Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

כבר זמן רב אני מחפש רכב חדש לעסק של ההורים,הרכב הוא יונדאי I800 אוטומטי.

היום נתקלתי במודעה של סוחר מלוד: הרכב שנת 2011,יד 1 פרטי עבר 38000 קילומטר.הבחור דורש 10 אלף מעל המחירון אבל אני מאמין שאני אסתדר איתו במחיר.

יש לי חששות רבות מקניה מסוחר ועוד בלוד,בשיחה עם הבחור הוא רציני מאוד מוכן לתת לי תרכב לבדיקה עד לראשון לציון,העברת בעלות באותו היום במקום. זאת אומרת הוא לא מחפש איך להתחמק.

נ.ב הרכב היה של נכה והוא הוציא את המעלית.

מה אתם אומרים שווה לנסוע ללוד לבדוק את הרכב?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית כל מאוד נפגעתי מהסטיגמה.:-( :-( :-( :-( :-( :-(

בתור תושב לוד,יליד לוד ,דור שני בלוד אני חושב שזה לא יאה לכתוב מה שכתבת.

לוד היא לא עיר של נוכלים או גנבים. באותה מידת זהירות אתה צריך לנקוט גם מסוחר מנתניה,ראשל״צ תל אביב ושאר הארץ.

לראיה, הרבה הודעות נמסרו בפורום כשהכותרת :״ הזהרו מ...״ וכולם. היו בעריםמרכזיות אחרות בארץ.

בעניין הסוחר, את הקוואליר שהיתה לי קניתי מסוחר בלוד ( גור)והיא שירתה אותי במשך 5 שנים בצורה נאמנה.הוא אמין,שקוף ואין לו בעיה לתת לך כל אינפורמציה שידועה לו על הרכב ואתה יכול לראות הרבה רכבים ״מתוצרתו״ נוסעים על הכביש.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

סליחה אם נפגעת אבל אתה מבין שאני לא אומר את זה סתם.

אשמח אם תוכל לתת לי מידע על מגרש די זד קאר.

תודה ושוב סליחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
סליחה אם נפגעת אבל אתה מבין שאני לא אומר את זה סתם.

אשמח אם תוכל לתת לי מידע על מגרש די זד קאר.

תודה ושוב סליחה.

לא, אני לא מבין שאתה לא אומר את זה סתם. אבל לא חשוב, ערב ראש חודש אלול אני יקבל את סליחתך.

לגבי המגרש אני באמת לא מכיר. מה הכתובת?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

זאת באמת סטיגמה מאוד ותיקה ומצערת , כל רכב ששומעים שיצא מרמלה/לוד ישר חושבים שהרכב גמור/מפורק/גנוב/מורכב מ-2 מכוניות וכו' ...

מספיק עם זה !

איתן בר 8)

פורסם

כנראה שאנשים שחיים מחוץ ללוד תמיד יאמינו בסטיגמה הזאת ואני אחד מהם...אני פשוט צריך (חייב את הרכב הנ''ל) ולכן אני הולך עד הסוף ומחר אני אבדוק את הרכב במשטרה ובמוסך יונדאי.

פורסם
מה זאת אומרת תבדוק במשטרה? :oops:

תיקח אותו לתחנה שחוקר יחקור אותו? :shock:

דרך מכר במשטרת התנועה.

המטרה שלי היא לבדוק עם הרכב לא עבר תאונת "טוטאל לוס" כיוון שראיתי כתבה על כנופיית בני דודים בלוד שקונים רכבים גמורים ומתקנים אותם בחאפריות.

מקווה שלא תחשבו שאני :screwy: אבל זה רכב שמיועד לעסק שמגלגל רווח ולכן אסור לי ליפול בפח בשום מצב.

פורסם

אני מבין שהמשטרה לא מודעת לרוב המקרים אבל שווה לבדוק,לא יזיק בכל מקרה.

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על מכון בדיקה באזור ראשון לציון והסביבה.

פורסם
אני מבין שהמשטרה לא מודעת לרוב המקרים אבל שווה לבדוק,לא יזיק בכל מקרה.

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על מכון בדיקה באזור ראשון לציון והסביבה.

המעבדה לרכב בחולון או קומפיוטסט באזור התעשיה הישן בראשון לציון.

למעבדה יש לך קופון הנחה פה בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה לכם, אני אעדכן לאחר שאסע לראות את הרכב.

• תוכן חדש...