Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקציב הוא 50,000 אבא של אשתי קצין רכב מנוסה צמצם לי את האפשרויות ליונדאי בעיקר יונדאי ניסן וסוזוקי מובילות באמינות לטענתו.

כמוכן ייץ לי להימנע מרכבי השכרה.

על איזה שנתון כדי להתמקד? כמהמן לדעתכם יחזיק הרכב שאקנה? שלוש לחמש שנים? אולי יותר?

והאם לא כדאי בכלל לחפש ליסינג מימוני או מימון כזה או אחר להשלמת ה50,000 כדי לקנות היברידי זול?

האם באמת מדובר בחסכון בכסף על כמה כסף מדובר בשנה?

תודה

פורסם

הרצת פה חיפוש בפורום לפני השאלה?

הדרישות קצת מעורפלות : למה הרכב ישמש? איזה סוג נסועה שנתית מצפה לו ? ועוד.

לא שמעתי על היברדי זול. אולי אתה מדבר על רכבי בטר פלייס שנותרו ומחפשים קונה ?

היברדי מממש הנחה משמעותית רק לנוסעים מעל הממוצע (הייתי אומר כ 35K+ ק"מ בשנה)

אבל גם זה מאד תלוי . אתה חייב לתת הרבה יותר פרטים אם אתה רוצה תשובות רציניות.

פורסם

ההגבלה ליצרנים מאוד מסויימים דיי מיותרת ומגבילה, יש הרבה רכבים טובים ואמינים בשוק.

חוץ מזה אם הנסועה שלך גבוהה ואתה מחפש רכב חסכוני, יש גם את האופציה להנעה בגפ"מ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

צודקים אז ככה הרכב האחרון 66 אלף ק״מ בשלוש שנים קאיה סיד ולא אהבתי אותו את האפשרויות שיש בידי כעת

מאזדה 2 סאדן 91000 ק״מ מליסיניג 60000 שח

ניסאן טידה 91000 ק״מ 60000 שח

הונדה אינסייט קמ 86500 73000שח

עוד הונדה 116קמ 65000

כולם שנת 2010

תפקיד הרכב רכב משפחתי יחיד

מה אתם אומרים?

תודה ליועצים

• תוכן חדש...