Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשיכת כלב לא מחוסן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הכלב שלי לא מחוסן כבר כשנתיים(מחר,מחר,מחר....)

הוא שיחק עם אבא שלי ונשך אותו עם ניב אחד מתוך משחק, הניב חדר לתוך היד.

למרות שזה נראה פצע פשוט. מה כרגע?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נראה לי שאמור להיות לך חשש אם הוא ביתי ולא מפגין סימנים, בכל מקרה אתה יכול להפנות את אביך לקבלת חיסון נגד כלבת. ואת הכלב, יותר ממומלץ לחסן כמה שיותר מוקדם. יש מידי פעם דיווחים על כלבים משוטטים עם כלבת, חבל להסתכן.

פורסם

ממה ששמעתי ממספר מקורות, תוקף החיסון הוא שלוש שנים. הדרישה לחיסון כל שנה היא מטעמים מנהליים של הרשויות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

א. אם הכלב שלך, אין לך ממה לחשוש, אם היה לו כלבת היית יודע מזה.

ב. למה לא לחסן את הכלב?

ג. נשיכות מתוך משחק אילו דברים שקורים, שים עין על הכלב בימים הקרובים, כשהכלב שלי בטעות נשך אותי (הוא רב עם כלב אחר ואני נכנסתי באמצע בניסיון להפריד) הוא נכנס לדיכאון עמוק, סירב לאכול והוריד כמעט 10 קילו (הוא שקל 50 קילו לפני), בסופו של דבר לקחתי שבועיים חופש מהעבודה ע"מ להיות רק איתו, בסוף זה עבר לו.

ד. הפה זהו איבר מזוהם, עדיף ללכת למיון ע"מ להתחיל את הטיפול האנטיביוטי כמה שיותר מוקדם.

ה. זה לא רצח, אתה לא צריך להצהיר על שום דבר, כשיפתחו לאבא שלך תיק במיון תגיד שהכלב נשך אותו בטעות וזהו.

פורסם

האמת אני נכנס ללחץ די ממהר. אני כבר חושב על הרע ביותר.

מצרף 2 תמונות.

הכלב לא חוסן כי אני דוחה את זה כל פעם. בטוח שמחר הוא כבר יהיה מחוסן!

תמונה 1.JPG

תמונה 2.JPG

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מהתמונות זה לא ממש ברור אבל זה נראה שאין חדירה של העור, נראה כמו הימטומה (שטף-דם) פשוטה, בקיצור, תרגע ותחסן את הכלב.

אם אכן לא היתה חדירה של העור, לדעתי אתה יכול לוותר על הנסיעה למיון.

בכל מקרה, אין סיבה להלחץ, זו אחת הנשיכות המינימליסטיות שראיתי (וראיתי הרבה).

פורסם

בכל מקרה, אין סיבה להלחץ, זו אחת הנשיכות המינימליסטיות שראיתי (וראיתי הרבה).

לא צריך נשיכה עמוקה, או תפרים, גם במגע עם רוק הנגיף מועבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא צריך נשיכה עמוקה, או תפרים, גם במגע עם רוק הנגיף מועבר.

ברור, לכן בנשיכות השאלה תמיד היא האם היתה חדירה של העור או לא (ולא כמה עמוקה הנשיכה).

אגב, נשיכות כמעט אף-פעם לא תופרים, נותנים למוגלה לצאת באופן חופשי.

פורסם
ממה ששמעתי ממספר מקורות, תוקף החיסון הוא שלוש שנים. הדרישה לחיסון כל שנה היא מטעמים כלכליים של הרשויות.

תיקנתי אותך

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...