Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ידעתי שהבריקרטיה במדינה ובשביל כל דבר קטן משגעים אותך סתם, חוויה שעברתי לפני כמה ימים,

אז הסיפור הוא כזה, הייתי צריך לשלם טופס ערבות לבית משפט, הסכום הוא מעל 20 אלף ש"ח (לא רלוונטי הסכום כולכך.),

20 מטר מהסניף בנק שלי יש בנק דואר שדרכו רציתי לשלם את הערבות, לפני שנכנסתי לסניף בנק פניתי לקופאית בדואר (סניף קטן)

עם הטופס כדאי לשאול אם אפשר לשלם את זה בצ'ק בנקאי (רשום על הטופס במפורש " ניתן לשלם במזומן בלבד בכל סניף דואר),

הגשתי לפקידת דואר את הטופס ועוד לפני שפתחתי את פי היא בזילזול ומבטא רוסי כבד " במזומן בלבד", אמרתי אוקיי, בוקר טוב גם

לך, רציתי לדעת בבקשה האם אפשר לשלם את זה בצ' בנקאי, אז התשובה המזלזלת שלה היתה "במזומן בלבד", אמרתי OK,

נכנסתי לסניף בנק שלי , משכתי מזומן וחזרתי אליה לדואר, הבאתי לה את הטופס , היא קיבלה חום, אמרה לי " אי אפשר לשלם

כאן סכום כזה, אנחנו רק סוכנות, הלכה ושאלה את האחראית המבוגרת שם (בסך הכל 2 פקידות שם) , והיא גם אמרה, מה פתאום אי אפשר לשלם כאן כזה סכום, " אנחנו סוכנות דואר ואף סוכנות לא תקבל כזה סכום",

קיבלתי עצבים והעלתי את הטונים בטענות " אז למה לא אמרת לי מיקודם, סתם אני יושב ומחכה כאן ועכשיו צריך להיסחב עם הכסף למרכז העיר ולשלם את זה שם , והיא כמובן בתירוץ, לא שאלת אותי לגבי הסכום , ואני עונה לה : היית צריכה להסתכל, הרי דחפתי לך את הטופס מול הפרצוף בהתחלה, בקיצור לקחתי את הטופס ונסעתי לכיוון העיר,

לצערי בעיר שלנו יש רק סניף דואר מרכזי אחד שמשרת יותר מחצי מהעיר, לקחת מספר וחיכתי בתור כמעט שעתיים (לא צוחק) כשהגיע התור שלי, מבקשים ממני תעודת זהות , למה הסכום הוא סכום גבוה , אוקיי יש לי רישין נהיגה, "לא לא לא" רק תעודת זהות, (עדיין לא מבין את הטיממטום הזה שבאמת מה ההבדל בין תעודת זהות לרישיון נהיגה שניהם מנפקת מדינת ישראל, בשניהם יש את כל הנתונים שצריכים לדעת עליי , כתובת, תאריך לידה, מס תעודת זהות, מה הם צריכים את הלאום שלי ? את המין שלי ? אפשר לראות שאני זכר ויהודי ) , קיבלתי עצבים (עדיין מסתובב עם הכסף בכיסים ) לפני שעזבתי אותה , סיננתי לעברה "תקבלי אותי בלי תור ? " למזלי אמרה שכן אין בעיה, טסתי הביתה להביא תעודת זהות , חזרתי , קיבלה אותי בלי תור , אני מקשקש איתה ופתאום היא אומרת לי "למה לא הבאת צ'ק בנקאי, בשביל מה אתה מסתובב עם כולכך הרבה מזומן ", אני קיבלתי עצבים, ההיא מהדואר הקטן אמרה לי שאי אפשר, צריך רק מזומן ופתאום כאן כן אפשר,

פשוט עצבים , לבזבז שלוש וחצי שעות על תשלום מפגר, שאי אפשר לשלם בבנק ורק בסניפים ראשיים של הדואר!!!!

דיי כבר עם כל הסחבת הזאותי במדינה שלנו!!! באמת דיי!!!!!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

דואר ישראל, מכס ומשרד הפנים הם גורמים מאוד לא נעימים ומתישים.

מתנהגים כאחרון המונופולים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דואר ישראל מאז מעבר לחברה "פרטית"/"עסקית" איבדה כל כיוון.

למזלך, קראתי בכותרת איך בזבזת 3.5 שנים מהחיים. כך ש-3.5 שעות זה ממש סביר ואני שמח בשבילך.

משכנתא זה קל

פורסם

תתלונן שאחרים לא יאלצו לעבור את מה שעברת.

אם כל אחד היה מתלונן, אולי היה אפשר לשנות משהו (או שאני סתם תמים).

ברגע שזה קורה לבן אדם, אוטומטית הוא מתעצבן, טבעי.

אבל לא עושה שום דבר בכדי שאותה עובדת תלמד שככה לא מתנהגים. גם אם היא מקורבת להנהלה ומרגישה בטוחה.

אני בטוח שיש מישהו שאפשר להתלונן אליו, לא יודע לאן להפנות אותך. הנקודה שלי פשוט גם להתעצבן, אבל לא לשכוח

גם להתלונן, למען הבאים שלא יקרה להם אותו הדבר. לך תדע, אולי הרבה התלוננו עליה וחסרה רק התלונה שלך?

מקווה שתעשה משהו חבר.

תמצא למי אפשר לפנות, אם צריך יותר מכמה מקומות אז להשקיע את הכמה דקות.

היום הכל כל כך פשוט - יש אתרים שנותנים לך לכתוב את הפקס ישירות באתר ולשלוח הכל באותו אתר בחינם בקלי קלות.

http://www.freefax.co.il/upload-fck.php

פורסם

אני כ"כ מזדהה עם הסיפור שלך, הרי לכולנו יש חוויות כאלה ואחרות עם נותני השירות מטעם המדינה. אם אתחיל לספר לא אגמור, ולכן לא אתחיל.

מה שכן, צחקתי בטירוף כשקראתי את זה. לא לאיד חלילה, מתוך ייאוש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עכשיו הבנתי איך אפשר לשלם דמי ערבות:

רק במזומן

לא בסניף קטן

בלי תז׳ - גם לא בסניף גדול

עם תז׳ - עם צק בסניף גדול

רגע למה אני צריך את זה הרי אין לי בנים ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדואר באמת מתיש.

מבחינתי כל הבירוקרטיה הדבילית הזאת (גם בנקים ושאר חלאות) היא אחת הסיבות העיקריות שכל כך קשה לחיות פה במדינה.

אני כבר 3 שבועות מנסה ללכת להגיש את הטפסים של הוראת קבע של הקופת חולים של אמא שלי למכבי. הבעיה היא שבאינטרנט שעות הפתיחה לא מעודכנות וכבר הלכנו (לפעמים אני, לפעמים אבא שלי) 5 פעמים ותמיד סגור או שאין קבלת קהל באופן זמני.

עם אורנג' זה גם דפוק.

אני צריך להעביר את הוראת הקבע של אמא שלי לשם שלי אבל הם רוצים ששנינו נהיה שם באופן אישי. לא טוב שהיא תיתן לי יפוי כוח או שאני אלך לשם לבד.

היא עובדת בשעות מטורפות (2 עבודות) ולהגיע לשם זה לא קל (גרים במושב, לא בתוך העיר הקרובה ביותר, חדרה), אז כבר כמעט חודש גוררים את זה.

בנקים?

הסניף שלי נמצא 150 ק"מ ממני והיו לי קצת בעיות איתם בגלל הוראת קבע שחזרה. אז אני יכול לעשות פעולות רק אם אני נוסע לשם, ואם אין לי אוטו זה טרטור של 5 שעות בתחבורה ציבורית בחום של אוגוסט.

ואם אני רוצה לברר משהו עם הסניף שלי אני צריך להתמודד עם המערכת המחורבנת של לאומי CALL שלא עובדת אף פעם, וגם אז אומרים לי "תשאיר הודעה לסניף", שזה די שווה לתחת כי הם לא מתייחסים אפילו.

אגב, בשביל כל הוראות הקבע, גם שלי וגם של אמא שלי, אני צריך לעשות את הנסיעה האידיוטית הזו, או להוציא 200 ש"ח על דלק + אוכל ושתיה.

פורסם

יוסי, למה אתה פשוט לא עובר בנק?

גם הסניף שלי היה מרחק דומה (היה בחיפה כשאני בקצה השני של המדינה) ועם אותה מערכת מעצבנת. פעם אחד חייבו אותי להגיע אישית לסניף ולמחרת העברתי את החשבון לבנק אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי לא יכולתי לשלם להם במשך חודשיים הלוואה שלקחתי לפני שנתיים כסטודנט, אז הם לקחו לי את הסטטוס של סטודנט, זרקו אותי לגבייה משפטית בלי להודיע לי וכשהגעתי לשם בשביל לשלם הם פשוט פרסו לי את ההלוואה ל6 שנים עם ריבית של 16.5% שנתית ואמרו לי שאין לי מה לעשות בנושא או שהם ממשיכים עם גביה משפטית. (זה אומר שבמקום לשלם כל חודש 1200 ש"ח במשך 4 שנים אני משלם להם את אותו סכום למשך 6 שנים).

אז הם אמרו שהחשבון שלי מוגבל ושבכל מקרה אני ברשימה השחורה אז שום בנק אפילו לא יקבל אותי כרגע, אז עוד חצי שנה אם אני מנהל את החשבון כמו שצריך, יחשבו להתייחס אלי כמו לבן אדם.

סיבה מספיק טובה לא לעבור בנק? אפילו סניף אני לא יכול לעבור כרגע.

פורסם

ואללה?

כי אשראי ממש לא מעניין אותי בכל מקרה.

אני פשוט לא רוצה שלאומי ימשיך לקבל את הכסף שלי (ואת העמלות) עם איך שהם מתייחסים ללקוח שיש לו חשבון בלי בעיות כבר 11 שנה כשיש לו חודשיים בעייתיים.

פורסם

יוסי, אם החשבון לא מוגבל כמוגדר בחוק (10 צ'קים חוזרים תוך שנה) אין לך שום בעייה. אל תשכח שגם בבנקים עובדים בני אדם עם הגיון והם רואים את ההתנהלות הכוללת. לך לפתוח חשבון אחר בבנק אחר ושם כשישאלו על ההיסטוריה תסביר בדיוק מה קרה (משבר בעסק/גיקושין/חזרה לארץ/מחלה וכו') תוך הדגשה שחזרת לדרך המלך מהר מאוד.

אישתי עברתי למזרחי באינטרנט ואני מאוד מרוצה גם מהם וגם מסניף הגיבוי באשקלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להתלונן גם לא עוזר,

שלחתי תלונה לפני 3 חודש אפילו תגובה לא קיבלתי מדואר ישראל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דואר ישראל לא עונה לתלונות בפקס.

חייבים לשלוח בדואר (אוח האירוניה) עם אישור מסירה לנציב תלונות הציבור של אותו מחוז.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...