Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב שרשור זה לכל הספקנים והמפחדים וכו'

בתאריך ה 10 ל 7 הזמנתי קויילאוברים של חברת JOM הגרמנית מאיביי לרכב שלי (מופיע בחתימה), העלות שלהם הייתה 330 דולר + 100 דולר משלוח מגרמניה לישראל על ידי המוכר בגרמניה.

פחדתי מאישורים, משרד התחבורה, מכס וכו'.

ב 12 ל 7 הקויילאוברים נשלחו אליי מגרמניה! היום קיבלתי התרעה באפליקציה של הדואר כי המוצר הגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי ושאני יכול להגיע ולאסוף אותם :).

הגעתי לסניף הדואר, שמחתי לדעת שיש על החבילה חותמת של שחרור מהיר אך התבאסתי לגלות שעליי לשלם 758 ש''ח מכס :(.

העלויות בסוך, 1544 ש''ח הקויילאוברים + 758 ש''ח המכס = 2302 ש''ח והם בידיי!

זה כל ההליך! בחבילה נפרדת הגיעו בולג'וינטים וכריות בולם שגם עליהם לצערי שילמתי מכס של 171 ש''ח ומדובר בחבילה שעלתה 420 ש''ח (הייתי בטוח שיעבור ללא חיוב).

הקויילאוברים נועדו בעיקר לתת מראה נמוך, אני לא בעניין של מסלול ומבקורות בחו''ל ומכמה אנשים שיש להם אותם בארץ, יחסית למחיר הם מעולים! עושים את העבודה!

מאוד חשוב לבדוק שיש תו תקן TUV לקויילאוברים שאתם מזמינים כי למיטב הבנתי זה המינימום!

עוד דבר חשוב לוודא עם המוכר שיארוז את המוצר היטב ויבודד כל קויילאובר בנפרד ועל ידי ניילון פצפצים או משהו אחרת זה עלול לא להיות נעים! וזה לא מובן מאליו כי אצלי האריזה הייתה סבירה ולא מושלמת לטעמי!

אז בהצלחה לכולם :)

2013-07-28 14.16.19.jpg

2013-07-28 14.23.13.jpg

2013-07-28 17.32.13.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

*רצוי לבקש לארוז את החבילה היטב ולארוז בתוכה כל קויילאובר בנפרד בחומר מבודד כלשהו ממכות! אצלי האריזה הייתה סבירה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קצת כואב ה758 של המכס, אבל סה''כ נראה טוב המוצר.

תתחדש! :wink:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

ספציפית את אלה אין בארץ...

הכי זולים שיש עולים 4200 והם של VMAXX, נחשבים מעט טובים יותר ממה שאני הבאתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פנק בתמונות של לפני ואחרי ההנמכה:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני הכרחתי חבר לעבודה להביא לי קפיצים של אייבך לפיג'ו לפני כמה שנים.

הזמנתי אותם למלון שלו בברלין והוא הכניס אותם למזוודה וטס איתם לארץ.

יחד עם התשלום על משקל יתר וארוחה דשנה במסעדה על חשבוני יצא פחות מהמס הפסיכי ומשלוח לארץ...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...