Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה היה לנו בחבילה, אקדח קסנון של ברינקמן,מגבות מייקרו מיוחדת לשטיפה ללא מים (צד כחול וצד אפור) איירון איקס משחה (kenworth אמרת שיש שיפור בריח,יש לזה ריח של ביצה רקובה:cry:) אירון איקס קטן נוזלי בשביל דימה:wink:. קונדישינר לעור של וולף גאנג, האוטם הידוע FK1000P, אוטם זכוכית של ננוסקין,תחליף פלסטלינה של ננו סקין (אגב לא יודע אם בא לי עליו אז מי שרוצה לקנות מוזמן:-D) ספוג שטיפה מיקרו פייבר (הקוביה האפורה מצד שמאל) ליטר PG1000 פוליש מעולה של מנזרנה, ליטר QD של פיניש קר (הבקבוק הוורוד),פוליש מתכות של מנזרנה ופדים של LACE CUNTRY בדרגות חיתוך שונות. אין מאושר ממני ברגעים אלו... וכמובן תמונות:lol:

IMG_20130703_163603_zps3a37a936.jpg

IMG_20130703_163615_zps5701a9ac.jpg

כל זה מצטרף לארון\שולחן מחשב לשעבר שהקמתי לכל הדברים של הדיטיילינג...

IMG_20130703_164039_zps10f7153e.jpg

IMG_20130703_164109_zps6a134fad.jpg

מכונת DA של PC והחבר'ה של מגס'..

IMG_20130703_164052_zps1197224c.jpg

טוב תמונות של SWIRLLS שהתגלו על הטלוויזיה שלי בזכות האקדח של ברינקמן:evil:

IMG_20130703_165254_zps0ee76014.jpg

IMG_20130703_165403_zpsabf1ec5d.jpg

בנוסף תודה רבה רבה לחבר הפורום sagishem שמכר לי לי את האוטם נאנו HARD BODY של וולף. כמו שהבטחתי תמונות בקרוב שגיא:wink:

יאללא מקווה שפתחתי לכם תיאבון:lol:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

ותעשה איתם משהו!!מה הם סתם עומדים לך על המדף? :wink:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
עושה עושה,לאט לאט :wink:.. עדיף על המדף מאשר ברכב (חבל שייגנב\ייהרס)

עושה עושה,לאט לאט :wink:.. עדיף על הרכב מאשר על המדף (חבל שייגנב\ייהרס)

חייב 5 תווים

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמה האקדח הזה עדיף על פנס טוב (אני הזמנתי פנס 1800 LM במיוחד בשביל זה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

האמת שאני לא יודע להגיד לך,אבל הוא לא עלה כל כך יקר ככה שהעדפתי לקנות כבר משהו ייעודי ומומלץ.

עריכה,ג'וני הוא לא מחליף (למרות שלי אין פרוז'קטור) הוא פשוט נותן לך הרבה זוויות ומקל על איתור סווירלים. (בגלל הניידות)

פורסם
תתחדש,נראה מעולה.

החומר לעור זה הדוגמא חינם?

תודה רבה,כן זו הדגמה בערך 50 מ'ל,אמור להספיק לכמה רכבים.

פורסם

איזה פינוקים, תאמין לי הרגע הזה שפותחים את החבילה ומתחילים לנבור ולחפש את המוצרים בתוך הפצפצים של המשלוח זה רגע מיוחד ואף מרגש.

מברוק אחי:wink: אחלה מציאות רכשת לעצמך!

יש לי תחושה שהדודה שלך תפחית את מינון הביקורים בארץ :mm_wink:

בהחלט פתחת לי את התאבון!

חשבתי שמדובר על המוצר הזה

דימה מה ההבדל בניהם ? (בטוח הוא יודע)

בטוח שאני לא יודע! הדבר היחיד שאני יודע זה שהמוצר בלינק שלך עולה 2500 ש"ח בקירוב :shock:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תתחדש על החומרים, הפנס הזה יגרום לך לעבור בבית ולחפש סווירלס על כל מיני מוצרים כמו מכונת קפה,מדיח, ועוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
איזה פינוקים, תאמין לי הרגע הזה שפותחים את החבילה ומתחילים לנבור ולחפש את המוצרים בתוך הפצפצים של המשלוח זה רגע מיוחד ואף מרגש.

מברוק אחי:wink: אחלה מציאות רכשת לעצמך!

יש לי תחושה שהדודה שלך תפחית את מינון הביקורים בארץ :mm_wink:

בהחלט פתחת לי את התאבון!

בטוח שאני לא יודע! הדבר היחיד שאני יודע זה שהמוצר בלינק שלך עולה 2500 ש"ח בקירוב :shock:

כן קיבלתי מהדודה נזיפות (חצי מזוודה גנבתי לה):?.

אורי-ניראה לך שאני הייתי מספר בדיחות על שפריצר של מגווירס ואז הולך וקונה פנס באלפיים ומשהו ש'ח? אז הייתי מקבל מאישתי בקשה לגירושין.

פורסם

את הוולף אני ממליץ לך ליישם עם ספוג יישום קטן. חבל על כל טיפה...

הבקבוקון מספיק להערכתי ל 4 יישומים מלאים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...