Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתחתן עוד קצת יותר מחודש, אני עדיין מתלבט מה לעשות עם סידורי הישיבה.

האם שכל אחד יכנס לאולם ויתישב איפה שיתחשק לו? או לקבוע מראש בסקיצה איפה כל אחד ישב, ויקבל בכניסה את מספר הכיסא שלו?

כמובן שהאופציה השניה נשמעת יותר נעימה ומסודרת, אבל אני קצת חושש ממה יקרה אם 2,3,4 אנשים מאותו השולחן לא יגיעו? יהיו חורים בשולחנות..

אז מה אתם ממליצים?

פורסם

באופן כללי, רק פתקים עם מספרי שולחן.

מה הדיל שלך עם האולם- אתה משלם פר ראש או פר שולחן? (כלומר פתיחת שולחן זה עלות 10 מנות בלי קשר לכמות האנשים בשולחן)

סידורי שולחנות עושים ימים בודדים לפני החתונה, אחרי אישורי הגעה שאתה יודע הערכה הכי טובה של מי מגיע ומי לא- ועדיין תמיד יש בלת"מים של הרגע האחרון.

אם אתה משלם פר ראש - מה זה משנה אם יושבים 8 בשולחן

אם אתה משלם פר שולחן - תשלם אותו הדבר עבור שולחן של 8 ושולחן של 10

הנקודה הבסיסית היא שאסור לך להניח שאם לא תעשה סידור שולחנות האורחים יסתדרו בשולחנות באופן אופטימלי,

תהיה בטוח שהם יסתדרו בצורה שתתפוס את מירב השולחנות האפשריים.

שורה תחתונה:

- סידורי הושבה ברגע האחרון, קח בחשבון מס' שולחנות ספייר שהאולם מכין למקרה הצורך ונפתחים ע"פ דרישה.

תנסה לסדר שולחנות של 10 עם אנשים בטוחים, אם יש כאלה בסימן שאלה תבדוק אם אפשר לשים 11-12 בשולחן ותשים את האופציונאליים ככה. אם הם מגיעים מוסיפים כיסא וסכו"ם והכל בסדר.

- תמנה מישהו מטעמך להיות אחראי על פתיחת שולחנות רזרבה וטיפול באורחים שיש להם בעיית הושבה- אח, דוד, חבר טוב..

מניסיון, הרגישות והשכל שיודע להפעיל איש משפחה תעלה בסדרי גודל על מה שמסוגל לעשות מנהל האירוע או כל מישהו אחר מטעם האולם.

- אל תעיז להתעסק בזה בעצמך ביום החתונה.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
- תמנה מישהו מטעמך להיות אחראי על פתיחת שולחנות רזרבה וטיפול באורחים שיש להם בעיית הושבה- אח, דוד, חבר טוב..

מניסיון, הרגישות והשכל שיודע להפעיל איש משפחה תעלה בסדרי גודל על מה שמסוגל לעשות מנהל האירוע או כל מישהו אחר מטעם האולם.

- אל תעז להתעסק בזה בעצמך ביום החתונה.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תלוי בקהל האורחים שלך אם הם ממושמעים.

מספיק ששתיים-שלוש אורחים לא יהיו מרוצים מהמיקום שבחרת להם וישבו במקום שיותר נראה להם(וזה קורה), הכל מתחיל להיתחרבש...

אני אישית מעדיף לבחור מקום ישיבה לבד.

אהה.. וגם הכאב ראש של לתאם מי ישב ליד מי יורד מהפרק.

פורסם
מספיק ששתיים-שלוש אורחים לא יהיו מרוצים מהמיקום שבחרת להם וישבו במקום שיותר נראה להם(וזה קורה), הכל מתחיל להיתחרבש...

נו באמת! אין כזה דבר שתיים-שלוש אורחים... בפורום אומרים "חמשה-שה אורחים". נא הקפדתך להבא :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנחנו עושים שולחנות כללים : נגיד 2 שולחנות עבודה, 2 שולחנות חברים של הורים וכו'.

אז אתה מקבל פתק בכניסה שכתוב עליו נגיד "שולחנות 24, 25". שם כבר תסתדר עצמונית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התחתנתי שבוע שעבר, וגם לנו הייתה דילמה בנושא.

אם אתה בוחר הושבה, זה אומר שאתה משלם על אותן מקומות שהזמנת גם אם יגיעו פחות אנשים.

עשינו בדיקה מול כל המוזמנים מי מגיע ומי לא. גם אנשים שאמרו "אנחנו לא צריכים הזמנה,מגיעים בטוח" אחר כך הפתיעו ולא הגיעו. והיו אנשים שאמרו שלא יגיעו כי הם בחול, והם הגיעו באותו היום מחול ישר לחתונה. אם אתה בוחר בשיטה השניייה, כמו שאנחנו עשינו בסוף,למרות שהכנו פתקי הושבה מראש-אתה מחייב לדוגמא ל300 איש, ומקבל בערך עוד 50 מנות רזרבה(תלוי באולם אירועים). חשוב רק לסגור שולחנות לקבוצות מסויימות כדי למנוע בלאגן. לצורך העניין , אני ואישתי אנשי קבע, הזמנו 2 שולחנות אבירים לכל צד ורשמנו אליהם "שמור לחברים צבא'. שאר המשפחות קיבלו שולחנות שמורים עם צד המשפחה ומינינו אנשים דומיננטיים שלא יתקפלו תחת לחץ ויושיבו את המשפחות. חשוב לנסות לסגור עם האולם שמשלמים על כל ראש בשולחנות שנפתחים ולא פר שולחן שנפתח.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בחתונה שלי שמנו הושבה בעצמנו.

עם זאת הייתי בחתונה של מישהי מהעבודה, ששמה הושבה עצמאית.

אתה יודע מה? זה היה לי מביך וזה הרגיש מעצבן שכולכם כבר יושבים ורק אני ואשתי עומדים ומחפשים שולחן להיכנס אליו.

בסוף חברה יותר קרובה שלה ממני מצאה לנו מקומות בשולחן.

אשתי אגב מאוד התעצבנה ורצתה ללכת. מה עובר להן בראש? זה היה לפני המנה הראשונה שלא לדבר על הקינוח.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אני אישית מאוד מתעצבנת כשאין מקומות ישיבה מוסדרים מראש. זה משדר חוסר אכפתיות ועצלות.

אני הקפדתי בחתונה שלי לסידורי הושבה, תוך הכרות עם אורחיי וצרכיהם (אם זה לא לשים את המבוגרים קרוב מדי למוזיקה או לדאוג שכל אחד יישב לפחות עם אדם או שניים שהוא מכיר וייהנה איתם) ואני מצפה מאחרים לאותה התחשבות.

בשני אירועים שהייתי בהם שלא נקבעו בהם סידורי ישיבה מראש מאוד התאכזבתי- באחד,היינו צריכים לבחור אם לשבת בשולחן מלא אנשים זרים או להצטופף בפינת שולחן עמוס עם האנשים שאנחנו כן מכירים (שזה מה שעשינו בסופו של דבר וזה היה מאוד לא נח).

באירוע אחר הסתובבתי על עקבים שעה בין השולחנות כדי למצוא שולחן לי ולמשפחתי וכל פעם שפתחו שולחן חדש רצו אחרים ותפסו אותו.

כאורחת וכמארחת ועפ"י נסיוני בשני המצבים אני ממליצה בחום- תבחר מראש סידורי ישיבה. זה בסה"כ ערב אחד של חשיבה מאומצת.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

גם אני הייתי בחתונה בלי סידורי ישיבה,

וזה היה אחד הדברים הכי גרועים שמישהו אי פעם חשב עליו.

משכנתא זה קל

פורסם

בחתונה קיבלנו מהאולם אפשרות לסידורי הושבה וטלפון לכל אורח (לוודא שמגיעים) רק כשהתחלתי לחשוב על כל הבלאגן והאנרגיות שזה ייקח ממני ירדתי מהנושא. מיניתי בן דוד שמכיר גם את החברים וגם את המשפחה והוא הושיב את כולם בצורה הכי טובה שיש.

ביום החתונה תעבור עם האיש שלך על הסקיצה של השולחנות ותסביחר לו איפה אתה רוצה שישבו אנשים מסוימים וסגור לעצמך את הפינה.

אהה מזל טוב8)8)

פורסם

אז גם פה הדעות חלוקות.

Opel Astra GSI- אתה צודק, זה מה שנאמר לי מהאולם, איפה ההיגיון פה? יש לי 630 מוזמנים, בכוונה התחייבתי ל400 בלבד, כדי למנוע אפשרות לנפילה כלשהי.

אומנם אני כן יעשה אישורי הגעה כמה ימים לפני שבטח יצמצם לי את המספר ויתן לי סדר גודל מדוייק יותר.

אבל מה יהיה אם יאשרו לי הגעה 500 ויגיעו רק 450? אני יפסיד 50 מנות?

זה נראה לי מאבד מהכדאיות.

אני כן רוצה לעשות הושבה, כי גם שאני הולך לאירוע שאין בו הושבה, תמיד יש את הבלאגן הזה בהתחלה עד שמוצאים מקום וזה פשוט מוריד מהכיף.

אבל שוב.. לא מבין מאיפה האולמות דוחפים את החוקים האלו שלהם.

אהה.. ותודה רבה!! :)

פורסם

ישיבה חופשית

במקרה הכי גרוע כל הבלאגן יסתכם בפתיחת 1-2 שולחנות

במקומות שמורים יש הרבה יותר בלאגן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...