Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קיה ספורטאז 2013 נפח 2 ליטר מנוע אטמוספרי.

האם קיימת תוכנה לשיפור ניהול המנוע או לחילופין ציפ שיתן לי קצת יותר כח ולא ישאיר אותי במגבלות של הרכב.

אינני מצפה למשהו דרמטי אולם שיפור, מחוייב המציאות.

תודה על תשובתכם

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לדגם בנזין ניתן לעשות ..

לבעל הקיה אם אפשר פרטים יותר מדויקים זה יעזור..

לשאלה השנייה האם ניתן לעשות למנוע אטמוספרי .. אז כן אפשר.. היצרן מגביל את הרכבים כדי למכור בדגמים שונים עם כוחות סוס שונים ולכן התוצאה היא כזו

פורסם

קיים עדכון כזה גם למאזדה 6 09 2.0 ל׳ ?

במידה וכן האם השינוי יצור בלאי? ואיך זה עלול להשפיע על תצרוכת הדלק ?

פורסם
גם לדגם בנזין ניתן לעשות ..

לבעל הקיה אם אפשר פרטים יותר מדויקים זה יעזור..

לשאלה השנייה האם ניתן לעשות למנוע אטמוספרי .. אז כן אפשר.. היצרן מגביל את הרכבים כדי למכור בדגמים שונים עם כוחות סוס שונים ולכן התוצאה היא כזו

לא הבנתי למה אתה רושם לו שינוי שנותנת תוכנה על מנוע טורבו-דיזל כשאתה רואה שיש לו מנוע בנזין אטמוספירי?! :evil:

איזה פרטים יותר מדויקים אתה רוצה? רמת גימור? צבע רכב? יש רק מנוע 1 בארץ שהספורטאז' מגיעה איתו.

המנוע 2.0 ליטר המסכן הזה סוחט 163 כ"ס ב-6,200 סל"ד, בקישור שנתת יש רק דיזלים...

אם זה לא סוד, מה השינוי שהתוכנה שלך תיתן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני ראיתי באתר ש carens מנוע אטמוספרי 2 ליטר מקבל עדכון של 63 +30

וחוץ מזה כתוב שם שגם אם הרכב איננו מופיע ברשימה יש להתקשר ולקבל פרטים...

פניתי לאיש החברה ואני ממתין לקבלת תאום לפגישה....

מעניין .....

פורסם

אכן. משום מה אין יותר תגובה שלהם, כנראה שאין להם והכל נבע מטעות בפרסום הודעתם שיש להם.....על כך נאמר : ״נו טוף״.....

פורסם

אם צ'יפ ייתן 10 כ"ס המנוע על הרכב הזה צריך לחטוף בשתי ידיים.

לדעתי גם זה אופטימי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...