Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרשמיט

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שהמסרשמיט עומדת למכירה באתר קלסיק קר?

האוטו הזה ליווה את ילדותי בת"א. כל יום הייתי רואה אותו וכל יום אומר לעצמי שאין כזאת חיה!!!:-)

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=2822

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואללה? יש לי כזה דגם 1:18!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני אתקשר לברר באיזה מצב הוא כי דורשים עליו 20K ואם הוא במצב טוב אז זה לא מחיר מטורף

פורסם
אני אתקשר לברר באיזה מצב הוא כי דורשים עליו 20K ואם הוא במצב טוב אז זה לא מחיר מטורף

רשום שם שהרכב לפני שיפוץ אז אל תצפה למציאה במחיר הזה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בטח עומד באיזו גינה, אחרי שסיים את תפקידו כחללית בגן ילדים ומצא את עצמו בתפקיד עציץ לגרניום, בית שימוש לכלבים ואכסניה לחתולים :lol:

עצוב, אבל נראה לי שזה מה שתמצא (או לפחות תתכונן נפשית לזה)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בגירה

אנחנו מחכים בכליון עיניים לקרוא מה אמרו לך בטלפון ( ולהבין מתי המסרשמיט נוסעת...)

לא נתקשר כדי לא ליצור לך תחרות.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
בגירה

אנחנו מחכים בכליון עיניים לקרוא מה אמרו לך בטלפון ( ולהבין מתי המסרשמיט נוסעת...)

לא נתקשר כדי לא ליצור לך תחרות.

ישי

למה לא?

"קבוצת לחץ" זה טוב, לא?

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יש אחד במצב נסיעה ברחובות. לא למכירה :|

כמה בכלל יש בארץ ?

יש כמה בודדות. יש גם את הדגם של BMW שהוא דומה מאוד. ניתן לראות אותם בספר "מועדון העשור" של מועדון החמש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש כמה בודדות. יש גם את הדגם של BMW שהוא דומה מאוד. ניתן לראות אותם בספר "מועדון העשור" של מועדון החמש.
דומה????

אולי אני פשוט לא רואה טוב...... אבל חוץ מהגודל אני לא רואה דמיון רב.

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם

לא רואה דימיון, גם לא בגודל. הבימר נראה כמו כדור. המסרשמיט נראה כמו סיגר ארוך ויושבים בו שניים,אחד מאחורי השני וזה בגלל שהוא בנוי מהגוף של המטוס הידוע לשמצה של הצוררים ימח שמם.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זהו דגם קצת אחר ממה שיש בארץ- לפחות אני לא ראיתי אפילו אחד כזה בדיוק!

עזוב- מצאתי משהו יותר מעניין שם, ורק ב-650$ -חבל שאני לא אוכל להבא אותו לכאן, לפחות בזמן הקרוב!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.m748&item=370399000655&viewitem=&_trkparms=clkid%3D7531362050641208304#v4-41

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש אומרים עשו אותם מקוקפיט של מטוסי מלחמת העולם השנייה. מעניין עד כמה זה נכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...