Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בבעלותי מאזדה 3 שנת 2006 שמפנייה .

הרכב שלי עבר הרבה בזמן האחרון, מחריטות ע"י סכין יפנית עד שפשופים קטנים .

חוץ מזה הצבע במצב טוב, רכשתי את הרכב לפני כשנה ועד עכשיו הרכב נשטף פעם בשבועיים .

את השטפיה אני מבצע ע"י מכונת שטיפה שמופעלת על לחץ מים וקצץ .

הסבון שאני משתמש בו סבון כלים אני מודע לכך שזה לא מביא לתוצאות הכי טובות - מחפש תחליף זול ויעיל יותר .

לפלסטיקה השתמשתי עד עכשיו ב - sTp .

הריפוד ברכב במצב טוב, אבל אני רוצה לחדש אותו - מה אתם ממליצים? .

בנוגע ל - VAX מה כדי? ( אני מחפש משהו שיעשה את העבודה , אבל שלא יהיה יקר ) .

מחר אני רוצה להוציא בערך 200-300 ש"ח למוצרים לרכב, אשמח לקבל המלצות וטיפים .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

ברוך הבא :)

מצטרף לתשובה של Amir.

תסתכל בפוסט שכתבתי הרגע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3985949#post3985949

ותחפש בפורום את המלים "רשימת קניות" או "המלצה לחומרים".

התשובה מאוד תלויה בהעדפות שלך (רוצה רשימה שתתפוס הכל או להתמקד בחיצוני/פנימי בלבד?)

בגדול - ממליץ להתחיל משמפו (כ-50 ש"ח) + כפפה (40-50 ש"ח) + מגבת ייבוש (כ-50-70 ש"ח) + לפחות 2 מטליות מיקרופייבר (כ-50 ש"ח)

לניקוי פנימי - תכשיר APC (קיצור של All Purpose Cleaner) כגון

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D.html

אני מניח שתיכף אחרים יתנו פה תשובות יותר לעניין :)

פורסם

עוד שאלה קטנה, מחר אני הולך לאוטו-דיפו בראשון לציון .

איזה מוצרים (יצרנים) מומלצים ומאיזה מוצרים להתרחק ? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

מומלצים- אוטוסטור/Vix

להתרחק מ- אוטודיפו

:wink:

אני יודע שזה לא מה ששאלת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אוטוסטור נמצאים בחולון - זה 5 דקות משם.

מבחינת האיכות זה מרחק שמיים וארץ, וגם תקבל ייעוץ ועזרה מהצוות הכי מקצועי שיש!

(אין לי מניות, אני רק לקוח מרוצה :))

פורסם

בדיוק,אוטוסטור זה לא רחוק מראשון,תעלה על כביש 4 לכיוון צפון וצא בחולון לאזור תעשיה,משם ישר ושמאלה זה אוטוסטור,יש הסבר מדוייק באתר שלהם,תקבל שם גם ייעוץ אישי וכל מה שתצטרך.

אם בכל זאת חשקה נפשך ללכת לאוטודיפו,שתדע שהמחירים שם לא זולים במיוחד,מבחינת סבון יש את DUPONT -משהו כזה ,אתה תראה זה בצבע ורוד או ירוק ונמכר במחיר מבצע של "רק" 50-60 שקל בערך.

תקנה לך גם איזה מטלית או כפפת מיקרופייבר ועוד אחת לייבוש,מבחינת ווקס שם לא ידוע לי על ווקס טוב,לכן בהחלט לא מומלץ לקנות משם ווקס,וגם אם יש שם ווקסים של טרטל אז אתה יכול לקנות את סדרת ה ICE ב 90 שקל.

הסיבה שלא כדאי להגיע לשם היא בין היתר כי ב 90 שקל אתה יכול לקנות ווקס הרבה יותר טוב מטרטל ווקס וב 60 שקל אתה יכול לקנות סבון הרבה יותר טוב מ DUPONT.

Miata ND2

פורסם

האמת שהייתי היום באוטו-דיפו ולא רכשתי כלום! , מדוע? כי ידעתי שאני צריך לפנות קודם לפורום .

יצא לטובה :) , נצא לביקור בחולון .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אוטוסטור זו חנות ממש טובה והשירות נהדר, אחרי שמגיע המשלוח, משה מתקשר אלי לוודא שהמשלוח הגיע, מדהים!

להתחלה תוכל להביא משם ספוג לשטיפה של קארפלן, שמפויים זולים וטובים של סונקס ומגווירס... גם של קארפלן יש שם.

מטליות לייבוש של כמיקל גייז ב 29 שקל האחת, מגבות ממש טובות.

אם תרצה מטלית לשימוש פנים הרכב או גם חיצוני אם בא לך יש מטליות של קארפלן ב 12 שקל לאחת.

חומרים לפלסטיקה יש שם קטגוריה שלמה של מוצרים, ימליצו לך מחר... עדיף לך ללא ה stp.

שואבי אבק אין באוטוסטור אז תצטרך לבדוק במחסני חשמל (מה אתם רוצים? הוא כתב vax) :lol:

ובעניין הווקסים זו גם כן קטגוריה ענקית שם שתלויה במחיר שאותו תרצה להשקיע.

המלצה שלי בתור מתחיל... turtle wax ice kit.

מכיל פד ליישום ומטלית באפינג, אם תאהב תקנה עוד כמה פדים ליישום ומטליות שיהיו לך בבית למקרה חירום.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
האמת שהייתי היום באוטו-דיפו ולא רכשתי כלום! , מדוע? כי ידעתי שאני צריך לפנות קודם לפורום .

יצא לטובה :) , נצא לביקור בחולון .

ספר לנו אחרי שקנית - בלול התרנגולות שלנו אוהבים לשמוע חדשות :)

פורסם

hit run, התמונת פרופיל שלך ממש סקסית!!

אני מרגיש פתאום לא נח שיש לך תמונה של בחורה כזו בפרופיל ואני עוד עם הסמל של סיאט :/

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

היי, אני רוצה להזמין פלסטלינה סינית מ - eBay , זאת טובה?

http://www.ebay.com/itm/Practical-Magic-Car-Truck-Clean-Clay-Bar-Detailing-Wash-Cleaner-Auto-Vehicle-/121087294653?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c315d7cbd

במידה ויש מוכר מומלץ או משהו כזה אשמח לקבל .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם
בדיוק,אוטוסטור זה לא רחוק מראשון,תעלה על כביש 4 לכיוון צפון וצא בחולון לאזור תעשיה,משם ישר ושמאלה זה אוטוסטור,יש הסבר מדוייק באתר שלהם,תקבל שם גם ייעוץ אישי וכל מה שתצטרך.

אם בכל זאת חשקה נפשך ללכת לאוטודיפו,שתדע שהמחירים שם לא זולים במיוחד,מבחינת סבון יש את DUPONT -משהו כזה ,אתה תראה זה בצבע ורוד או ירוק ונמכר במחיר מבצע של "רק" 50-60 שקל בערך.

תקנה לך גם איזה מטלית או כפפת מיקרופייבר ועוד אחת לייבוש,מבחינת ווקס שם לא ידוע לי על ווקס טוב,לכן בהחלט לא מומלץ לקנות משם ווקס,וגם אם יש שם ווקסים של טרטל אז אתה יכול לקנות את סדרת ה ICE ב 90 שקל.

הסיבה שלא כדאי להגיע לשם היא בין היתר כי ב 90 שקל אתה יכול לקנות ווקס הרבה יותר טוב מטרטל ווקס וב 60 שקל אתה יכול לקנות סבון הרבה יותר טוב מ DUPONT.

תיקון קליל, שמפו של דופונט עולה 39 שקלים.

שמפו מעולה ששווה כל שקל ולא נופל ממתחרים שעולים יותר.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...