Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי לפאב עם 2 חברים.

בכל מקרה, השעה הייתה קצת יותר מ12 בלילה , בפאב שהייתי בו גם אחד מהחברים שלי גר שם.

באתי לנסוע לכיוון הבית שלו ופתאום כרגיל בשעות הלילה וביישוב הזה ראיתי בכיכר מלא שוטרי תנועה שעוצרים אנשים לביקורת.

סבבה, לא התרגשתי, בכל זאת, לילה ויישוב עם פאבים וכבר נעצרתי לבדיקות.

בכל מקרה, השוטרים ניגשו אליי והתחילו לשאול אותי מאיפה אני, וכל השאלות ה"פוזה האלו".

אני כמעט ולא מוריד את הוילונות לילדים נגד שמש ומשאיר אותם גם בלילה (שומר קצת על הריפודים והחום, תאמינו לי), יכול להיות שזה מזמין שוטרים.

בקיצור, לא יודע אם זה הלדים שבאוטו או סתם כי אנחנו צעירים ואני נראה הרבה יותר צעיר מגיל 20, השוטרים התחילו אשכרה לבדוק לי את האוטו אם יש סמים! שאלו אותי, "הכל נקי"?, האירו קצת עם הפנסים וכמובן התחילו לשאול שאלות של "ערס-שוטר" כזה.

לצערי, מה ששבר את קש של הגב של הגמל זה היה 2 שוטרים שהוציאו את חבר שלי ועשו לו בדיקת סמים.

חבר שלי נראה קצת "מפחיד", והוא שחום מאוד, אולי יש לו לוק של בנדוד, בכל מקרה עשו לו אשכרה בדיקת סמים, עיכבו אותנו "שעה" וכמובן חקרו.

להגיד לכם שאולי זה כי היה באוטו "יעני חלונות שחורים" או קצת לדים?לא יודע, לא הוציאו שום אבל שום מילה על זה.

אני רק יכול לומר לכם שזה היה לא נורמלי, את הילדים הכי טובים שבסף הכל יוצאים להשתחרר קצת בפאב ואני אפילו לא שתיתי כי אני שומר על עצמי, בסוף מוצאם את עצמנו בהתגרות של שוטרים ובדיקות של סמים.

חברים, סעו בזהירות, אבל אני אגיד משפט:לא סתם שונאים שוטרים.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכמה פעמים עשו לך בדיקה שגרתית שבה התייחסו אליך יפה ולא עשו שום דבר שיפריע לך להמשך הבילוי?

בגלל מקרה אחד של שוטר שאולי קצת "הגזים" לעומת עשרות מקרים של שוטרים נורמלים אתה שונא שוטרים?

ולפי מה שסיפרת לא ניראה שהם עשו משהו מוגזם חוץ מלעכב אותכם לצורך הבדיקה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• אחראי פורום
פורסם

תעשה טובה, שנה את הכותרת שלך למשהו פחות דמגוגי.

לא נשמע שום דבר שערורייתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בדיקה דומה גרמה לי להוריד את כל הלדים מהרכב הקודם ולא להתקין בחדש!! :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באיזה רכב הייתם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה וילונות מבד או המדבקות האלו ששמים על החלון עם לוגו של שילב או משהו כזה?

כי אם הם מבד, כל מה שיש לי להגיד זה "אם אתה נוסע באוטו עם לדים ווילונות כמו ערס, אל תתפלא שמתייחסים אליך כמו ערס"

פורסם

רגע.. אז מה שאתה בעצם אומר זה שהרכב שלך נראה כמו של בנדוד, והיה לך מישהו באוטו שנראה כמו בנדוד, והשוטרים התייחסו אליך קצת כמו לבנדוד..

מממממ.

gee i wonder why.

מבטיח לך שאם תקנה פאביה ותפסיק לשמוע עומר אדם כל מפגש שלך עם שוטרים יישמע בערך ככה:

"שלום רישיונות לביקורת בבקשה" -"תודה וערב טוב"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אוף, לא הבנתם.

זה שהאוטו נראה קצת "משופצר", זה לא מעיד על טיב האנשים.

רואים עלינו שאנחנו בחורים טובים. נניח ולא מספיק, להוריד את אחד מהחברים שלי ולבדוק אם הוא מסומם זה נראה לי לא במקום.

פורסם

לא אישי אבל כשקוראים לנערים מעל גיל 18 "ילדים טובים" משהו תמיד מסריח . :roll:

ובכל אופן אם לא לפי רושם אישי ויזואלי שהשוטר מקבל, איזה עוד עילה יכולה להיות לו בעולם להחליט למי הוא רוצה לעשות בדיקה ?

פורסם

אתם לא מבינים את הפואנטה.

וקצת לדים לבנים לא אומר שהאוטו בן דוד, אז דיי עם השטויות.

מבחינתי, אחרי בילוי נחמד להיעצר לבדיקה ואפילו לינשוף מקובל ועוד איך, להיעצר ולהוריד חבר לבדיקת סמים ועל הדרך להאיר את הרכב מבפנים לבדוק דברים זה לא נראה לי הגיוני בכלל, בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.

פורסם

אני יכול להבין את ההרגשה המחורבנת.

אתה לוקח את זה יותר מדי אישי. שחררו. לא קרה כלום.

גם לי מייד עלתה המחשבה שאם הייתם עם פאביה... :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תשים על עצמך, הרכב שלך, ההתנהגות שלך, דברים שמושכים תשומת לב והכל יהיה טוב, האמן לי. זה נכון תמיד, לא רק ביחס לשוטרים ולא רק בישראל.

פורסם
אוף, לא הבנתם.

זה שהאוטו נראה קצת "משופצר", זה לא מעיד על טיב האנשים.

רואים עלינו שאנחנו בחורים טובים. נניח ולא מספיק, להוריד את אחד מהחברים שלי ולבדוק אם הוא מסומם זה נראה לי לא במקום.

נכון, אבל השוטר לא יודע את זה. אם היית שוטר, לא היית עוצר את עצמך? אם היית רואה את חבר שלך, לא היית בודק אותו? מה גם שאחרי פאב סביר להניח שהוא היה קצת עפיפון, וזה נראה לשוטר חשוד. תגיד תודה, הלוואי ובאזור שלי היו בודקים אנשים שנוהגים תחת השפעת סמים/אלכוהול. אני מוכן להיעצר כל יום לבדיקה גם של 5 דקות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...