Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף TSI דור 7, כחצי שנה על הכביש , מד הקילומטר מראה 8000 ק"מ והופ נדלקה נורת מפלס שמן נמוך.

מדובר בפעם שניה , פעם ראשונה לפני כמה חודשים נראתה לי הגיונית , עכשיו זה כבר מרגיש לא תקין.

מה ההמלצה במקרה הזה? מה יבדקו במוסך ?

אם אין לי יכולת להגיע השבוע למוסך , ניתן למלא טיפה שמן ושבוע הבא להגיע למוסך ולספר את פרטי המקרה?

תודה.

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך לגשת לבדיקה במוסך המורשה אולי יש נזילה כל שהיא למרות שזהו רכב חדש.

דבר שני: על איזה סימון השמן שעל המדיד בזמן שהנורה דולקת ?

דבר שלישי: האם הנהיגה שלך אגרסיבית יחסית (נסיעה על סלד גבוהה) ?

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לא בדקתי היום את המדיד כי כבר היה חושך

בפעם הקודמת שמלאתי , ואני מאמין שבמדובר בנורה שנדלקת באותה נקודה על המדיד , היה מדובר בכמות נכבדה של שמן.

הנהיגה מה שנקראת משולבת , לפעמים רגוע בפאן ולעפמים טיפה אגרסיבי אבל בהחלט יותר לכיוון הרגוע ואף פעם לא קיקים פסיכיים.

פורסם
גולף TSI דור 7, כחצי שנה על הכביש , מד הקילומטר מראה 8000 ק"מ והופ נדלקה נורת מפלס שמן נמוך.

מדובר בפעם שניה , פעם ראשונה לפני כמה חודשים נראתה לי הגיונית , עכשיו זה כבר מרגיש לא תקין.

מה ההמלצה במקרה הזה? מה יבדקו במוסך ?

אם אין לי יכולת להגיע השבוע למוסך , ניתן למלא טיפה שמן ושבוע הבא להגיע למוסך ולספר את פרטי המקרה?

תודה.

השאלה כמה שמן הוספת בפעם הקודמת ? 0.5 ליטר או אולי רבע ליטר ?

ברוב המקרים במוסך לא יעשו הרבה אלא ימלאו שמן מנוע ויבקשו ממך לעקוב אחרי מפלס שמן המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
השאלה כמה שמן הוספת בפעם הקודמת ? 0.5 ליטר או אולי רבע ליטר ?

ברוב המקרים במוסך לא יעשו הרבה אלא ימלאו שמן מנוע ויבקשו ממך לעקוב אחרי מפלס שמן המנוע.

נראה לי יותר קרוב ל0.5.

השאלה מה יש לעקוב , הרי זאת כבר הפעם השניה תוך 8000ק"מ..

פורסם

הייתי ממליץ לך להכנס בכל פעם למוסך ולדאוג שיהיה תעוד על ההוספה,ואיזה שמן הוסיפו ע"מ שבמקרה של בעיה תהיה לך אסמכתא לעיניין.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מציע לפותח השרשור לא להתרגש ולא לדאוג.

מנסיון שהיה לי עם סקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי שנת 2010, גם אני מילאתי מידי פעם שמן.

פניתי מס' פעמים למוסך מורשה וגם למוסך המרכזי והם הראו לי שלפי הוראות היצרן ישנה אכילת שמן מסוימת במנועי טי.אס.איי. וזה בסדר גמור.

הם הסבירו לי שמבנה הצילינדרים הוא כזה שישנה אכילת שמן מסוימת.

האמת לא ממש הבנתי את ההסבר, אבל ברגע שהם הראו לי את זה כתוב בהתאם להוראות יצרן- הבנתי שככה זה.

המלצתי: להחזיק בתא המטען מיכל 4 ליטר של אותו שמן מנוע שממלאים לפי הוראות היצרן ברכב.

כדאי לבדוק אחת לשבוע את מפלס השמן.

מה שקורה שאם לא בודקים הרבה זמן, קורה לעתים שמפלס השמן יורד משמעותית.

לדעתי מנסיון זה בסדר ותקין.

בכל מקרה, רצוי שתיגש למוסך מורשה כדי שירימו את הרכב על ליפט ויבדקו שאכן אין נזילות.

בהצלחה ואשמח אם תעדכן

פורסם
נראה לי יותר קרוב ל0.5.

השאלה מה יש לעקוב , הרי זאת כבר הפעם השניה תוך 8000ק"מ..

קיימים מנועים חדשים אשר צורכים כמות שמן חריגה בתקופת ההרצה לעומת מנועים אחרים וזה לא דבר חריג במיוחד.

בכול מקרה השלם את החסר ובהזדמנות הראשונה גש למוסך וברר את הסיבה לצריכת שמן מוגזמת לפי דעתך.

למען השקט הנפשי בדוק מחר באור יום אם קיימת נזילה. אני הייתי מניח היום בלילה עיתון מתחת למנוע ובדוק למחרת האם קיימים כתמי שמן על העיתון.

בדוק באותה הזדמנות האם לא חסר נוזל קירור במיכל העיבוי.

איזה כייף לי :)

פורסם

נוזל קרור לא חסר.

מכיוון שיש לי חניה פרטית קבועה ואין כתמי שמן בריצפה , אפשר להסיק שאין נזילה נכון ?

פורסם

המנועים הללו, בטח ובטח בק"מ נמוך אוכלים שמן כסטנדרט.

אם זה אומר שאתה ממלא ליטר שמן או אפילו קצת יותר ב8000 ק"מ זה מאוד הגיוני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדכון קל מהבוקר :

התקשרתי לצמפיון לשרות , ענתה גברת צעירה ונחמדה שהסבירה לי שכאשר דולקת נורת שמן , כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לתחנת דלק לרכוש שמן ולמלא.

איכשהו הייתי עם מצב רוח טוב בבוקר אז לא הרסתי לה את האוזן עם צרחות.

מחכה כרגע שיחזור אליי נציג שרות נורמלי ויסביר לי שזה סטנדרטי שכל 3 חודשים ממלאים משהו כמו חצי ליטר שמן .

דרך אגב בגולף דור 6 עם אותו סוג מנוע מלאתי שמן אולי פעם אחת בין הטיפולים במשך 4 שנים!

• תוכן חדש...