Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ישנם הרבה אנשים שנתקלים בתקלות כלשהם ברכב אך אינם יודעים

שזוהי התחלה של בעיה גדולה - גיר .

מישהו יכול לפרט בגדול כיצד אנו יודעים סימנים שמעידים על כך שגיר עומד ללכת?

תודה .

פורסם

כשכתוב על הידית DSG.

נזילות למיניהן.

דפיקות, וקשיים בהעברת הילוכים.

באופן כללי, כל דבר לא שגרתי שהגיר שלך עושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהוא נעמד על הרגליים ומשחק עם צרור המפתחות בצורה שמרשרשת אז אפשר לדעת שהוא עומד ללכת

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
כשהוא נעמד על הרגליים ומשחק עם צרור המפתחות בצורה שמרשרשת אז אפשר לדעת שהוא עומד ללכת

זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי את הכותרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תקלה בגיר משולה להתקף לב.

לפעמים יש סימנים מקדימים כמו דפיקות בגיר או זיוף ולפעמים בוקר אחד וולא התראה מוקדמת הוא פשוט מת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם התרעות במחשב הרכב או בלוח השעונים יכולות להעיד על כך, גיר שנכנס למצב בטוח ולא עובר מעל להילוך שלישי, או מתחיל נסיעה מהילוך שלישי למשל. (נפלאות ה-AL4)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי את הכותרת.

כנ"ל, רק חשבתי משהו בסגנון - כאשר הוא מגדל רגליים ומאיים לצעוד :lol:

כבר חתמתי...

פורסם

אותי מעניין איך יודעים אם גיר ננעל על הילוך כלשהו בתיבה אוטומטית ברכבים ישנים כשלא כתוב כלום איזה הילוך אתה.

למה ברכבים ישנים אין מידע על איזה הילוך אתה נמצא?הדבר היחיד שאתה יודע זה כשאתה מרגיש 4 העברות הילוכים(בתיבה של 4, סתם דוגמה).

פורסם

דפיקות לא מחייב שהגיר עומד למות. זה יכול להיות תושב גיר שבעלות של 300 שקל בערך מחליפים ואין דפיקות (אם הבנתי על אילו דפיקות מדברים כאן)

פורסם
כשכתוב על הידית DSG.

נזילות למיניהן.

דפיקות, וקשיים בהעברת הילוכים.

באופן כללי, כל דבר לא שגרתי שהגיר שלך עושה.

חשבתי שה-DSG גיר טוב.

עד כדי כך יש לו בעיות?

פורסם
חשבתי שה-DSG גיר טוב.

עד כדי כך יש לו בעיות?

זו הייתה בדיחה.

הDSG גיר מצוין, ולמעשה הDSG6 היה הגיר כפול מצמדים הראשון שנהגתי בו, ואני חייב לציין שזה הרגיש לי כמו עולם אחר. הגיר הזה פשוט פנטסטי.

הDSG 7 הוא גם גיר מעולה, שאצלנו בארץ סובל מבעיה קטנה, שהיבואן התמהמה בטיפולה, אך כיום הרכבים שסובלים מהבעיה זוכים לטיפול במסגרת אחריות מורחב ל-5 שנים על הגיר.

לעוד פרטים אתה יכול לחפש שרשור בפורום.

אושריקו - יש את האוברדרייב, ואת השליטה בהילוך באמצעות הידית. מעבר לכך צריך להרגיש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...