Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

רוצה לקנות לאישה סט של איפור ליום הנישואים.צלליות\סומק\איילנר {אל תשאלו אותי מה זה כל דבר,אני קראתי ממה שיש לה}

אבל של חברה טובה

קרליין \ מייבלין נראה לי פשוט מדיי.

האם MAC?

עיזרו בבקשה.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני יודע (ואני לא) mac זה יקר מאוד (מברשת מסכנה עולה 100 ש"ח), תקנה משהו בmac ותהיה בעל השנה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין איפור הכי טוב, יש הכי מתאים. אנשים שונים מגיבים לאיפור באופן שונה, לפעמים יש רגישות של העור ולפעמים הריח לא נעים וכו', לכן זה סוג הקניות שכדאי שאישתך תעשה לעצמה. אם אתה רוצה בכ"ז ללכת בכיוון הזה, עדיף שתקנה לה גיפט קארד של אחת החנויות הרלוונטיות (משביר, סופר פארם וכד') ושם היא כבר תבחר לעצמה.

פורסם

אל תידאג לשקית,שנה שעברה הבאתי לה חזיה משומשת מגעילה בתוך שקית של בוטיק יוקרתי של לבני נשים ממילא בירושלים.

שאת החזיה האמתית שמתי בכלל בקרטון של קסטרו מן והחזיה הייתה בכלל מג'ק קובה.

להשיג שקית קרטון של MAC מהחנות בממילא בירושלים לא תיהיה בעיה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה כמו שתשאל בפורום שלנו איזה אוטו הכי טוב.

גילוי נאות - אני כנראה אחד הגברים שיותר מבינים באיפור (ראה חתימתי).

עם מאק אתה לא יכול ליפול במשהו רע ממש, אבל גם לנקום, דיור (יקר!), ג'יבנשי, אסתי לאודר - לא תיפול במשהו לא טוב לגמרי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני משתמש רק בלנקום.... :shock:

וברצינות, לדעתי, איפור זה לא סוג המתנות שאתה יכול לרכוש עבור אישה, כפי שדריש רשם, כל עור מגיב שונה לאיפור מסוג זה או אחר ואני מניח שאשתך יודעת טוב מכולם מה מתאים עבורה ומה נראה עליה טוב מכולם, יש סיכוי לא רע שהיא תחזיר את המתנה ותקבל זיכוי או משהו בסגנון (ראה פרק של רמזור בנושא מתנות ..).

אם אתה בקטע של איפור כי היא צריכה, תפנק כבר עד הסוף, קח אותה ליום כיף שמתחיל עם ארוחת בוקר מפנקת בקפה ג'ו במרינה בהרצליה(אם אתה רוצה אני אשאיל לך תלוש שקיבלתי במתנה מהם), משם תמשיכו לחנות הפארם שהיא רוצה וחושקת לרכוש בה איפור, תבזבז שעתיים מהחיים על התאמת האיפור ע"י הדיילת המקצועית ותהנהן בראש בכל פעם שהיא שואלת אם זה יפה...

את ההמשך תכתוב בעצמך כי אני כבר עייף ועדיין לא התקלחתי.. :wink:

בהצלחה..

פורסם

עוד יותר טוב : תתקשר למאק עזריאלי למשל וקנה לה ב 400 ש״ח סשן התאמת איפור וטיפים אישיים עם מאפרת מקצועית שם, והיא גם מקבלת גיפט קארד (כמדומני בשווי 400 גם, כך שההדרכה תכל׳ס חינם) לקניית איפור בחנות כרצונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא מאמין שאני כותב את זה. אבל אכן MAC זו חברה מעולה! גם INGLOR חברה מעולה! איך אני יודע? אני נשוי והאשראי שלי מתגהץ בחנויות שלהם הרבה הרבה.:evil:

פתאום דיטיילינג מרגיש כמו תחביב זול.

פורסם

חברה שלי משתמשת רק בMac למיטב ידיעתי, וזה אכן זול לאין שיעור ביחס לדיטיילינג.

יש לה מברשת איפור שעולה פאקינג 200 שקל! מברשת!

פורסם
חברה שלי משתמשת רק בMac למיטב ידיעתי, וזה אכן זול לאין שיעור ביחס לדיטיילינג.

יש לה מברשת איפור שעולה פאקינג 200 שקל! מברשת!

בדיוק. ואני עוד מתייסר עם עצמי אם לקנות חצי ליטר אוטם צבע ב150 ש'ח בזמן שצללית מעפנה שלהם ששוקלת שני גרם עולה כמו האוטם. נשים זה עסק יקר חביבי8)

פורסם

אישתי מאוד אוהבת את המוצרים של Dior.

אני מסכים לגבי זה שאיפור זה משהו אינדיבידואלי וצריך לוודא שזה מתאים לעור אבל אל תיתן לאישתך gift card אם אתה רוצה שהיא תיהיה באמת מרוצה.

פשוט תקנה לה מוצרים ותדאג שזה יהיה בחנות שמחזיקה מבחר מותגים ושנותנת שובר החלפה, כך אם אישתך תרצה היא תוכל להחליף למותג או מוצר אחר ואתה עדיין תזכה בנקודות זכות על כך שהתאמצת ולא הלכת על הפתרון הפשוט של כרטיס מתנה (נשים אוהבות לראות שהגבר שלהן משקיע).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...