בקבוקון ירוק 375 מ"ל.

השתמשתי בכמעט חצי בקבוק (מרחתי בצורה נדיבה :-))

התוצאה פשוט מושלמת - הרכב כולו מבריק ונוצץ - הבעייה היא שככה רואים את כל המכות הקטנות שהרכב ספג עם השנים :oops:

התוצאה אפילו לא מתקרבת לתוצאה שקיבלתי מהשימוש בווקס של טרטל בו השתמשתי במסגרת ה"הכן רכבך לקיץ" מלפני חצי שנה - והודות לעובדה שהווקס של CARPLAN נוזלי, השימוש בו הרבה יותר נוח מאשר המשחה בקופסת הפח של טרטל.

בקיצור - 25.99 ש"ח מושקעים כהלכה באוטודיפו - רוצו לקנות :idea:

תמונה כפי שהרכב נראה מהחלון בקומה החמישית ;-) מצורפת - (לא היה לי כוח לרדת עכשיו לצלם)

(תמונות מקרוב - אם תהיה דרישה - יותר מאוחר ;-))

Ibiza.jpg

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אתה בטוח?

משום שלאחר המריחה של הווקס בשני המקרים נשארה על הפח שכבה לבנה "אבקתית" שלאחר ניגוב הותירה את הפח חלק לחלוטין ובעל מרקם שעוותי...

בנוסף - בווקס המשחה של טרטל מומלץ להשתמש בסמרטוט לח, על מנת למוסס את המשחה ולמרוח אותה על הרכב...

בכל מקרה, הווקס לא נועד להחזיק לנצח... ולחצי שנה הקרובה נראה לי שה-CARPLAN יעשה את העבודה...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...