Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בנושא.

אם אני משתמש בצילנדרים של פיויסי כתום של 6", יצא לי שהנפח באורך 3 מטר יש 54.5 ליטר. איך אני יודע כמה משקל יכול לשאת כל מצוף כזה?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא למדתי אף פעם חישובי ציפה. אבל אם ארכימדס גילה ש"גוף דוחק מים כמשקלו" אז גליל בנפח 54 ליטר ידחק 54 ליטר מים (שקיעה מלאה) כשישקול 54 ק"ג (משקל 54 ליטר מים). לא?:roll:

:turn-l:
פורסם

למה לעזאזל אתה בונה רפסודה?

על מנת להציף 54 ק"ג, הבידון שלך יהיה שקוע במלואו במים. אם אתה רוצה שזה גם יזוז במים, אתה צריך להגדיל את הבידון כדי שיצוף מעל המים.

dirty old man

need love too

פורסם

אנחנו עושים מפגש שנתי בים. אני הולך להשתמש בצנרת כדי לבנות זולה למים. העלות די נמוכה כי חוץ מהצנרת יש לי הכל. וחוץ מזה, למה לא :roll:

עריכה, אני אראה כמה יעלה לי להתקמבן על חביות כחולות ואז בכלל. אם כל חבית היא 220 ליטר, אז יהיה שמח

Stay tuned

פורסם

עוד פרמטר חשוב הוא היכן אתה מתכוון להשיט את הרפסודה. ככל שריכוז המלחים בים גבוה הרפסודה תצוף יותר גבוה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי להציף על המים - חצי צינור~ מעל המים אז תצטרך שנפח חצי הצינור יהיה המשקל אותו הוא אמור לשאת.

במקרה שלך, 3 צינורות לאדם ממצע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מדובר על אנשים בגילאי 25-30, בוגרי תואר ראשון. כולנו עושים את ההפקה הזו כבר כמה שנים וכל פעם משדרגים. השנה זה אחד השדרוגים. עד השנה השתמשנו במזרוני פלציב של 200x100x15 הכעיה שהם גמישים, סופחים מים ומסריחים מהר מאוד ולא יוכולים להציף יותר משני אנשים.

בקשר לתמונות, בוודאי ובוודאי

Stay tuned

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
מדובר על אנשים בגילאי 25-30, בוגרי תואר ראשון. כולנו עושים את ההפקה הזו כבר כמה שנים וכל פעם משדרגים. השנה זה אחד השדרוגים. עד השנה השתמשנו במזרוני פלציב של 200x100x15 הכעיה שהם גמישים, סופחים מים ומסריחים מהר מאוד ולא יוכולים להציף יותר משני אנשים.

בקשר לתמונות, בוודאי ובוודאי

מחשבון ציפה לחביות כחולות עם סליידר למשחק בגובה המים הרצוי, ממש גאוני!!

http://www.kimprojects.com/buoyancy-calculator/

פורסם

היות ועברו שנתיים מלפני ההקפצה ולא היו עדיכונים, אני מניח שSAAY222 צדק והשילוב לא היה מוצלח במיוחד. :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כולם טבעו כולל המצלמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...