Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאביה 2011 שאחריותה נגמרה לפני חודש וחצי ועם 19,000 ק"מ.

קיבלתי היום את המכתב שמצורף מצ'מפיון בנוגע לבדיקה והחלפה במידת הצורך את יחידת הבקרה בתיבת ההילוכים.

חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו רלוונטי ובעל מידע....

אז למען אלו שיקבלו או קיבלו את המכתב וטרם ניגשו למוסך:

1. האם זה בעצם המכטרוניקס/מצמדים שדוברו פה? ולשם מה יש את ההחלפה (רעידות בהילוכים 1-2?)

2. מה בעצם כוללת החלפה? פירוק מאסיבי של חלקים או חלק בודד ? (להכניס את האוטו למוסך של צ'מפיון - מפחד שזה יגמר בדפיקה/שריטה של האוטו ותקלות חדשות שלא היו לפני כן...)

3. יש מוסך שבוצעה בו כבר ההחלפה באיזור המרכז ומישהו ממליץ? (חוץ מהמוסך המרכזי שנשבעתי שלא אחזור לשם)

תמונה (3).JPG

פורסם

אני מקווה שאני לא מטעה אותך:

יש הבדל בין ביצוע קמפיין שירות (מה שעומד על הפרק) ובין ביצוע קריאת תיקון. קריאת תיקון זה למשל ריקול שכפי שציינת לא נוכל לעבור טסט. קמפיין שירות לא מונע ממך לעבור טסט

פורסם

גם אני קיבלתי.

גולף 2010 גרסת 160 כ"ס.

את המצמדים החליפו לי באפריל שנה שעברה, זה פתר את הרעידות בין הילוך ראשון לשני.

המכטרוניקס זו יחידה שצמודה לגיר מצידו החיצוני. אם נדרש לפרק משהו, זה רק כדי לאפשר גישה לחלק המיועד לפירוק.

גם אני לא אוהב את המוסך המרכזי בירושלים, ההחלפה תבוצע, כמו הטיפולים השנתיים, ב"מוסך המכונית" בתלפיות.

פורסם

sciPoPo: כפי שכתבתי, אני שואל האם המכתב שקיבלתי קשור למכטרוניקס/מצמדים כפי שדוברו פה (פה הכוונה בפורום)

משמע אני שואל:

1. האם אלו דברים זהים בשם שונה (מכטרוניקס וקמפיין שירות ליחידת בקרה בתיבת הילוכים)

וגם ראיתי וקראתי מה רשום על המכטרוניקס/מצמדים לכן רשמתי "שדוברו פה"

אם יש לך מידע אשמח שתחלוק אותו עמנו.

נערך: pasat04, תודה על התשובה.

פורסם

מדובר במכאטרוניקס. VW שינו את התכנון של היחדה הזאת (המבקרת למעשה על פעולת הגיר) כחלק מפתרון הבעיות שאפיינו את ה-DSG7.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

menir1 תודה על התשובה, הבנתי עכשיו לשם מה וממה נובעת ההחלפה...

אם ביצעתי עידכון תוכנה (אני חושב שלפני חצי בערך) ואני לא מזהה בעיות הקשורות לגיר בפאביה... מה בעצם ההשלכות באי ביצוע החלפת יחידת הבקרה?

מכירים מוסך מומלץ במרכז שביצע זאת?

תמיר: אני חושב שקריאת שרות היא לא בנושא הבטיחות (כריות אויר, סכנת התלקחות וכו') אלא כמו שכאן, החלפת חלק מסוים/עדכון תוכנה ואתה לא נדרש להגיע בתכיפות למוסך.

פורסם

בתור עובד ברשת צמפיון גש לאחד המוסכים ובצע את ההחלפה אני אישית מחליף לפחות 3 כאלה ביום .

זה כולל פירוק היחידה מכטרוניק והחלפה שלה לאת חדשה והחלפת שמן גיר .

טיפול כזה יכול לקחת 3-5 שעות

פורסם

לי כבר החליפו וקיבלתי מכתב רישמי אחר תחילתו על כך שהיצרן דואג ללקוחותיו ומחויב לשרות וסופו בציון שהאחריות הורחבה ל5 שנים או ל150 אלף ק"מ.

השרות בצמפיון בשנתיים האחרונות קפץ בהרבה מאוד מדרגות והיום בהחלט הם עומדים בשרות בסטנדרטים מאוד גבוהים.

פורסם

לא ידעתי שמחליפים שמן גיר... תודה על המידע.

אני מודע לכך שכל מוסך מורשה יבצע את העבודה. אך יש מוסכים שאני מעדיף לא להכנס אליהם...לכן אני מטפל כיום אצל רון.

רציתי לדעת אם מישהו ביצע ויכול להמליץ לי על מוסך ספציפי במרכז... בינתיים עומד על הפרק מוסך פליקס ת"א...

פורסם
בתור עובד ברשת צמפיון גש לאחד המוסכים ובצע את ההחלפה אני אישית מחליף לפחות 3 כאלה ביום .

זה כולל פירוק היחידה מכטרוניק והחלפה שלה לאת חדשה והחלפת שמן גיר .

טיפול כזה יכול לקחת 3-5 שעות

גיא תוכל לברר עבור איזה רכבים זה תקף?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לפני שנה וחצי התלוננתי במוסך יבואן על אודי 1.8 והם מיוזמתם החליפו לי.

זה קריאת שירות ולא "ריקול" כך שלא חייבים לעשות את זה, אבל אני מניח שאם הם מציעים על חשבונם כנראה שיש כשל רציני...

A3

A4

פורסם
לי כבר החליפו וקיבלתי מכתב רישמי אחר תחילתו על כך שהיצרן דואג ללקוחותיו ומחויב לשרות וסופו בציון שהאחריות הורחבה ל5 שנים או ל150 אלף ק"מ.

השרות בצמפיון בשנתיים האחרונות קפץ בהרבה מאוד מדרגות והיום בהחלט הם עומדים בשרות בסטנדרטים מאוד גבוהים.

אתה מדבר על צ'מפיון שאחרי שאיימו בתביעה יצוגית יצאו בקמפיין,או על צמפיון אחרים,משהו לא מסתדר לי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...