Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים מאוד זולים ולכן אולי לאנשים לא שווה לתקן אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הקסנטיה השנייה שלי העברתי השבוע לאחי, ואני מתכוון להעלות בקרוב סיכום על שתיהן.

אחת האופציות היתה קסארה (דיזל) אך השיקול הבטיחותי בין היתר הכריע, וגם C5 מסתבר לא כל כך יקרה, ועברתי דור.

קסנטיה הוצגה אי שם בשנת 1993, האחרונות נמכרו ב2001, ואפשר עדיין לראות מהן, אבל זה נחשב רכב די מיושן בארץ (משום מה). קסארה נמכרה עוד עד 2004 (פיקאסו נמכרה עוד אחריה) אפשר עדיין לראות אם מסתכלים.

יש קבוצת קסנטיות בפייסבוק, פשוט תענוג לראות את האקטיבות או קסנטיות מושקעות אחרות!

פורסם

רואים לא מעט.

בכל מקרה זה רכב שערכו נמוך, וברגע שמגיע תיקון גדול כמו ראש מנוע או גיר, בד"כ שווה להשבית.

לדעתי ככה זה צריך להיות עם כל רכב...

פורסם

מעניין אם שרדו קסארה 3 דלתות.

יצא לי לראות 2 בארץ, אחת לפני המתיחת פנים ואחרי אחרי המתיחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי יצא לראות קסארה 5 דל' כאשר הידיות האחוריות "הוחלקו" (פתיחה מתוך הרכב בלבד). אחת 3 דל' הוצעה למכירה לא מזמן פה בפורום.

יש אקטיבות בארץ?!? :shock:

מעטות, אחת אפילו V6. לא יודע מה עלה בגורלן. אני דיברתי על קבוצה עולמית. יש קסנטיות מספרד, איראן כמובן (סאפיה) ועוד מדינות.

פורסם

לי הייתה אקטיבית עם מנוע 2 ליטר טורבו(ct) וגיר רגיל.

זאב מושלם בעור כבש.

שירתה אותי נהדר במשך מספר שנים.

למיטב הבנתי עדיין קיימת.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קסארה 3 דלתות חיה ובועטת. VTS מקורית בצבע זהוב :twisted:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
רואים לא מעט.

בכל מקרה זה רכב שערכו נמוך, וברגע שמגיע תיקון גדול כמו ראש מנוע או גיר, בד"כ שווה להשבית.

לדעתי ככה זה צריך להיות עם כל רכב...

שכירות / שווי הרכב זה דבר אחד, ומה שהוא נותן לך זה דבר אחר. בעל רכב בן 12 שנים ששווה פחות מ10 אלף, הגיוני שישקיע גם 5 אלף בתיקון אם הרכב אמין ונוח.

si vis pacem, para bellum

פורסם

קדימון קטן לסיכום:

מנועי ה2.0 מאוד אמינים. אם תוחזקו כראוי ולא התחממו בשל כשל במע' הקרור, הם כמו חדשים!

הגיר זה סיפור אחר.

אלא שחלקים בצנרת ההדראולית יקרים מאוד ולא כל מוסך מטפל.

פורסם

הבעייה העיקרית של הקסנטיות שהן הופכות עם השנים לבור ללא תחתית, הן בשל תכנון צרפתי שגורם לכל תיקון להפוך לגיהנום והן בשל מיכלולים שדורשים תשומת לב. מכוניות אלו בפירוש אינן מיועדות למי שמחפש תחבורה זולה ובסיסית ב 0 תחזוקה.

את זה היפניות בנות דורה עושות הרבה יותר טוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החזקתי בעבר 2 קסנטיות.

רכבים מדהימים, נוחים ומפנקים.

הc5 שיש לי היום לא מצליחה להכנס לנעליים מבחינת נוחות.

היתה לי גם קסרה hdi שזה תענוג מסוג אחר.

פורסם
קדימון קטן לסיכום:

מנועי ה2.0 מאוד אמינים. אם תוחזקו כראוי ולא התחממו בשל כשל במע' הקרור, הם כמו חדשים!

הגיר זה סיפור אחר.

אלא שחלקים בצנרת ההדראולית יקרים מאוד ולא כל מוסך מטפל.

וגם לא כל בעלים מטפל התכוונת גם אולי...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...