Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין בכללי את החוק הטיפשי הזה של קנסות. למה לוקחים כסף?

אם אדם עבר למשל באדום (נכנס בצומת מאית השניה אחרי שהפך לאדום) למה קונסים אותו בסכום שערורייתי של אלף שקל?

אנשים היום עובדים בשביל סכומים כאלה 3-4 ימים, אז למה לוקחים על זה כסף?

אל תגידו לי "להרתיע", נקודות אלה אחלה הרתעה. לדעתי אפילו אפשר להחמיר, אבל למה לקחת כסף?

בחיים לא הבנתי את החוק המטומטם הזה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להדגיש את חשיבות חוקי התעבורה לנהג הישראלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מבין בכללי את החוק הטיפשי הזה של קנסות. למה לוקחים כסף?

אם אדם עבר למשל באדום (נכנס בצומת מאית השניה אחרי שהפך לאדום) למה קונסים אותו בסכום שערורייתי של אלף שקל?

אנשים היום עובדים בשביל סכומים כאלה 3-4 ימים, אז למה לוקחים על זה כסף?

אל תגידו לי "להרתיע", נקודות אלה אחלה הרתעה. לדעתי אפילו אפשר להחמיר, אבל למה לקחת כסף?

בחיים לא הבנתי את החוק המטומטם הזה.

נקודות אינן ממש מרתיעות. כשפוגעים בכיס - כן.

הענישה לגבי אור אדום היא כזו (1000 ש"ח ) כי העבירה הזו היא קשה (מספיק שרכב אחר ייכנס לצומת בזמן נסיעה באדום. לא צריך להסביר את המשמעויות).

חוץ מזה - הרשויות ראו שהן יכולות להתפרנס מעוד משהו...

alfa 156 2.5.

פורסם

ומה לדעתך צריך להיות ה"עונש" במקרה של ביצוע עבירה ??

יעשו נו נונו ?? יתנו אזהרה ? או אולי נבחר בשיטות של מדינות אחרות והעונש יהיה הצלפות שוט או משהו בסגנון ?

למה קונסים אדם שנכנס לצומת מאית שנייה אחרי שהרמזור הפך לאדום ? כי לפני כן היתה לו התראה מספקת (אור צהוב ואולי גם ירוק מהבהב), אבל הוא קצוץ על זה וכתוצאה עבר באור אדום. רק 1000 ש"ח קנס ?? לטעמי, יצאת בזול !!!!!!!!!!

פורסם

אתה מעדיף ימי מאסר? אולי פשוט להחרים את הרכב לחודש (אבל במקרה זה צריך לשלם גם תמורת אחסנתו)?

מובן שעונש צריך לפגוע בעבריין, אחרת אין לו כל אפקט מרתיע. בינינו - קנס של 1,000 ש"ח הוא קטן מאוד לעבירה חמורה ומסוכנת כמעבר צומת באור אדום.

שלילת רשיון לא תהיה אפקטיבית כיון שנהגים רבים יצפצפו עליה וינהגו גם בשלילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין את פותח השירשור,אז מה אתה רוצה שיעשו?

על כזאת עברה במדה ורישיון נפסל ואתה צריך לעבור מבחנים מחדש זאת גם הוצאה,לדעתי ההפך,בעבירות מסוכנות כמו אור אדום,אי מתן זכות קדימה אפילו לעלות את המחיר,ככה פעם הבאה הוא יחשוב פעמיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כי ישראלים מבינים רק כשפוגעים להם בכיס,וגם זה לא תמיד.

בטל את הקנסות לחודש ניסיון ותראה איך הסדום ועמורה שמתנהל כאן בכבישים,יהפוך לקטסטרופה גדולה יותר שתעלה בחיי אנשים רבים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אכן, אין חובה לשלם את הקנס וניתן להמירו בימי מאסר.

זאת אופצייה רק בפסק דין שניתן ע"י בית משפט.

בדוח ברירת משפט (דו"ח על עבירת תנועה) אין אפשרות אוטומטית לבצע המרה שכזאת.

פורסם

לא רק שזה מצוין, אני חושב שצריך להעלות את הקנסות על מעבר באור אדום, חניה בחנית נכים ועקיפה על פס לבן רצוף ל- 5000 ש"ח.

במקביל, כל שוטר שנתפס ע"י מצלמת DVR נותן דוחות שקריים יפוטר מיד ויוגש נגדו כתב אישום על הונאה.

פורסם

קנס קסוע לכולם זה דבר לא הכי יעיל, כי הוא פוגע בכיס באופן שונה באנשים לפי השכר שלהם. אני חושב שעונש צריך להיות אחיד, קנס שהוא אחוז ממשכורת ואז לכולם יהיה קשה לשלם את זה באופן שווה.

או למשל לעבירות חמורות להחרים רכב ל30 יום, אבל לא להחזיק את הרכב באחסנה, אלא להשתמש בו בתור ניידת משטרה, תוך כדי לשהבעלים משלם על הדלק והטיפולים/תיקונים הדרושים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1

למרות שאני חושב שגם למחיר הרכב צריך להשתקלל, מכיון שיש הרבה תחמנים שמציגים תלוש משכורת נמוך בעוד נתח גדול משולם בשחור.

פורסם
קנס קסוע לכולם זה דבר לא הכי יעיל, כי הוא פוגע בכיס באופן שונה באנשים לפי השכר שלהם.

נכון מאוד, קנס פוגע באנשים באופן שווה.

אבל יש עם זה בעיה, החוק צריך להיות שווה בעונשו לכולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל יש עם זה בעיה, החוק צריך להיות שווה בעונשו לכולם.

אני חושב שאחוז קבוע ממשכורת לפי סוג העבירה הוא עונש שווה לכולם.

+1

למרות שאני חושב שגם למחיר הרכב צריך להשתקלל, מכיון שיש הרבה תחמנים שמציגים תלוש משכורת נמוך בעוד נתח גדול משולם בשחור.

אבל אז זה לא יהיה עונש שווה. יש אנשים שרוכשים רכב חדש בהלוואה ויש אנשים שקונים רכב בדמי כיס שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...