Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860577#fromelement=hp_morearticles

"המצלמה שמוקמה בצומת חלפתא על כביש 85, על הכביש המוביל ליישוב הדרוזי מע'אר, הופלה"

לדעתי עם הזמן, וככל שנהגי ישראל יקבלו עוד ועוד דוחות ממכונת גביית המיסים,

אנחנו נראה את התופעה מתגברת. כמובן שבאיזורים מועדים לפורענות זה יקרה יותר,

אבל אני חושב שקיבלנו הוכחה מעמיתינו האנגלים, שזה יכול לקרות בכל מקום.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קצת מתלבט.

מצד אחד זו מצלמת מהירות שכל התפקיד שלה הוא נטו להכניס כסף לקופת המדינה.

מצד שני, זו מצלמת רמזור, שתפקידה לקנוס דגנרטים שעוברים באדום.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני מקווה שהתופעה תתפזר לכל חלקי הארץ, זה ל חדש שמחבלים במצלמות מהירות גם מסביב לעולם, 140 אלף שקל לדחליל?! איזו עבודה בעיניים!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לי עוד לא יצא לקבל דו"ח מהירות אבל בהחלט בא לפרק כמה מצלמות כאלו. הם רק מפריעות לנסיעה כי 95% מאטים באותו קטע.

פורסם
אני קצת מתלבט.

מצד אחד זו מצלמת מהירות שכל התפקיד שלה הוא נטו להכניס כסף לקופת המדינה.

מצד שני, זו מצלמת רמזור, שתפקידה לקנוס דגנרטים שעוברים באדום.

היתה פה הסכמה גורפת בפורום, ואני בטוח שבקרב 95 אחוז מהנורמטיבים שבתושבי ישראל שהסכימו מבחינתם שכל המצלמות יופנו לרמזורים אדומים, בפועל המצלמות האלה הם לא יותר ממס מירות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

על-פי נתוני המשרד לביטחון פנים, עלותו של כל עמוד מצלמה פעיל למדינה היא כ-300 אלף שקל, כאשר העמוד לבדו (גם אם מדובר ב"דחליל" ללא מצלמה) עולה למשלם המסים כ-140 אלף שקל.

140,000 ש"ח? לעמוד מתכת עם קופסא ריקה?!?! :shock:

יש מצב שהעמוד עשוי טיטניום?

או שיותר הגיוני שהספק/קבלן מבצע הוא אח של/ דוד של/ בן של... :x

אגב, עמוד כזה עם מצלמה עולה למשלם המיסים הרבה יותר מ-400 אלף שקל...

פורסם

כנראה שגם לדחלילים בונים ארונות חשמל לידם וכך העלות מטפסת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בלי שום קשר לפעולתן של מצלמות הרמזור\מהירות, אני מתנגד באופן מוחלט לפגיעה בכל אמצעי אכיפה כלשהוא או לפגיעה באיש כוחות הביטחון.

וזה כולל פגיעה בכלי רכב של צה"ל ביישובים ביהודה ושומרון, פגיעה בניידות משטרה או בשוטרים עצמם.

אנחנות חיים בדמוקרטיה, לא באנרכיה, ואוסור לאיש לקחת את החוק לידיו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זאת המצלמה שנתפסתי, לפני כמה שבועות, כול כך פינטזתי לשבור אותה!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
בלי שום קשר לפעולתן של מצלמות הרמזור\מהירות, אני מתנגד באופן מוחלט לפגיעה בכל אמצעי אכיפה כלשהוא או לפגיעה באיש כוחות הביטחון.

וזה כולל פגיעה בכלי רכב של צה"ל ביישובים ביהודה ושומרון, פגיעה בניידות משטרה או בשוטרים עצמם.

אנחנות חיים בדמוקרטיה, לא באנרכיה, ואוסור לאיש לקחת את החוק לידיו.

כשהממשלה מתעמרת באזרחים יש צורך להזכיר לה שהיא פה בשביל האזרחים ולא להיפך.

זה מה שקורה לנו כבר בערך 12 שנה פה, שהממשלה פשוט מתעלמת לחלוטין גם מהרווחה של האזרחים וגם מהעתיד הכלכלי של המדינה עצמה.

אז אחרי הבחירות האחרונות המצב קצת השתפר בכל מני תחומים אבל בינתיים עדיין פוגעים בלי סיבה בנהגים.

ליד הבית שלי, ביציאה מהמושב יש כביש שלא נחשב לאדום או מסוכן.

יש שם מן גבעה ממש קטנה ואחריה יש מפרץ קטן.

כמעט כל יום אני רואה שם איזשהו טנדר או רכב אחר שמממל"ז אנשים.

לפעמים זה מיצובישי לאנסר דור שני, לפעמים זה טרנזיט ולפעמים טויוטה היילקס.

הם אוכפים את זה אבל לא רואים שבדיוק לפני הגבעה יש אנשים שעוקפים באלימות.

אז זה אומר שאני לא יכול, במקום עם ראות מושלמת ונתיב רחב, לנהוג במהירות מעל 60 קמ"ש.

אם רק הייתם יודעים אילו פקקים זה מייצר, גם אתם הייתם מתעצבנים.

אין שום הצדקה לאכיפה האידיוטית של המהירות באופן שבו עושים את זה בארץ ואני לחלוטין בעד פגיעה במצלמות האלו ובעד לעשות את החיים קשים לשוטרים שאוכפים מהירות במקומות לא הגיוניים (אני נגד אלימות! רק להכביד על המערכת).

רק תזכרו את מי תפסו בשבוע שעבר לגמרי מזלזל בנהגים ובחוקים: את השוטר הנבלה שגם נתן לי דו"ח לפני שנתיים על 101 כשאני בטוח שלא נסעתי במהירות הזו, ובעצם נותן דוחות לכולם כל היום, בלי אפילו למדוד להם את המהירות.

להזכירכם, גרתי באותה תקופה בשכונה שבה כמעט אין תחבורה ציבורית והאוטובוס האחרון במרחק סביר הוא בשעה 13:20.

אם הייתי מקבל שלילה, סביר להניח שהייתי צריך לעבור דירה או להתפטר מאחת משלושת העבודות שהיו לי באותה תקופה.

זה לחלוטין לא סביר.

אז זה נושא שהאזרחים צריכים באמת לעמוד מאחוריו.

אני לא קורא לאף אחד להרוס מצלמות אבל לגמרי שמח כשזה קורה.

זה לא עוזר, זה לא מציל חיים וזה לא משרת שום מטרה חוץ ממיסים.

פורסם

גם אם נסכים לצורך הדיון על ההנחה לפיה התפקיד העיקרי של חלק ממצלמות המהירות היא להוות עוד מסחט כספים משוכללת שנועדה להעביר כספים מהאזרח לממשלה, הרי שעדיין לא ברור איזו תועלת צמחה למישהו מההשחתה.

משרד התחבורה ידאג לתקן את המצלמה בהקדם ועלות התיקון תגולגל כמו כל הוצאה ממשלתית על כלל משלמי המיסים, לרבות הנהג המשחית.

למען האמת הגורם היחיד שיש לו אינטרס להשחית מצלמות מהירות זה הקבלן המבצע שאחראי על ההתקנה והתיקון של אותן מצלמות.

פורסם
כשהממשלה מתעמרת באזרחים יש צורך להזכיר לה שהיא פה בשביל האזרחים ולא להיפך.

זה מה שקורה לנו כבר בערך 12 שנה פה, שהממשלה פשוט מתעלמת לחלוטין גם מהרווחה של האזרחים וגם מהעתיד הכלכלי של המדינה עצמה.

אז אחרי הבחירות האחרונות המצב קצת השתפר בכל מני תחומים אבל בינתיים עדיין פוגעים בלי סיבה בנהגים.

אין שום הצדקה לאכיפה האידיוטית של המהירות באופן שבו עושים את זה בארץ ואני לחלוטין בעד פגיעה במצלמות האלו ובעד לעשות את החיים קשים לשוטרים שאוכפים מהירות במקומות לא הגיוניים (אני נגד אלימות! רק להכביד על המערכת).

אז זה נושא שהאזרחים צריכים באמת לעמוד מאחוריו.

אני לא קורא לאף אחד להרוס מצלמות אבל לגמרי שמח כשזה קורה.

זה לא עוזר, זה לא מציל חיים וזה לא משרת שום מטרה חוץ ממיסים.

הממשלה מתעמרת באזרחים ?

תחליפו אותה.

מאז מחאת האייפונים של 2011, נדמה לרבים מהאזרחים שהם יכתיבו לממשלה את סדר יומה ופעולותיה על בסיס יום יומי, ורצוי דרך הפייסבוק ודומיו.

מי לא טוב לו כאן, נתב"ג פתוח 24\7.

או שימיתין לבחירות הבאות ויביע דעתו כבמקובל בדמוקרטיות.

יחסית למדינות אירופה רבות, מצבינו בתחום האכיפה האוטומטית טוב למדי.

במדינות כמו שוויץ או אוסטריה מקבלים דוח מהירות על חריגה של קמ"ש בודד (!), והמצלמות פרוסות בצורה צפופה בהרבה.

קריאה לפגיעה במתקני ממשלה היא קריאה לאנרכיה, כי לרבים מפריע המוסד לביטוח לאומי, מס הכנסה ועוד.

אז נלך להצית להם את הסניפים ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...