Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדיוק קראתם באיזה אתר נידח, שאף אחד לא מגיע אליו, כמו Ynet (לדוגמא), שטיגריס לבקן קיים יחסי מין עם דובת נמלים, שהוכשה לפני כן ע"י צפע מוכה כלבת, שנדבק משר בממשלת אינדונזיה ו... (תשלימו לבד).

ואתם ממש מרגישים צורך עז לחלוק את הידיעה הנידחת עם כלל משתתפי הפורום.

אל תעשו את זה.

כולנו קוראים Ynet (ודומיו), אנחנו יודעים למצוא את הכתבות הללו בעצמנו והאמת היא שחוץ משרשור שכולל תגובות Like בוואריציות שונות, לא יוצא מזה כלום. מה שכן יוצא זה המון שרשורים בלי תוכן ובלי דיון.

אז אם מצאתם כתבה/נושא מעניינים לפרסום ודיון, ויש לכם מה להגיד בעניין (מעבר ל-"תראו מה קרה/קראתי) - בכיף.

אחרת, תתאפקו.

תודה.

נ.ב. דוגמא לשרשור שיוצא ממנו דיון - כן או לא הפלה לבת 11 בצ'ילה. דוגמא לשרשור שלא יוצא ממנו דיון: נחש הכיש גבר בשירותים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש רק בעיה אחת עם ההגיון הזה. לא פעם אתה מתחיל עם שרשור על משהו בנאלי (וגם אנאלי), למשל סדרת הכתבות המשובחת בוואלה (פרקים א'-ה') על כוכבות הפורנו הלוהטות ביותר (נניח. עבור חלקן המילה "משען" היא כבר מזמן לא איבר חטוב להשתולל עליו, אלא החדר שאותו הן חולקות עם עוד ישישה בבית האבות. הדבר הכי לוהט שנכנס איתן למיטה בעשרים השנים האחרונות הוא בקבוק המים החמים מגומי נגד כאבי בטן).

ואיפה זה נגמר? בשוד חנות תכשיטים באלנבי ! ( או לפחות בדיון מעמיק, תרתי משמע, על אודות תשמישי המיטה של חצר X בעדה החרדית ועל השפעותיהן של קללות וקרני הגמא על ציפרני החתול.

לפורום דינמיקה משלו...

פורסם

אתה צודק, אבל אנחנו ניקח את הסיכון שבאובדן (עוד) פנינים מקריות.

אחרת כל שרשור שני יהיה קישור בלי תוכן וכל שלישי יהיה קישור בלי תוכן שכבר פורסם, אבל עם כותרת אחרת (לרב מתחכמת).

פורסם

falou, האם יש טעם לפרסם את דעתי כאן או שלפנות אליך בהודעה פרטית? לא מעוניין שייצא כאילו אני מעביר ביקורת על ההנהלה או משהו כזה.

פורסם

טוב, כולם ישנים בצהריים או בודקים את הרכב, אז הנה.

אחד הולך ביער ורואה חיה לא מוכרת.

שואל "מי את"?

"אני כלב זאב", היא עונה.

האיש אומר: "רגע, רגע, תחליט, אתה כלב או זאב?"

חיה: "אה, זה פשוט, אמא שלי הייתה זאבה ואבא שלי כלב ומפה לשם... אני נולדתי."

"טוב, הבנתי, שלום כלב זאב" עונה האיש וממשיך בדרכו.

עוד חיה נקרית בדרכו, אפילו יותר מוזרה :

איש: "חיה חיה, מי את"?

חיה: אני דב נמלים.

איש: "זה כבר מוגזם!!!"

ולא נכנס להסבר על פרת משה רבנו, גמל שלמה, סוס ערבי ...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
טוב, כולם ישנים בצהריים או בודקים את הרכב, אז הנה.

אחד הולך ביער ורואה חיה לא מוכרת.

שואל "מי את"?

"אני כלב זאב", היא עונה.

האיש אומר: "רגע, רגע, תחליט, אתה כלב או זאב?"

חיה: "אה, זה פשוט, אמא שלי הייתה זאבה ואבא שלי כלב ומפה לשם... אני נולדתי."

"טוב, הבנתי, שלום כלב זאב" עונה האיש וממשיך בדרכו.

עוד חיה נקרית בדרכו, אפילו יותר מוזרה :

איש: "חיה חיה, מי את"?

חיה: אני דב נמלים.

איש: "זה כבר מוגזם!!!"

ולא נכנס להסבר על פרת משה רבנו, גמל שלמה, סוס ערבי ...

:biglaugh::biglaugh::biglaugh: ענק!

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
falou, האם יש טעם לפרסם את דעתי כאן או שלפנות אליך בהודעה פרטית? לא מעוניין שייצא כאילו אני מעביר ביקורת על ההנהלה או משהו כזה.

יש, אחרת זה היה שרשור נעול...

פורסם
יש, אחרת זה היה שרשור נעול...

אני מבין את הצורך בלצמצם שרשורים חסרי מטרה אבל בכ"ז לפעמים הכיף בפורום הזה הוא לפרסם משהו שמעניין באופן אישי ולפתח על זה דיון, אפילו שהוא חסר עומק ותוכן- היו לא מעט שרשורים שנפתחו עם קישורים לכתבות והם בסוף יצאו שרשורים קורעים מצחוק. האמת שזה אפשרי עם שרשור ייעודי לפרסום קישורים (רעיון נחמד האמת,) אבל זה הרבה פחות מפריע לי משרשור "גיבוב הודעות" שאליו מצרפים שרשורים חדשים שנראים לעתים חסרי מטרה- אבל האמת שזה די פוגם בקומדיה הרבה שמספקים לנו ערן, פרוקסימה ועוד. השרשורים המפגרים שלהם הם כל הקסם של העוף לדעתי- הרי, מה חשוב יותר מהדילמה 'איך להפרד מהספר שלך ולהשאר חברים'?

פורסם

כמות השרשורים הופכת לבלתי נסבלת, אם משתמשים שאין להם מה לאמר פשוט מציפים בקישורים, וזה מתוך ניסיון עם הפורום מהיווסדו. אנחנו לא מאפשרים זאת לכן בכללי וגם לא בעוף.

שרשורי חוכמולוגיה יש, ומספיק. לא צריך בשביל זה עוד חמש-שה קישורי כתבות ביום...

נ.ב. אם יש למישהו מה לאמר בהקשר לכתבה מסויימת - סבבה.

אבל שניים-שלושה משתמשים שמביאים את הקישור על ההוא שנחש אותו נשך (לגיוון), כל אחד עם הכותרת המחוכמת שלו... מי צריך את זה?

פורסם

שי, מודה לך על האמפתיה,אך מעולם לא פירסמתי שרשור עם

קישור מאתרי רכילויות.

אני כן כותב הרבה סיפורים אישיים מנפלאות היומיום אך לעומת הקישוריות-הם אמיתיים (לא מעניינים את כולם אבל עדיין עם טאצ' אישי ).

Gn'f'R

פורסם

ערן- לא דיברתי בהקשר לחוק החדש, דיברתי בכללי לכך שמעבירים שרשורים (בלי קשר לשרשורים עם קישורים לכתבות) ל"גיבוב הודעות" וזה קצת הורס, עובדה שהפסקת לפתוח שרשורים חדשים עם הגיגייך.

• תוכן חדש...